KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

subota, 31.10.2009.

***** SMOTRA MAŽORETKINJA U KISELJAKU *****

Kada: 08.11.2009. godine
Gdje: Dvorana srednje škole Ivan Goran Kovačić
Počinje: 10,45 h defile ulicama grada u 12,00 h počinju koreografije u dvorani
Sudjeluju: Kiseljačke mažoretkinje, Čapljinske mažoretkinje, Uskopljanke, Iskrice Glamoč, Mostarske mažoretkinje, Posuške mažoretkinje, Mažoretkinje Široki, Grudske mažoretkinje, Žepačke mažoretkinje, Tomislavgradske mažoretkinje
Revijalni program: Banjolučke mažoretkinje i Mažoretkinje Teslić
Zabava: MAŽORET IGRE (ples sa naranđom, plesa sa stolicama, skakanje u vreći, zamotavanje mažoretkinje i sl.) - dajte svoje prijedloge!!!!!!!!
Savez: Sastanak UO u vrijeme mažoret igra+ svečani ručak
Timovi: obezbjeđene: učionice, hostese, hrana i piće
Sponzor: Općina Kiseljak
Organizator: Kiseljačke mažoretkinje

************************************
Kiseljačke mažoretkinje su 24.10.2009. godine plesali na rukometnoj utakmici gdje su bodrile naše uspješene rukometašice. Slikice nažalost nemam, ali bit će ih u budućnosti jer je ostvarena uspješna suradnja između HŽRK i nas.
************************************
Također, VEČERAS Kiseljačke mažoretkinje PO PRVI PUT nastupaju za Košarkaški klub Kiseljak u prvoj domaćoj utakmici Lige KS HB, a gdje nam u goste dolaze KK Posušje. Nadamo se dobrom rezultatu i ludoj atmosferi u dvorani!!!!
***********************************
Slikice iz Banja Luke (koje sam ostala dužna) :))))



Image and video hosting by TinyPic

31.10.2009. u 09:47 • 20 KomentaraPrint#

srijeda, 21.10.2009.

********** SMOTRA U BANJA LUCI *************

Kiseljačke mažoretkinje su sudjelovale na ovogodišnjem Festivalu mažoretki koji se 17.10.2009. godine održao u Banja Luci. Od samog početka našeg puta vidjelo se da će ovo biti nezaboravan nastup. Naime, krenule smo oko pola 6 ujutru i već smo kod Busovače ostali bez grijanja u kombiju, tako da smo morali zamijeniti manji kombi i nastaviti naš put za Banja Luku. U kombiju nam je bilo "malo" hladno no hladnoća je ubrzo nestala pa smo naš put nastavile uz smijeh i druženje. Kada smo stigli u Banja Luku, presvukli smo se u hotelu Bosna, te se uputili do parka Petar Kočić u kojem se održavala sama manifestacija. Defile kroz ulice Banja Luke je trajao oko sat vremena i nakon toga uslijedila je koreografija. Naše seniorke su odlično izvele koreografiju sa pom ponima, nadam se da se gledateljima svidjela. Nakon nastupa smo jeli i presvukli se te zajedno sa mažoretkinjama iz Uskoplja krenule u obilazak grada. Glavni vodič sam bila JA :), a obišli smo glavnu ulicu Gospodsku i tu se zadržale u čokolateriji kako bi podigle nivo šećera :). Nakon toga smo se uputili do tvrđave Kastel, gdje smo bili asistenti pri snimanju mladenaca :). Nakon obliska grada, krenuli smo kući. Tada je autobusu nastao pravi show. Pjesme, zezanja, smijeha i ludosti nije nedostajalo. Glavna faca toga dana bila je naša juniorka Lorena, pa zaslužuje jedan slide sa njenim ludostima. Zgoda i nezgoda je bilo na pretek, stoga će nam ovo putovanje ostati u najljepšem sjećanju.
ZAJEDNO, ZAJEDNO roflcereknaughty

Za početak slide o načinima grijanja u kombiju (slike iz Banja Luke ću stavljati u dijelovima):



I naravno Lorenin slide pod nazivom kako Lorena traži štap: ( koji je by the way zapao iza sjedišta)



********************
Košarka grupe i treninzi:

I grupa:

