KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

petak, 25.09.2009.

********* NOVE ČLANICE U NAŠEM TIMU *********

KADETI: trening sutra u 17 h ispred Osnovne škole.Trebate se pripremiti za dva nastupa koja vam slijede u petak i ponedjeljak. OBAVEZAN DOLAZAK!!!
Evo nove članice su stigle u naš tim i mi im želimo srdačnu dobrodošlicu. Odmah da stavim raspored treninga za nove članice:

DJEČIJI SASTAV
UTORAK: 17-18 i 30 h u Pacifiku

trener: Matea Slišković

KADETI I JUNIORI:
SRIJEDA 17 i 30-19 h
PETAK 17-19 h u Pacifiku

trener: Jelena Franković

Ovaj raspored važi samo za nove članove tima!!!!!!!!!
Na prvi trening ponesite novac za štap i upisninu, nemojte to zaboraviti kako bi što prije mogli naručiti štapove.
No, sa treningom su krenuli i drugi sastavi. Seniorke već vriejdno rade na ponavljanju koreografije i pripremi za predstojeće nastupe kojih stvarno ima puno. Pozvani smo na gostovanje u Kakanj i to 05.10.2009. godine i tu će nastupati kadeti i seniori. Nakon toga, slijede treninzi i pripreme za smotru u Banja Luci i našem Kiseljaku. Naime, u četvrtak se trebala održati sjednica Saveza, no ona je odgođena tako da se još uvijek ne zna točan datum smotre. No, čim Savez potvrdi datum biti će svi obavješteni. Mi uz smotru pripremamo još neke zanimljivosti, no o tome kada za to dođe vrijeme.
***************************
Evo u manje od godinu dana kada smo počeli sa radom naš blog je već posjećen 10 000 puta, što je dokaz da je posjećenost našeg bloga velika. Evo par i statističkih podataka. (ukoliko imate neki prijedlog ili kritiku vezanu za pisanje bloga, ukoliko imate nekih ideja slobodno se obratite, jer i vi možete zajedno sa mnom sudjelovati u kreiranju bloga)


Datum i vrijeme prvog posta: 04.12.2008. (08:08) ( nije ni godina dana)
Zadnji post napisan: danas
Ukupno postova: 48 (UBRZO 50 JUBILARNI)
Broj postova u zadnjih 30 dana: 6
Broj postova u tekućem mjesecu: 5
Prosjek postova po tjednu: 1.1
Prosjek postova po mjesecu: 2.8
Mjesec s najviše objavljenih postova: lipanj, 2009. (6 postova)
Mjesec s najmanje objavljenih postova: veljača, 2009. (3 postova)
Najveći broj neaktivnih dana između postova: 15
Broj dana bez postova: 249
Broj postova sa slikom: 0 (0%)
Broj postova bez slike: 48 (100%)

KOMENTARI:

Ukupno komentara ostavljenih na vašem blogu: 548
Prosjek komentara po postu: 11.4
Najviše komentara po postu: 37
Broj postova bez komentara: 1
**************************
Kako i ovaj put ne biste bili "uskraćeni" za neki novi video o nama ovaj video sam ja radila prije nekih mjesec dana. Nadam se kako vam se sviđa:


25.09.2009. u 21:33 • 16 KomentaraPrint#

subota, 19.09.2009.

******** REZULTATI PRVE AUDICIJE *********

!!!!!!!!!!!!! RODITELJSKI ZA NOVE ČLANOVE ĆE SE ODRŽATI U SRIJEDU 23.09.2009. GODINE U 17 H U PROSTORIJAMA GRADSKE VIJEĆNICE (ZGRADA OPĆINE)!!!!!! IAKO ĆETE SVI BITI OBAVJEŠTENI, IPAK VAS MOLIMO UKOLIKO NEKOGA POZNAJETE DA MU JAVITE ZA RODITELJSKI. ZNAČI OBAVEZAN JE DOLAZAK RODITELJA, A I ČLANICE MOGU DOĆI UKOLIKO ŽELE!!!!!

Evo nama i novih članica. Po prvi put imamo i dječiji sastav, za sada ih je mali broj ali vjerujem da će ih iz godine u godinu biti sve više i više.

DJEČIJI SASTAV:

01. 28. Tamara Dimač
02. 30. Marija Vujica
03. 36. Anđelina Raguž
04. 39. Ivona Duno
05. 42. Irena Liješnić

Ove curice su preslatke i želimo im toplu dobrodošlicu u Kiseljačke mažoretkinje!!!!

KADETI:

01. 27. Lana Krajina
02. 29. Monika Miličević
03. 31. Mia Martinović
04. 32. Iva Kvasina
05. 33. Lorena Liješnić
06. 34. Sara Slomo
07. 35. Maja Slomo
08. 37. Ema Kuliš

E ove cure ja treniram pa se nadam kako ćete me slušati he he he

JUNIORI:

01. 38. Mihaela Katava
02. 41. Dragana Petrušić

SENIORI:

01. 40. Dajana Rodić

Pošto je ovo tek prva audicija mi smo zadovoljni odzivom, mada se još naknadno dosta cura javilo, tako da ide na bolje. ČESTITKE SVIM PRIMLJENIM CURAMA. Roditeljski sastanak će biti održan u toku ovog tjedna samo dok uskaldimo mjesto i vrijeme, ali biti ćete obavješteni.

