Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • gogoo

    Zanimljivi događaji i kad tate nema, a nije problem kad dijete zaspe u igri. Graz je i meni sličan Zagrebu, ali tamo ne pijem kavu, kao ni na Markovom trg u u Veneciji, nego donesem svoju u termosici. (A imam i dobro vino iz zemlje gdje sunce vječno sja).

    avatar

    20.02.2017. (16:35)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    I kad tate nema za Frana je on uvijek tu, slika je samo mali podsjetnik, pusa mila!

    avatar

    20.02.2017. (16:59)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ne znam to s pištoljima i mačevima i svim tim, svi smo se s tim igrali, a čini mi se da smo ipak bili manje agresivni nego djeca sada, ne sjećam se da je bilo ko istuka učitelja, više mi se čini da je to svojstveno ovim generacijama koje se odgajaju na tabletu

    avatar

    20.02.2017. (17:06)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Dijete zna prioritete!

    avatar

    20.02.2017. (17:11)    -   -   -   -  

  • durica

    gogoo,
    nije ni problem što je zaspao, nego me preprašila ta tišina neobična, a nisam ga odmah vidjela, to mi sed prvi put desilo, jer naučila sam ga da mi se uvijek javi kad ga zovem, tako se smije igrati i na dvorištu sam,a ja vidim i čujem, hah, da, ja sam jednom zaspala u vrtu dok sam jela paradajz, isto me mama jedva našla :).
    da, cure su nosile kavu u termosici, kolače i sendviče. ja bi išla na izlet negdje u prirodu :)
    bit će još prilike.

    Gurmanka,
    iznenadil me s tom fotografijom, do sad još nikad to nije napravil, pa mi bilo smiješno i simpatično kak se snašel :)

    Fresh,
    vjerojatno si u pravu, i mi smo se igrali svim i svačim, i svakakve igre, al nismo se ubijali, al to ti je neki moj doživljaj, kao što mi je odurno kad malo dijete psuje kao košijaš, a okolina se tome smije i vidi kao simpatično, ili kad se djetetu daje pit alkohol, ili, on je dečko, pa može imat pištolj ili pušku, a meni ti je to jednako vizualno ružno, kao da se mala djevojčica igra dildom, osim toga ne mogu se sjetit ni jedne jedine igre koju bismo mogli igrati tim platičnim pištoljem, mačevi su drugo, njih imaju gusari i vitezovi, njima se može mačevati, a kad dođe vrijeme da ga društvo samo povuće u neku igru nek si sam napravi rekvizit, nebum ga ja zbog toga izolirala, trudit ću se naučiti ga fer igri, poštivanju pravila i svemu ostalom.

    Lastavice,
    ova njegova ideja da svira na tramvajskoj stanici billa mi je fora :)

    avatar

    21.02.2017. (08:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...