Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • semper_contra

    Nema se tome što dodati. Podsjetio bih samo samo na činjenicu da je svojevremeno turski Predsjednik bio jedini predsjednik neke države koji je došao na sahranu našeg prvog Predsjednika, a da je sada turski Predsjednik jedini koji je našoj Predsjednici došao u posjet otkako je zasjela na tron. Znači li to da će, kao u vrijeme prvog Predsjednika, i sada Hrvatska biti izolirana od svijeta. Usput: i prvi Predsjednik i Predsjednica su iz iste stranke. Kolike koincidencije.

    avatar

    27.04.2016. (10:00)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Poslije @sempera, ja apostrofiram samo pojam " zdravog razuma"

    avatar

    27.04.2016. (12:26)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Erdogan je smeće, tu nema pogovora. Mene samo zanima koje su to normalne države o kojima se uvijek ponovno priča kao uzoru na koji bi se trebali ugledati? Možda Njemačka koja je Erdoganu obećala 6 milijardi eura da izgradi par šatora za "izbjeglice" i pristup EU za turske državljane koji će dovesti novoj invaziji "stručne radne snage" iz arapskih zemalja? Ili pak ona Njemačka u kojoj državno odvjetništvo vodi proces protiv satiričara koji se drznuo narugati "bossu sa bosporusa" iako je ista ta Njemačka tvrdila da je Charlie kad je zbog uvrede imaginarnog lika poubijana cijela jedna novinska redakcija? Normalne države više ne postoje, svuda vladaju vic figure kao ove naše, samo se one neke druge čine svjetskije, naprednije i pametnije od naših.

    avatar

    27.04.2016. (12:57)    -   -   -   -  

  • jelen

    Hrvatska je izabrala stranu, EU je isto izabrala (tu) stranu. S tim izborom će se sad morati nositi, odnosno jednoga će lijepog dana kao posljedicu takvog izbora morati nekog vraga i snositi... a onda će opet biti velikog čuđenja i "nismo znali" izmotavanja. Tpuj na čitavu tu nejto-islamo-kapitalo-korporato kliku!

    avatar

    27.04.2016. (16:11)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @kojotica: da, Njemačka je svakao država u koju se treba ugledati. Međutim, čim stavljaš izraz "izbjeglice" u navodnike, bojim se da nema načina da se složimo :-(

    avatar

    02.05.2016. (14:08)    -   -   -   -  

  • 12

    Oštriću, glup si ko kurac

    avatar

    16.08.2021. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...