Komentari

bartimejcroata.blog.hr

Dodaj komentar (54)

Marketing


  • bartimej croata

    Mislio sam zabraniti komentiranje ali kasno je ne da mi se istraživati kako.
    Moram se posvetiti pisanju knjige a komentari mi odnesoše vrijeme.

    avatar

    22.01.2017. (01:44)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Koliko sam ja uspio shvatit, kad ovaj nakaradni surogat socijalizma, liberalizam krepa, onda liberali ka blogi i geo neće imat šta drugo nego postat katolikom, ako je tako ja se odma idem ispisat :)))

    avatar

    22.01.2017. (07:41)    -   -   -   -  

  • geomir

    @barti, ti pokopao "slobodu", a zaboravio si
    ko nam je dao SLOBODNU VOLJU!!?? :-)))

    Evo, kako vidiš, @friški (i drugi slabi duhom) odma se predaju!! :-)))

    avatar

    22.01.2017. (09:12)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Normalan čovjek odbacuje ideologiju pa tako i liberalni kulturni marksizam. Kaže se: "najgore je imati puno novca pa osiromašiti". Ali i od toga ima i gore: "najgore je doći na domak apsolutne vlasti i monopola na istinu diljem cijelog svijeta pa ostati bez toga".
    To s danas događa kulturnim marksistima. Na domak potpune pobjede, treba još samo pokoriti Rusiju i potpuna dominacija u cijelom svijetu je tu. A onda se pojavio ...
    Sad im ostaje samo vratiti se u rupe i cmoljiti. Prije toga mogu još neko vrijeme mirno prosvjedovati razbijajući izloge, organizirajući nacističke kristalne noći, paleći javnu imovinu ili poput Mussolinija raditi marš na Rim.

    Mora se priznati kako se je i Crkva uklopila u ekspanziju neoliberalizma i kulturnog marksizma izabirući na svoje čelo lažnog proroka, papu Franju. No i to će se promijenit, zar ne?.

    avatar

    22.01.2017. (09:53)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Zgodno je promatrat kako jedan špekulant, moralna nula, politički diletant, šoumen, bigot i notorni Pinokio (metoda kojom je zaslijepio blente: ustraj u laži i obmani makar te otkriju, tjeraj dalje, uć će u uho) istjerao iz rupa karakterne sljedbenike, kao da je "mejsija".

    avatar

    22.01.2017. (17:58)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    @fresh, zaboravio si prispodobu o radniku koji je kasno došao raditi u vinograd i dobio istu plaću kao i oni koji su izjutra došli. Skupit ćemo koju paru kad se ova dvojica obrate :)
    @geo, Bog je ljudima dao slobodnu volju da mogu izabrati dobro, ali eto izabrali su zlo. Pošto je znao da će se to zbiti i prije stvaranja čovjeka napravio je plan (zapravo Sinova ideja') kako će spasiti čovjeka pomoću tajne Križa. To u nebu nitko nije znao. Prvi su saznali apostoli kad im je Isus navjestio kako će umrijeti.
    Ovo mi je promaklo. Bonaventura Duda prevodi
    12bî im objavljeno da ne sebi, nego vama poslužuju ono što vam sada u Duhu Svetom s neba poslanom navijestiše vaši blagovjesnici, a nadŕ što se i anđeli žude nadviti.
    Bolji je Rupčićev prijevod jer jasnije kaže misao da anđeli žele zaroniti ( a ne nadviti) u tajnu spasenja koju je Duh objavio u cijelosti apostolima nakon Uskrsnuća.
    @Blokirani, koliko vidim iz proročkih knjiga Starog zavjeta iza ovog pape slijedi Groza pustoši koja stoji tamo gdje ne smije stajati. Ako već on nije 'grozota pustoši'. Vidjet ćemo, ne znam koliko će ova desničarska epoha trajati. Moguće da do Dolaska konačno Crkva bude očišćena od izdajnika pa da imamo normalnog papu koji se ne moli zajedno sa ostalim religijama i koji bude isticao Isusa kao jedinog spasitelja.
    @blogi, a šta ćeš, prešišo je sve holivudske glumce glumom bez presedana. Ali svejedno ima neki motiv iz njegove prošlosti gdje je zamrzio tajkune. Valjda je u vlastitim bankrotima vidio neko prelijevanje novaca koji su išli 'eliti' koji su imali masonsku zaleđinu.

    avatar

    22.01.2017. (20:56)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @barti, mi se furt obraćamo. Zabluđenima! Al teško beru. ;)

    avatar

    22.01.2017. (21:16)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Eno i Madonna se obratila svojim zaluđenim sljedbenicama. Izgovorila svakakve nepristojne stvari tako da su se i njeni sljedbenice sve okrenule i otišle sa prosvjeda. Neće oni slušati prostote koje je i trump izgovarao. Jedina fina dama je hitllary, ona je tako mirno sjedila na inauguraciji da je to primjer kaka se može samo poželjeti. Trumpić razmišlja bi li uveo spaljivanje vještica, nakon madonnina govora. Protestanti prikupljaju drva, a pravoslavci nose vječnu vatru koja je već krenula iz grčke. Propašćemo ko grčka ;))

    avatar

    23.01.2017. (19:38)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Ko ti to rekel da su se od Madonne okrenuli i otišli? Trump? :))))))

    avatar

    24.01.2017. (01:38)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Evo ti štikleca o Billu i Hillary Clinton i Melaniji Trump s inauguracije. Billu ispale oči što odlikaši jebu ... ha ha ha
    http://direktno.hr/en/2014/direkt/17107/Otkriven-dosje-koji-dokazuje-da- je-Stjepan-Mesić-bio-suradnik-Udbe.htm

