Komentari

mrizazivota21.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • gali

    prvo ga spasin od trojice bolesnih umova da ga ne raskasape, onda lipo odnesen čipo drito u kadu ( e tu sliju priskočila jerbo je bilo -povuci potegni pa dasa čist , uredan, mirisan i fin u roku dok si reka keks napravi takovi dar-mar da umalo glavurdu ne izgubi zapevši u ladicu u ormar,al oni malešni zvani "ladičar", ebate još jedanput spašavaj mu živu glavu da sam sebe ne uguši....:-) koji tikvan pa to nije istina.-))
    napojiš ga , najideš ga i ušuškaš u krpenzi ligenzi, a ono relly ala spidi gonzales, nisan neki foto znalac ,al uspila "pograbit " ga u miljun slikic od kojih svaka druga ispala u mutno, ovo ispalo nekako pa eto ...:-))

    avatar

    17.08.2016. (04:59)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    postala si spasiteljica i šaptačica ježeivma... bodljici ježić će se ovo sigurno svidjeti...
    a sviđa se i meni... sjetih se bajke o ježurki ježiću... :)

    avatar

    17.08.2016. (05:53)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Ježurke žive na Jarunu u staništima ispod cijevi toplane i tako provode zimu, ljeti se motaju po grmlju kraj kuća i često trčkaraju noću livadom i preko ulica pa nerijetko budu pregaženi od neodgovornih vozača.
    Ovo o kupanju mi se najviše dopada. Vjerujem da kao šaptač psima možeš uvjeriti momčad da ne dira ježurku. Bravo!

    avatar

    17.08.2016. (08:24)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Mili bože šta je tebi ?

    Jež za kućnog ljubimca ???

    avatar

    17.08.2016. (08:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ma što je cakan mali ježić. Samo pazi na bodlje kad ga maziš hehehe. Pusek.

    avatar

    17.08.2016. (10:01)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    'en ti bodljikave nježnosti. Morati ćeš mu napraviti i brlog za zimu. Budeš ga morala i čipirati i voditi svaki dan u šetnju, na podovniku obvezatno.
    A sada malo ozbiljno. Koliko su nam glavobolje znali zadati dok smo čuvali liniju. Čuješ ga noču, puše ka čovik, lišće šušti, reka bi neprijatelj (ma vidi mene kako sam to obzirno reka) se šulja. I tako napeto čekaš, misliš saće napasti, o ono se polako vuče ježurak.
    Znam ća te muči: Jesmo li ono Galeb i ja oliti mordi Dupin i ja ...

    avatar

    17.08.2016. (10:51)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Stavi ga u vrt. bit će ti od koristi. Sladak je.

    avatar

    17.08.2016. (10:53)    -   -   -   -  

  • Zrakoplov

    Bravo, gali! Čista desetka! Jedan kroz jedan ima 101
    značenje! Evo jedno: srce u srcu! ;)))))

    avatar

    17.08.2016. (21:55)    -   -   -   -  

  • gali

    eh mila moja Di, bila su to zaista prelijepa vremena, a ježurka ježić, a jooj , a što da ti kažem, moja malena biblija, bila , jeste i ostala zavijek i navijek

    avatar

    19.08.2016. (17:35)    -   -   -   -  

  • gali

    ne žive samo na tvom Jarunu zlatokosac , žive posvugdje i uz more bog te u šumu ne okrenuno, o ježici Bodljici i Finici i ostalima sa otoka Krka , ne bih,al ih u duši nosim i jednu prelijepu uspomenu na jedan prelijepi vrt jagoda u kojem jedna malena sniva svoj san i duboko vjerujem dosanjani, a druga jedna pak opet meni iznimno draga obitelj iz Rasline pored Šibenika ima također Ježurku svoga i to baš kućnog ljubimca... da nabrajam dalje....bolje ne...

    avatar

    19.08.2016. (17:40)    -   -   -   -  

  • gali

    a šta je tebi Boni ebate?! pa kako drugačije, zar da pustim da ga raskomadaju i doručkuju, koji ti je klinac palac?
    Nemam sada vremena pričati ti o tome kako je baš ježurka ježica ; ježev blog, nekad tako lijepo pisala i o malenima i o velikima i bile su to prekrasne kako priče , tako i usudila bih se reći najljepši ikad dokumentarni vrlo poučni zapisi kako za djecu tako i za odrasle i to bez čitanja priče( one Čopićeve), u živo smo mnogi pratili zgode i nezgode već pomenute meni najsjajnije ekipe ježurki na svijetu,eto ti .

    avatar

    19.08.2016. (17:45)    -   -   -   -  

  • gali

    ne zaeaji Brada eben te u čivericu tu prikoviše pametnu, pustila san ga lipo na jednu info ,ali prvo ispitanu i dobro provjerenu u jedan prelijepi vrt ljudi koji vole ježkove i postavljau im zdjelice u tom vrtu pod grmićima palmi i kojekakvog bilja , a napravili su i neke meni malkoc čudne nastambe od kamenja i u tiho prićaju da su preslatki , slobodno se šeću, dolaze , odlaze i eto, jednostavno sam ga odnjela i pustila njima u vrt nadajući se da ga neće odbaciti kao siroće , ili tako nešto,duboko se nadam i virujen da će ga prihvatiti , jer zbilja je prelijepi vrt i puno grmlja i svašta nešto , a od svega nabrojenoga nemam pa ga niti nisam mogla zadržati, a pod drugo; jesi, pogodija si i dan danas me kad god pogledan onu fotku učopi zdravo akutni agresivo chronika ljubomorovitis samo da znaš

    avatar

    19.08.2016. (17:50)    -   -   -   -  

  • gali

    jesan mela ,ali u tuđi ,neman svoj

    avatar

    19.08.2016. (17:52)    -   -   -   -  

  • gali

    aj i ti jedanput Garbunjeru u miljun svojih visinskih-letajućih godinic da meni daš desetku!:-)
    baš ti fala i to ono baš,baš i šta si se uvatija tih srcova u srcovima , oćeš da se pomrse aorte i one druge pa d anastane jedan veliki gropling pa da nas dva obadva pademo ono prav za prav u ono stanje bestežinsko pa odlebdimo u oni level ;tvoj visokorodni, a moj;dubokoronjski:-))

    avatar

    19.08.2016. (17:56)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    joj koliko je to sladko...divan je maleni i čuvaj ga dobro:))

    avatar

    20.08.2016. (21:05)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    a tko ti je rekao da žive samo na Jarunu?

    avatar

    21.08.2016. (09:59)    -   -   -   -  

  • Damari srca

    Ono od prve što ću reći je B R A V O! Pa ti si prava spasiteljica ugroženih života. Lepo je to kad spasiš život ugroženoj životinjici. Ti to činiš često, a zbog toga jer imaš dobru dušu. Mali bodljivko je sada sretan jer si mu pokazala pravi put gde treba da bude tj. u vrtu a ne da bude nevaljao pa da lunja po cestama i da bude nekim luđacima ko balun...

    avatar

    21.08.2016. (12:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...