Komentari

sumi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    Ima dvije svrhe:

    - da zaposli (čitaj: uhljebi) osobe koje ti nikad neće naći posao;

    - da smanje statistički broj zaposlenih tako da ih izbacuju jer se nisu javljale na njihove sms poslove, nisu vodili dnevnik, da te zovu koji kurac imaš zarađivati više od 1500 kn i smatrat se nezaposlenim i onda ti skine iz evidencije tako da Državni zavod zastatisiku može proizvoditi laži za vladu.

    avatar

    18.01.2017. (15:29)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Kogda i gdje da HZZ zaposli kad: 1. gomila onih na zavodu koji kakti "traže posao" zapravo ili rade na crno ili mole boga da nikad posao ne nađu; 2. Nema toliko posla, odnosno toliko oglasa za posao koliko ima nezaposlenih na zavodu, 3. Ima ljudi kojima je ispod časti raditi određene poslove jer "nisu se oni za to školovali", pa radije čame na burzi, nego da idu raditi bilo što...

    avatar

    18.01.2017. (16:50)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Nedavno sam komentirala sličan post i ponovit ću: a kad si posao nađeš SAM oni sebi pripišu zasluge i onda se kur..... ovaj, diče time da su uspješno zaposlili još xy osoba.

    avatar

    18.01.2017. (20:33)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Stvar uopće nije u pristupu koji ima HZZ. Ima tamo još puno nelogičnosti i bedastoća.
    Radi se o nasljeđu iz komunizma koje se nije uopće mijenjalo.
    Sa kvalifikacijama koje imaš najpametnije ti je:
    a) potražiti posao u struci negdje vani
    b) potražiti posao u struci u Hrvatskoj, samo moraš pratiti oglase tvrtki koje su u stranom vlasništvu
    c) ukoliko imaš love ili bilo kako možeš do kredita, otvori vlastiti posao

    Za c), uspiješ li (male šanse, ali postoje), tada možeš tražiti poticaje iz EU preko trule administracije. Sve u svemu, s kreditom i tim traženjem nije, ali ako ideš na nešto nestandardno, možeš dobiti u roku keks, tim više ako ti ili netko tvoj ima neko poljoprivredno zemljište.

    HZZ je još samo jedna krvopija državnog proračuna koju treba ukinuti.

    Uostalom, sve što sam ti rekao znaš.

    avatar

    18.01.2017. (20:40)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Pa to je već opće mjesto u nas: država je ovdje da baca klipove građanima pod noge, da im se osvećuje, da ih muči, da im otežava.... a zašto je tome tako, to je neka mračna tajna našeg bizarnog mazohističkog mentaliteta. Pogledao sam neki dan konačno izvrsni film Kena Loacha "Ja, Daniel Blake" - bit će da ni drugdje nije bitno drugačije.

    avatar

    19.01.2017. (14:21)    -   -   -   -  

  • ina

    U mom slučaju isto nisu znali pomoći. Također nisu znali kamo spadam jer sam završila matematičku statistiku, a za matematiku oni znaju samo za profesore, za ostalo ne znaju kamo spada, kakve poslove se može raditi itd. Meni su čak sugerirali da ako imam mogućnost promijenim prebivalište na ZG i tamo se javim na zavod jer je moje mjesto malo i oni ne znaju što bi sa mnom. Na kraju sam se trebala javiti na neki prvi sastanak sa savjetnicom, ali sam si našla posao prije tog termina pa se srećom nisam morala s njima zezati. Uglavnom, ništ koristi. Ja sam došla tamo kao da me upute, pomognu...

    avatar

    21.01.2017. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...