    A kad makneš predrasude o Donaldu, Donald je sasvim OK. Čovjek poćeli takvog predsjednika Hrvtaskoj. ;)

    Madonna je pak kurvica. To joj je bilo osnovno zanimanje dok nije "propjevala". A u međuvremenu, bez obzira na zarađenu lovu, nije se daleko odmakla. ;)

    avatar

    24.01.2017. (21:09)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    @blogi, nije mi niko rekel neg sam pretpostavio, jer se ta skupina ljudi bunila protiv trumpovog psovanja' pa sve nešto mislim da su liberali vjerodostojni hahahaha.
    @Blokirani, vidjet ćemo, biblija ga spominje u negativnom kontekstu.
    Znaš kako ćeš link staviti da se može odmah kliknuti. Meni @geo pokazao.
    Prvo jednu ili više riječi zaplaviš, pa klikneš na zelenu površinu desno od unosa komentara, izbrišeš http i uneseš link zatim klikneš ENTER i pojavi se link u komentaru,
    [a href=http://direktno.hr/en/2014/direkt/17107/Otkriven-dosje-koji-dokazuje- da- je-Stjepan-Mesić-bio-suradnik-Udbe.htm target=_blank]klikneš[/a]
    zatim izbrišeš a href upišeš url, zatim izbrišeš target=-blank, pa izbrišeš a i upišeš url i klikneš POŠALJI Pojavi se crvena riječ, ona koju si 'zaplavio'. Sad ću ponoviti sa izbrisanim i ubačenim url na 2 mjesta.
    klikneš

    avatar

    24.01.2017. (23:44)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Ponovit ću.
    klikneš
    @Blokirani, objasnio sam u postu da treba biti ravnoteža između globalizma i prirodnih nacionalnih težnji svih naroda. Kad su na vlast došli liberali onda su tjerali svoje do maksimuma i preko svake mjere. Isto će i desni raditi a to nije u interesu ničijem i to će vrijeme pokazati.

    avatar

    24.01.2017. (23:53)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    @blogi, ovo moraš pročitati da vidiš i priznaš koliko sam bio u pravu kad sam radikalni i nasilni islam (u perspektivi nema neradikalnog islama) poredio sa liberalizmom koji propovjeda ljudska prava protivna Božanskim pravima. Marcel Holjevac je zbilja dobro otkrio zaglupljenost feministica koje su samo korisne budale za elite, čak nisu ni korisne.

    avatar

    25.01.2017. (01:22)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Ma "otkrio" je ko i ovo
    Kupi od ekstremista sa portala i da bi u folu raskrinkao fake-news, sam takve širi.
    Slika koju prodaje ko "Reality" je već dokazani fake. Okupljanje je bez prekida odozgor snimano (video) do inauguracije i nakon kad su i političari otišli, sve se vidi, i Trumpov glasnogovornik je dotučen morao posegnut za "alternativnim faktima", a podaci javnog prijevoza isto ne lažu, taman da ih nisu stigli sve pregledat i pustit, ili da su blokirani od demonstranata. Ebga, niska kamera gusti gomilu, iz zraka vidi rupe ;)). Puna slika je fake, tam nije bilo nikog, ni tolko šatora, ni stupova ni pregrada. A taj kaj piše je trumpast ;))
    Nisam proučio aktivistkinju (nije jedna, tri su to pokrenule i nisu dve muslimanke), al već vidim iskrivljenja. Ona izgleda baš hoće reć da šarija nije to u što su je ekstremisti izinterpretirali, uključujući i kamate, to što on "zna" kako to teče sa kupnjom kuće, o tom upravo ona govori - to je kršenje zakona. Što znači da zna palac. Trumpova propaganda se sad lovi za što se uhvati, vadi iz konteksta, miksa kaj im paše - ta ženska je, vele, već puno put bila u bijeloj kući, ko je tu lud?
    Uostalom, kom može past na pamet da se okupi pola milijuna zapadnjaka da bi promoviralo kamenovanje? Pa nisu slijepi i gluhi! Nešto je tu mimo logike, ko i inače kod takvog "informativnog" sklopa. Frajer je malo okrenuo sve opanačke da bi mu pasalo u kalup, pokupio iz govora mržnje po netu ko i onu sliku ko "pravu istinu". Već bi bila u ćuzi, da je tak - malo je to poslagal da mu paše. Skup se inače nije ticao samo ženskih prava, nego i postupka protiv muslimana, ekologije, sloboda i svega što će ovaj frizirani okrenut na glavu ... već što ga cura ne brani ko on, joj skuplja bodove ... ;))

