KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

utorak, 26.01.2010.

******* UKRATKO *********

Evo nema nekih bitnijih novosti, samo ću kratko napisati post.
Treninzi se održavaju u redovno vrijeme, svi sastavi su krenuli sa treninzima. Polako se počinjemo zagrijavati za ulazak u pripremnu fazu za državno prvenstvo. Kadeti se spremaju zajedno sa njihovim novim trenericama, juniori također, a seniori su već krenuli sa kondicijskim pripremama.
Kao što sam i obećala prošli put slijedi video gostovanja naše kadetkinje Dragice u dječijem jutarnjem programu OBN-a. Ona se predstavila kao mažoretkinja pa pogledajte kako je to izgledalo.Već je ugovoreno nekoliko nastupa za seniorke, ali o tome na treningu.
Čuvajte se,

26.01.2010. u 17:05 • 4 KomentaraPrint#

četvrtak, 21.01.2010.

***** KRENULI TRENINZI ZA SVE SASTAVE *****

Evo drage moje, krenuli su treninzi za sve sastave.Ima tu i par novosti, pa krenimo redom:

DJEČIJI SASTAV: utorak u starom terminu u Pacifiku

KADETI ponedjeljak 18-19 h Dvorana Osnovne škole
petak 17-19 h Pacifik
Kadeti su dobili nove trenerice jer Maja ima puno obaveza, tako da su nove trenerice Sara i Sanela, one su jako kvalitetne tako da ćete imati isti tretman kao i kod Maje :)

JUNIORI subota u 11 h u Pacifiku

SENIORI: srijeda 16-18 h Pacifik
petak 14-17 h Pacifik
NAPOMENA: u petak doći u pola 7 u Pacifik, OBAVEZNO OBUĆI SLUŽBENE MAJICE, a ostalo se podrazumijeva!!!!!

Evo u pregovorima smo da dobijemo više termina u dvorani tj. predsjednik Sportskog Saveza i načelnik rade na tome, pa vidjet ćemo što oni mogu učiniti. Nadam se kako će nam uspjeti obezbjediti te termine. Što se tiče nove sezone, u nju ulazimo mnogo stručniji, spremniji i sa velikim planovima. Evo Maja je protekla dva tjedna pohađala Trenersku školu za mažoret sastave i položila je ispite (samo još dva čekam rezultate), tako da još odradim stručnu praksu (ako položim ova dva) i dobit ću zvanje Licenciranog trenera, što je neophodno za kvalitetno vođenje jednog mažoret sastava. Naravno da će ovu obuku proći i ostali treneri kako bi poboljšali kvalitetu treniranja. Mnogo sam naučila u ovoj školi, pa se nadam kako ćemo svi zajedno uspjeti u ovog godini poboljšati svoj rad i znanje.
Stavit ću par slikica sa blogova ostalih timova, jer moj foto nešto neće da prebaci slikice na komp. Uglavnom, da vidite kako to sve izgleda.
Video sa gostovanja naše Dragice na OBN-u biti će objavljen u sljedećem postu, dok mi teta Olja donese snimak.


21.01.2010. u 08:28 • 12 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.01.2010.

***** IDEMO U NOVE RADNE POBJEDE *****

Nakon što su prošli svi mogući blagdani vrijeme je da se vratimo starim obavezama. Sve što je slatko kratko traje pa tako i raspust. Treninzi će početi za seniorke ovaj tjedan, a sve ostale kada krene škola u starim terminim treniranja. Ostala sam vam dužna slikice i post sa našeg posljednjeg nastupa u prošloj godini a to je Božični koncert. Bilo je tu svega, no krenimo redom.
Kiseljačke mažoretkinje su odlučile da po prvi put organiziju Božični koncert gdje su se plesale koreografije na Božične pjesmine. Stvarno su sve koreografije bile lijepe i oduševile su gledatelje. No, gledatelje je najviše oduševio naš dječiji sastav kojima je ovo bio prvi nastup... odradile su ga super,a kako je to izgledalo pogledat ćemo u narednim postovima. Moram pohvaliti i ostale timove, kadete koji su potpuno nov sastav, naše mnogobrojne juniore i naravno presavršene seniorke. Kako nemaju samo talenat za ples nego i za pjevanje pokazale su nam naša juniorka Ana i seniorka Jelena koje su i zapjevale Božične pjesmice.Naš koncert je bio humanitarnog karaktera gdje smo prikupljeno novac darovali u humanitarne svrhe. Osim toga, koncert je bio posvećen i našem susjedu i prijatelju pokojnom Denisu Mrnjavcu jer su mnoge naše članice bile jako bliske s njim. Njegovoj mami koja je prisustvovala našem koncertu smo pokloli prigodan dar u znak sjećanja. Također smo se oprostile i od djevojaka koje više nažalost ne treniraju sa nama. Mene je najviše rastužio i rasplakao odlazak naše Matee koja je već dugo godina bila članica Kiseljačkih mažoretkinja, no zahvalnice smo podjelili i ostalim bivšim članicama Kristiana Lalić, Tamara Zefić, Marijana Kaljecić i Karla Kuliš. CURE HVALA NA SVEMU I UVIJEK STE DOBRO DOŠLE U NAŠ TIM.Nadam se kako ćete i dalje bodriti nas na našim nastupima ali i natjecanjima. Kako je ovo bio i završni koncert iskoristili smo priliku i dodjelili priznanja najboljima u protekloj godini, a to su:
- talenat godine- Anamarija Kvasina
- najtalentiranija nova članica- Vanesa Katana
- najveći uloženi trud- Dajana Josipović
- najistaknutiji smisao za timski rad- Sanela Kapetanović.
One su ova priznanja zasigurno i zaslužile, a uprava je donijela ovu odluku jednoglasno.
Nakon odrađenog revijalnog programa, naše su članice dobile prigodan poklon od nas za Božić, a slavlje se nastavilo jer je naša Ana tu veče slavila svoj 12 rođendan :)))). Cure su joj pripremile iznenađenje, tortu, cvijeće prskalice, pjesmu i sve ostalo. Malo se pjevalo, plesalo, družilo i nakon toga smo otišle na zasluženi odmor. Moram se zahvaliti svojim seniorkama na poklonu koji sam i ja dobila... zaista ste me iznenadile i dirule do suza. Hvala vam puno!
Moram još spomenuti kako us nam gošće na koncertu bile i naše drage Uskopljanke, tako da i njima hvala puno što su došle i uveličale naš koncert!
*******************
Eto, jedna godina je iza nas, sada idemo u nove radne pobjede. Krećemo sa intezivnim treninzima, a svakako vam obećajem da ćemo kroz ovu godinu imati mnogo iznenađenja za vas. No, o tome kada za to dođe vrijeme. Uživajte u ovo još malo slobodnog vremena!

11.01.2010. u 10:13 • 6 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.

Free web counters
Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.
Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>