Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

********* LEPENIČKE JESENI 2009 ***********

Naši kadeti su u petak imali jedan ne planirani nastup (javljeno nam je dva dana prije) u sklopu Lepeničkih jeseni. U ova dva dana uspjeli smo se spremiti za mini koreografiju koju su na kraju izveli dobro. Nama je na nastupu bilo stvarno super, lijepo smo se proveli i u kombiju i na nastupu. Bilo je puno pjesme, plesa i zezanja. Naravno, dao se i pokoji intervju i tako. Prije nastupa, pošto je padala kiša nisu mogli imati trening tako da su zajedno sa trenericom otišli u slastičarnu kako bi se osvježile i pojele po kolač prije nastupa. mljac mljac
Puno hvala na pomoći kao prvo tati Trutina jer nam je obezbjedio kombi do Lepenice i još jednom HVALA MU OD SRCA NA POMOĆI, mami Raguž na fotiću i mami Kovačevska na pomoći oko spremanja i čuvanja kadetića. Glavni fotograf bila je juniorka Ana Tuka pa hvala i njoj. Sve pohvale organizatorima na dobroj organizaciji. Evo slikice



**************
Evo jedan veliki problem je pred nama. Na sastanku za dvoranu mi smo dobili termine u dvorani Osnovne škole. No ravnateljica Osnovne škole nije odobrila sve termine, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego se izboriti za termine za dvoranu. U ponedjeljak naša delegacija odlazi do načelnika rješiti ovaj problem, jer mi već trebamo krenuti sa treniranjem jer nam slijedi mnogo nastupa. Više se ne smije dogoditi da se oslanjamo na vrijeme kakvo će biti i da se desi ono što se desilo u petak. Evo ako je moja krivica sorry, nemojte se puno ljutiti na mene :) Uglavnom u ponedjeljak nećemo otići od načelnika dok nam ne rješi taj problem, jer sramotno je da u gradu postoje dvije dvorane, i imaju termini koji su slobodni, a da glavne kulturne predstavnice ovog grada treniraju po kiši, mraku i hladnoći uz svjetiljku na vani. Stvarno sramota.
**************
Kiseljačke mažoretkinje ostvarile su suradnju sa Hrvatskim rukometnim klubom Kiseljak, stoga im slijede mnogi nastupi na njihovim utakmicama. Uz rukomet, Kiseljačke mažoretkinje su pozvane od strane Košarkaškog kluba Kiseljak da plešu i na njihovim utakmicama, tako da nas veoma raduje suradnja naše Udruge sa sportskim klubovima našeg grada.
*************
Kao što smo već najavlili naša Matea je gostovala na TV ALFA a tema razgovora je bio odlazak na Europsko prvenstvo i postignuti uspjeh. Uz priču o Kiseljačkim mažoretkinjama gost je bio i Dalibor Perković Dali koji je pričao i o radu Saveza. Glavni cilj je bila promocija mažoret plesa. Hvala Daliju na pozivu.

Image and video hosting by TinyPic
*******************
I za kraj najvažnija vijest SMOTRA U KISELJAKU ĆE BITI 08.11.2009 GODINE!!!!!!!

Post je objavljen 04.10.2009. u 10:28 sati.