Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • windfuckersister

    1580,83 kn me oderali lani za porez kad mi je kćer radila preklani preko student servisa. Sreća da nije radila svaki dan jer bi morala dignuti kredit da platim porez. . Prošle godine radila je tri mjeseca nekoliko puta tjedno pa imamo ove godine za platiti "samo" 500 kn.

    Pa ti sad uči dijete da radi i samo zarađuje kruh naš svagdašnji. Bolje bi bilo da sam je naučila kak se sa zavoda za zapošljavanje dižu novci.

    avatar

    30.07.2016. (01:04)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    No zbiljam jako lepo! Na kraju si dobro zaključila - to smo ih trebali naučit a ne školovat.

    avatar

    30.07.2016. (16:56)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..dobro si me podsjetila..meni mali radi preko student servisa al ga nisam odjavio,zaboravih u svoj strci jos i to.....šta li me čeka dogodine?

    avatar

    31.07.2016. (07:28)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Ta kuverta čeka negdje i na mene... valjda da zgibam iz grada pa da me još naknadno i rebnu za neplaćanje u roku pet dana.
    Od kada su "cijelu stvar" uzeli u svoje ruke... nema tu više kombinatorike, žmirenja, savjetovanja, kemijanja... A ja sam samo štedio misleći naivno na onu "U štediše svega biše...", a dalje se fućka jer nastavak "... u radiše još i više" na našim prostorima ne funkcionira.
    A i sretan sam k'o prasac da mi (još) ne oporezuju i onih nekoliko desetača koje preko ljeta znam ubaciti u šeširiće uličnih svirača koji me nečim dirnu u žicu. Kao porez na donaciju...!

    avatar

    31.07.2016. (14:56)    -   -   -   -  

  • Wall

    "državi, koju voliš, ne plaćaš porez!" pitajte, Ivaniševića, Kosteliće i ostale državljane Monaka, Lihtenštajna... samo sirotinja plaća poreze, bogati imaju porezne savjetnike i odvjetnike za porezne evazije, lažne olakšice, itd. ali suosjećam. ps. kako kći u Turskoj?

    avatar

    31.07.2016. (17:48)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    GP-ZG - jučer mali sav napet ko puška (danas je roknul na vozačkom a kak bumo dalje plaćali ne znam jer je odradil ugovor) i tak bi on nekaj a ja žive pare i setim se - kasice - prasice. I pokupujemo same oblizeke, kviki-gric, banane, mleko i ono kaj lomiš zube (ko ima) s okusom češnjaka. I triput mu velim -nemoj nikom reći on me gleda veli nebum. Evo sad je to u javnosti, ima još 45 kn pa ako neko ima vezu u Poreznoj, da im dojavi. Da, to ubacivanje u škatulje ili šeširiće - već su me s posla komentirali da kak to tak delit nofce naokolo...

    WALL - Hvala na suosjećanju; Kći, pa hvala na pitanju! Ni rođeni brat nije pital kak mi je dete.... Nemrem reći dobro al ne budimo nezahvalni - nemrem reći ni loše, čudno je to, to je tak drugi svijet. Ak te zbiljam zanima imaš levo na blogu moj e-mail, hvala u svakom slučaju, pa ak ti se ne da - dete je u komadu i voli tu zemlju, svakako ima svoje razloge.

    avatar

    01.08.2016. (09:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...