Slikice iz Francuske par njih samo da vidite kako to sve izgleda:



********************
NOVOSTI: U tim seniorki nam se vratila dugogodišnja članica Kiseljačkih mažoretkinja Matea Komšić i želimo joj dobrodošlicu, a u tim se vratila i Sandra Drmač koja se ipak predomislila i ostala.
Naša Matea Slišković u srijedu ide u Sarajevo jer će gostovati na TV u emisiji koja će biti posvećena odlasku na europsko prvanstvo. Matea to ti je "kazna" jer si se izvukla gostovanju na radio Kiss :)) he ehe h zezam se ja malo.
Čuvajte se, uskoro će biti i spisak treninga za timove, a od Saveza ćemo u četvrtak dobiti točan datum održavanja smotre u našem gradu.
*******************
SENIORKE TRENING U UTORAK U 17 H ISPRED OSNOVNE ŠKOLE!!!!!

19.09.2009. u 20:54 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 16.09.2009.

************* PETE U EUROPI ************

Evo juče smo se vratili sa Europskog prvenstva sa jako dobrim rezultatom. Naime, naš mali Kiseljak je u konkurenciji od 14 timova iz preko 5 Europskih država osvojio ODLIČNO peto mjesto. Za nas je to bilo veliko iznenađenje, jer nismo očekivali tako dobar rezultat. Tako da smo se naš grad vratili ponosne i sa velikim osmijehom na licu. Štapovi su općenito na Europskom poprilično ispadali svima, pa tako i nama, ali sve u svemu nama je bilo predivno i eto europsko je još jedno novo iskustvo.
Putovanje sa Tomislavgradskim mažoretkinjaam je bilo super, cure su lude skroz i sa njima nam je bila zagarantirana zabava, tako da ih pozdravljamo i ovim putem i vidimo se brzo na smotri kod nas. Fouras je mali gradić stoga smo najviše vremena provodile ili uz natjecateljski stage ili na plaži. Evo kako ne biste mislili da i na vas nismo mislili tamo (jer nam je bilo jako žao što niste sa nama) napravili smo vam jedan mali video, samo da znate da ste nam nedostajali puno. Malo je Ana luda bila tog dana ali eto :))) - kao i obično



KISELJAČKE MAŽORETKINJE organiziraju u četvrtak 17.09. AUDICIJU stoga Vas pozivaju da i Vi postanete dio našeg tima.

Image and video hosting by TinyPic

Slikice iz Fourasa biti će čim ih skupim sve i odaberem najbolje!!!

16.09.2009. u 09:12 • 8 KomentaraPrint#

utorak, 08.09.2009.

****** ODLAZAK NA EUROPSKO PRVENSTVO ******

Evo konačno je došlo vrijeme da i naša mala ekipa otputuje na Europsko prvenstvo u Frnacuskoj u gradu Fouras-u. Duo je spreman, uvježbana je koreografija (bar tako stručno oko kaže) tako da smo nas dvije spremne. Duo plešu Maja Đukić i Matea Slišković, koje su danas povodom toga gostovale na Radio-u Kiss, a intervju poslušajte u priloženom videu. Ana Liješnić će odraditi još jedan u nizu svojih pripravništva, Jelena Franković ide sa nama.... Vjerujem da ćemo se lijepo provesti i što je najvažnije da ćemo (kako mi to volimo reći) s ponosom predstaviti svoj grad. DRŽITE NAM FIGE!!!!!
Svim našim školarcima želimo uspješnu novu školsku godinu, puno dobrih ocjena u dnevniku... Čuvajte se i učite :))))



pusaaa

*************************
Kiseljačke mažoretkinje će održati audiciju 17.09.2009 godine u prostorijama Hrvatskog doma (kino dvorana) sa početkom u 18 h!!!!!!Pravo na upis imaju sve djevojke od 03-24 god . Po prvi put upisujemo i dječiji sastav Kiseljačkih mažoretkinja!!! Sve vas željno isčekujemo. Plakati će biti poljepljeni po gradu, a seniorke koje žele to raditi zajedno sa Gaby neka se njoj jave. Nadam se da vam se sviđaju plakati hihihihi
budem stavila sliku kada se vratim..

08.09.2009. u 21:29 • 2 KomentaraPrint#

petak, 04.09.2009.

******* JELENA IDE U ZATVOR ************

Ali naravno tek kada počini neko teško krivično djelo. Naime, Jelena nam danas puni 18 godina i mi joj od sveg srca želimo sve najbolje u životu. Jele naša , želimo ti puno zdravlja, sreće i uspjeha u školi i životu, u mažoretkinjama, da nam još plešeš dugo dugo. Hvala ti za sav tvoj trud koji pokazuješ kroz sve ove godine plešući za Kiseljačke mažoretkinje. Tvoj smo napredak pratili kroz godine i mogu potvrditi da je sada na visokom novou. ŽElimo ti punooo sreće i u ljubavi (da te Josip sluša dobro), da zaboraviš na sve ružne stvari koje su se dešavale, a da imaš snage za nove pobjede i osmjehe. Jer kao što si rekla, život ide dalje i mi ćemo uraditi sve da mnogo sretnih trenutaka provedeš sa nama :) VOLIMO TE PUNO, i ponosni smo što te imamo kiss


Image and video hosting by TinyPic
ljepotica

Image and video hosting by TinyPic
zamišljena

Image and video hosting by TinyPic
uvijek nasmijana

Image and video hosting by TinyPic
u odori

Image and video hosting by TinyPic
sa svojim juniorkama

Image and video hosting by TinyPic
nije lako ni sa štapom raditi


****************************

Za kraj video o nama kojeg je napravila naša bivša mažoretkinja Valentina. Tina hvala punoooo


04.09.2009. u 07:01 • 12 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        





Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!



Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.





Free web counters




Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********



Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.




Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>