01. Gabrijela Kvasina
02.Sanela Kapetanović
03. Dajana Miličević
04. Sandra Drmač
05. Dajana Rodić
06. Tatjana Drmač

II grupa

01. Matea Slišković
02. Tatjana Slišković
03. Matea Komšić
04. Sara Pecirep
05. Kristina Grubešić
06. Mirna Nikačević

III grupa

01. Jelena Franković
02. Tamara Zefić
03. Anamarija Kvasina
04. Anamarija -seniorke
05. Vedrana Slišković
06. Monika Pavić

TRENINZI:

I GRUPA - SUBOTA OD 10-11 I 30
II GRUPA- SUBOTA OD 11 I 30-01
III GRUPA- SUBOTA OD 13-14 I 30
TRENING JE U PACIFIKU

OBAVEZAN dolazak na trening

21.10.2009. u 18:55 • 9 KomentaraPrint#

četvrtak, 15.10.2009.

*********** KISELJAČANKE POBJEDILE ***********

Evo u subotu se odrigrala prijateljska utakmica između ženskog rukometnog kluba Kiseljak i ženskog rukometnog kluba iz Gruda. Kiseljačanke su pobjedile sa rezultatom od 16 : 5 što je daleko ubjediva pobjeda. Sve čestitke za tu pobjedu.
Inače, mi smo nastupali na otvorenju utakmice i u poluvremenu. Bilo je super, gledatelja je bilo jako puno što nam je drago da se mladi ovoga grada podržavaju. Inače naša suradnja sa HŽRK će se i dalje nastaviti (hvala im na pozivu).
Evo par slikica sa utakmice:



************************
Kiseljačke mažoretkinje su spremne za put u Banja Luku. Putuju u subotu na Festival mažoretki, a predstavit ćemo se sa koreografijom sa pom ponima. Pripreme za našu smotru su u tijeku, molimo timove koji se još nisu prijavi da to učine ŠTO PRIJE kako bi znali koliki će broj učesnika doći kako bi se mogli pripremiti što bolje. Ostalo je još malo vremena za tako veliku organizaciju.
Ni ovaj tjedan nismo ništa uspjeli riješiti za dvoranu,čak smo danas imali pomalo i smiješnu situaciju kada smo došli na trening u dvoranu Osnovne škole. Tamo su nas dočekali članovi KUD "Izvor" tako da smo dijelili salu. No, mogu potvrditi da je ovo bio jedan od najboljih treninga, jer smo zajedno za kraj treninga članovi KUD "Izvor" i mažoretkinje otplesali kolo i na kraju dobili pohvale od članova KUD. Možda neka naša članica se upiše i u folklor nikad se ne zna.( ludnica je bilaaa )
*************************
KADETI I JUNIORI IMAJU TRENING U PONEDJELJAK OD 18-19 H U DVORANI OSNOVNE ŠKOLE!!!! ponesite štapove i vidimo se tamo
SENIORI DOBIT ĆETE OBAVJEST U SUBOTU KADA VAM JE TRENING I GDJE!
*************************
I za kraj slikica naše druge predvodnice Matea-e u predvodničkoj uniformi

Image and video hosting by TinyPic


15.10.2009. u 21:03 • 5 KomentaraPrint#

četvrtak, 08.10.2009.

************** 50 POST *****************

Evo naš jubilarni 50 post. Iako je jubilarni on će sadržavati neke najnovije vijesti, a poseban ću post napraviti kao rezime našeg dosadašnjeg rada. Za to sada nemam vremena.
Evo naše cure se spremaju za mnogobrojne nastupe koje slijede. Kao prvo u subotu imamo nastup na rukometnoj utakmici kao rezultat suradnje sa HŽRK. Nakon toga, seniorke će se spremati za odlazak na Festival mažoretki u Banja Luku koja će se održati 17.10.2009. godine. Ovo će biti prvi nastup Kiseljačkih mažoretkinja u ovom gradu, što nas jako veseli.
********
Nakon toga, slijede pripreme za prvi nastup za naš novoosnovani KK Kiseljak. Naime, prva utakmica u njihovoj lizi se održava 31.10.2009. gdje će ih podržati i naše mažoretkinje. Ovo je jedna novina i za nas i za KK stoga se nadamo da će to sve biti super i kako će se ova suradnja i dalje nastaviti. Pripreme za našu smotru su u tijeku, pripremamo se polako, smišljamo ideje, novosti i tako. Nadamo se da će vam se svidjeti ono što ćemo vam pripremiti.
*******
U ponedjeljak su naše tri trenerice Maja, Ana i Jelena otputovale u Uskoplje kako bi pomogli njihovim mažoretkinjama u radu. Pozdrav za njih sveee i nadam se da se ne ljute na nas sada he ehe heh e evo par slikica (nismo se sjetili slikati na treningu, ali ovo je poslije treninga na kavici uslikano)