    avatar

    25.01.2017. (17:59)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Po profilu obožavatelja da se puno toga zaključit ;) :
    https://www.youtube.com/watch?v=oj1Y3GMzw1A


    https://www.youtube.com/watch? v=1o6-bi3jlxk


    A na pitanje zaš ga Ku-Klux-Klan ljubi, veli "začuđeni", al skromni
    Trumpić nešta ka: Everyone Likes Me, Even The Klan! ;)

    avatar

    25.01.2017. (19:14)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Blogi,
    jel tebe netko plaća da toliko jurišaš po Žutom, ili si se prirodno "izvrnuo"
    pa nećeš mi valjda Madonu staviti kao svijetli primjer
    jadna ludača
    @barti
    nisi moga bez Franje
    ima jedna blogerica, ona ti još traži Franju
    probaj joj pomoći

    avatar

    25.01.2017. (20:38)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @tigi, ko će, kad ste svi podvili rep? ... ;))
    Madonna nije, ne bi ni Einstein ... :)))))

    avatar

    25.01.2017. (20:59)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    @tigi, kako ću pomoći kad nisi naveo ime bloga.
    @blogi, kod tebe crno bijeli svijet. trump nikakao nevalja a hitllary valja.
    Trumpu ne valja pravljenje zida. Ameri su Meksikancima ukrali skoro cijeli teksas i nije sad fino praviti zid unatoč dobrim razlozima. O tome je Danijel nešto zborio prije par iljada godina.
    Druga je stvar što bi ovo za hrvate moglo biti dobro. Pa napraviti zid prema agresorskoj srbiji od jedno 10 metara, pa im ne bi agresija više pala na pamet.
    Einstein nikad ne bi podržao stupidnu rodnu ideologiju. Zato nikad neću žaliti priglupe šerijat liberale koji imaju čudnu sklonost uništavati zemlju u kojoj žive. Čisti etnomazohizam ljevice kojoj je prirodni prijatelj isil koji joj pomaže učinkovito ići putem društvenog suicida. Ta nije bez veze ona mrcina obama i organizirao isil. Da se prvo uništi eu tj njemačka, pa onda i amerika. To je leftarde ispunjavalo mazohističkom srećom kojoj ni udrogiranost nije bila ravna.

    avatar

    26.01.2017. (00:40)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Di si ti od o Obame, ha ha ...
    Kažu da bi Michelle sredila "lakiranog" žmirećki, Hillary je Putin zamutil kašu. Sad i Germani delaju obranu za izbore, zna se da nekaj kuha.
    Einstein bi bil za Bernie Sandersa, a zna se da nije bil ograničen ... ;))

    avatar

    26.01.2017. (01:15)    -   -   -   -  

  • tignarius

    @blogi
    biti star i tak bedast zahtjeva posebno "priznanje"
    Madona, pa Einstein..pa Hilari
    tvoji "uzori" su zaprepašćujući
    da bar briješ na "walk on the wild side" nego na žabokrečinaste ikone ovog profanog svijeta

    avatar

    26.01.2017. (16:43)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @tigi, ima nas još "par" milijardi, to ti ne vidiš iza plota, ha ha ...

    avatar

    26.01.2017. (21:14)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Može vas biti milijun milijardi ali ako nemate Duha džaba vam. Moji uzori su oni čija tijela nisu raspadnuta. Npr Leopold, Pio, pa Šimun iz Zadra (2000 godina, eno ga sasvim dobro izgleda). Dakle oni koji su živi u nebu su moji uzori. Šta Obama ima na duši ne gine mu pakao, da hillaricu ne spominjem.
    Zato ti @tigi dobro kaže da se 'briješ' na žabokrečinaste ikone ovog profanog svijeta.

    avatar

    27.01.2017. (00:48)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Išo ja ko jako mali u kazalište lutaka, dok nisam skužil da nisu žive ... ;)))
    Animus, anima, im bil "ubrizgan", skužil ja to i kod crtića. Oni kaj o duhu pričaju, a ne prokuže animaciju, pojma nemaju ... ;))))

    avatar

    27.01.2017. (01:27)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Šta je sad, počeo si čitat Junga?
    Ne kužiš ti ni sad da lutke nisu žive, milijun milijardi lutaka :)

    avatar

    28.01.2017. (01:32)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Frend mi sa ženskom ima kazalište lutaka, marioneta itd.. Znaš kak ih danas dela? U 3D programu modelira, odprinta na 3D printeru i pofarba kaj treba. Airbrush i (nečujni) kompresor sam mu ja poklonil, kostime šivaju sami. Takvo modeliranje pruža skoro neograničene mogućnosti, do vrlo čipkasto filigranih i kompliciranih detalja. To im je više hobi, al ozbiljno se tim bave. Ovo su isto lutke (film), nije posel za lijenčine ;))
    Da su bar neke lutke bile kod Exodusa, il bar glineni vojnici, imali bi ljudi kaj videt. Onak najavili predstavu, a niko ni došel ... ;))

    avatar

    28.01.2017. (18:16)    -   -   -   -  

učitavam...