Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lastavica

    Mislim da si kostim već smislila. Pekar. Presladak mali pekar.

    avatar

    25.01.2017. (05:26)    -   -   -   -  

  • durica

    ako će htjet, Lastavice, to uopće nije loša ideja, još da nađem neku malenu zgodnu pregaču s njeovim imenom bilo bi zgodno.

    avatar

    25.01.2017. (05:57)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    To je kod Remize igralište??? -.-

    avatar

    25.01.2017. (07:21)    -   -   -   -  

  • stara teta

    kod boćarskog doma?? ha, ha, kao da su svi klinci prošli te faze kruščića po redu, divno doba igranja, pjevanja i otkrivanja, sitnih i manje sitnih pobjeda i pobjedica. tvoje su pričice tako prisne i svakodnevne, bude već pomalo zaboravljene uspomene na vrijeme "dok su klinci bili mali..." :) :)

    avatar

    25.01.2017. (08:40)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    nu barabe male :)))

    avatar

    25.01.2017. (12:05)    -   -   -   -  

  • durica

    Afro,
    to smo bili u velkom parku kod boćarskog doma, pruža se uz savski nasip, iza kockice, nekada se tamo održaval sajam cvijeća: " Flora Art ", park je opremljen velkim fora spravama za sve uzraste i rekreaciju, njega se jako dojmil ovaj brod, iako ima i sajla s tanjurom na koji sjedneš, pa se furaš sim-tam, i svakojake penjalice, tobogani, ma čudesa, meni jedan od najdražih parkova u gradu, barem kaj se tiče opremljenosti.

    teta,
    da, boćarski, meni jako drago mjesto,
    sada nam je neka dosta dobra faza, prošla ga je ona faza inata, " NEĆU! " i prgavosti, iako, ja sam i samo te i takve pokušaje odmah zrezala u startu, jednom se probal hitit na pod, al glumački, jako dobro je pazil da se ne bubne u glavu, a ja sam samo prošla kraj njega i hladno mu rekla kak je to jako grdo i da to ne rade dobri dečki, pa otišla svojim poslom, ignorirala sam ga, i posle toga više nije ni pokušaval, ima svoje mušice, tipa: " mama! ovo nije majica za vrtić, želim drugu majicu, ALI mama! " i tak to, isprobava, no, sve u svemu doovorimo se brzo, ne prgavi se, jako je dobroćudan i vesel, voli ples, zabavu i društvo tako da je vrijeme provedeno s njim lijek za moju dušu :), bilo kaj da radimo skup, tak da ni priče ne mogu bit drugačije, nije da ne znam i za druge teme, samo mi ovakve trenutno nekak pašu ( uz ten i boju očiju :D )

    Fresh,
    je, mustra sam takva, zna se zavuć pod kožu :D

    avatar

    25.01.2017. (15:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...