Image and video hosting by TinyPic
KOLAČI (mljac mljac)

Image and video hosting by TinyPic
SA IVANOM

Image and video hosting by TinyPic
SA NAJBOLJIM VOZAČEM :)

**********
Naše nove članice također vrijedno rade i uče tehniciranje sa štapom, njihovi štapovi su naručeni tako da će brzo stići. Samo vi nama vrijedno radite do prebacivanja kada ćete se pridružiti i ostalim članicama.
**********
A naše maturantice Gabrijela, Jelena i Tamara su danas otputovale na maturalnu ekskurziju u Češku. Želimo im lud provod i ne NE TREBATE uopće misliti na nas he he he he nekako ćemo odraditi nastupe i bez vas :). Sretan put i vratite nam se što bolje raspoložene.

08.10.2009. u 21:06 • 9 KomentaraPrint#

nedjelja, 04.10.2009.

********* LEPENIČKE JESENI 2009 ***********

Naši kadeti su u petak imali jedan ne planirani nastup (javljeno nam je dva dana prije) u sklopu Lepeničkih jeseni. U ova dva dana uspjeli smo se spremiti za mini koreografiju koju su na kraju izveli dobro. Nama je na nastupu bilo stvarno super, lijepo smo se proveli i u kombiju i na nastupu. Bilo je puno pjesme, plesa i zezanja. Naravno, dao se i pokoji intervju i tako. Prije nastupa, pošto je padala kiša nisu mogli imati trening tako da su zajedno sa trenericom otišli u slastičarnu kako bi se osvježile i pojele po kolač prije nastupa. mljac mljac
Puno hvala na pomoći kao prvo tati Trutina jer nam je obezbjedio kombi do Lepenice i još jednom HVALA MU OD SRCA NA POMOĆI, mami Raguž na fotiću i mami Kovačevska na pomoći oko spremanja i čuvanja kadetića. Glavni fotograf bila je juniorka Ana Tuka pa hvala i njoj. Sve pohvale organizatorima na dobroj organizaciji. Evo slikice



**************
Evo jedan veliki problem je pred nama. Na sastanku za dvoranu mi smo dobili termine u dvorani Osnovne škole. No ravnateljica Osnovne škole nije odobrila sve termine, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego se izboriti za termine za dvoranu. U ponedjeljak naša delegacija odlazi do načelnika rješiti ovaj problem, jer mi već trebamo krenuti sa treniranjem jer nam slijedi mnogo nastupa. Više se ne smije dogoditi da se oslanjamo na vrijeme kakvo će biti i da se desi ono što se desilo u petak. Evo ako je moja krivica sorry, nemojte se puno ljutiti na mene :) Uglavnom u ponedjeljak nećemo otići od načelnika dok nam ne rješi taj problem, jer sramotno je da u gradu postoje dvije dvorane, i imaju termini koji su slobodni, a da glavne kulturne predstavnice ovog grada treniraju po kiši, mraku i hladnoći uz svjetiljku na vani. Stvarno sramota.
**************
Kiseljačke mažoretkinje ostvarile su suradnju sa Hrvatskim rukometnim klubom Kiseljak, stoga im slijede mnogi nastupi na njihovim utakmicama. Uz rukomet, Kiseljačke mažoretkinje su pozvane od strane Košarkaškog kluba Kiseljak da plešu i na njihovim utakmicama, tako da nas veoma raduje suradnja naše Udruge sa sportskim klubovima našeg grada.
*************
Kao što smo već najavlili naša Matea je gostovala na TV ALFA a tema razgovora je bio odlazak na Europsko prvenstvo i postignuti uspjeh. Uz priču o Kiseljačkim mažoretkinjama gost je bio i Dalibor Perković Dali koji je pričao i o radu Saveza. Glavni cilj je bila promocija mažoret plesa. Hvala Daliju na pozivu.

Image and video hosting by TinyPic
*******************
I za kraj najvažnija vijest SMOTRA U KISELJAKU ĆE BITI 08.11.2009 GODINE!!!!!!!

04.10.2009. u 10:28 • 6 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  





Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!



Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.





Free web counters




Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********



Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.




Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>