Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • windfuckersister

    Ma niš ti ja to ne vjerujem... mislim u te neke dugogodišnje uspješne i OZBILJNE veze s neta. Ok, preko neta si možeš naći solidnog ljubavnika, ali ljubav svog života, muža, dugogodišnjeg partnera.... mislim da su veće šanse da dobijem Euro Jackpot. A sam bog zna da sam probavala... (i s netom i s Euro JP).

    avatar

    02.08.2014. (12:51)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Čitala sam ja Windy o tim pokušajima upoznavanja al čuj nekom se potrefilo. Pa sad kolko je istine u načinu upoznavanja, ne znam, ovo je fakat prestrašno. A da pokušaš opet sa Euro JP, ha?

    avatar

    02.08.2014. (17:43)    -   -   -   -  

  • namnam

    Bok Seka, eto mene malo. Čuj, zaboravi da buš normalnoga našla sam tak, danas su postali vrsta na rubu istrijebljenja. Na svakih 1500 kretena naiđeš možda na jednog relativno normalnog. Relativno jer svi mi kaj se nismo već odavde odselili nismo baš čisti u glavi... Najjače mi je obrisati pod sa tupoglavcima poput ovih iz tvojeg primjera, al mi nije jasno kaj si se dala ušutkat, pa ti bar imaš tri čiste reći kak je. Ma može biti najlepši na svijetu ak je u glavi propuh... I tak... Al imam ideju, ak netko od nas kaj te čitamo ima kakovog simpatičnog stričeka, a da baš nije u predinfarktnom stanju, nek ti javi. Jbg, ja sam tolko mostova spopalila da se trenutno fakat nemrem nikoga sjetiti... Pujsa i daj pričaj kak je Princezi od kad se vratila u rodno mjesto :)

    avatar

    07.08.2014. (14:32)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Nemoj da ti to tu pričam, nazovi me ili mi napiši na poštu, usput odgovorila sam ti na FB, al ja to i tak retko otvaram.
    Zakaj nisam ušutkala nikoga, čuj našla sam se zatečena, naročito s prvim, to je upravo fenomen, da se neko može toooooooooolko da ne velim dičiti sam sa sobom, to je genijalno. Sreća da sam i tu rekla - ajmo se razići, on bi još uvek pripovedal, sad bi već bili po novinama i Tv-ju, ti bokca frajer bi ušel u Ginisovu knjigu neoborivih! rekorda.
    A ti mi se javi, može?

    avatar

    07.08.2014. (18:57)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    haha, Smithova, kaj si se i ti "upisala" na iskricu?:-)
    još će ispasti točno što je, ne znam koji bloger rekao, da su svi tamo:-)

    avatar

    23.08.2014. (17:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...