KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

srijeda, 30.12.2009.

****** TURNIR ZA DENISA 1991-2008 *******

Dana 22.12.2009. godine u organizaciji Srednje škole Kiseljak je održan turninr u znak sjećanja na tragično preminulog našeg prijatelja Denisa Mrnjavca. Denis je dječak koji je život izgubio radi postojanja nasilja u našem društvu. Ovaj događaj nas je sve jako pogodio, a članice Kiseljačkih mažoretkinja su i emotivno bile vezane za njega. Mnoge od nas su ga znali, bio nam je susjed, prijatelj i jedna jako dobra osoba. No, desio se taj tragičan događaj, ali zahvaljujući njegovim iskrenim prijateljima on nikada neće biti zaboravljen.
Kiseljačke mažoretkinje su bile ponosne što su bile dio ove ceremonije, jer su svojim točkama uveličale ovaj važan događaj za nas, za njegove prijatelje, za naš grad. Turnir je otvorio seniorski tim, koji je u znak žalosti stavio crnu traku na ruku. Otplesale smo novu Božičnu koreografiju, i onda smo špalirom pozdravili igrače košarkaške utakmice. Igrale su se dvije utakmice u dva sporta kojeg je Denis najviše volio: košarka i nogomet. Rezultat nije bio važan jer je taj dan ON bio najvažniji. Nakon odigrane košarkaške utakmice, otplesale smo još jednu koreografiju i opet špalirom pozdravile igrače nogometne utakmice. Odmah nakon toga, smo otišle jer su slijedile pripreme za naš Božični koncert koji se održao istog dana samo u 19 h. Naš koncert je također bio posvećen Denisu, no o tome u idućem postu.

Image and video hosting by TinyPic

DENIS MRNJAVAC 22.12.1991-06.02.2008

Ukoliko želite nešto više saznati o fondaciji Denis Mrnjavac posjetite FONDACIJA DENIS MRNJAVAC

SRETNA VAM NOVA 2010 GODINA!!!!

Puno zdravlja, sreće i uspjeha u životu svim našim članicama i njihovim obiteljima, a nama želim da i u narednoj godini ovako dobro surađujemo i osvojimo neku novu medalju!!!
Vi ste moj ponos!!!

30.12.2009. u 16:56 • 6 KomentaraPrint#

subota, 26.12.2009.

****** BOŽIČNI TURNIR 2009 *********

Evo ja nastavljam sa slidovima koje sam ostala dužna. Kao prvo evo slide sa slikicama iz Vogošće:********************************
Nakon ovog nastupa uslijedio je nastup u Kiseljaku i to za Nogometnu školu Bubamara, koja je organizovala Božični turnir za dječake do 12 godina. Nastupalo je mnogo timova iz raznih država ali oni timovi koji su bili najuspješniji jesu NK Dinamo, FK Vojvodina, NK Zrinjski, FK Čelik.... Turnir se održavao dva dana,a mi smo nastupali na oba dana. U subotu 19.12. se održala ceremonija otvaranja gdje smo odradile taj dio posla, a nakon toga i onaj plesni dio- nastupali smo na poluvremenu utakmice.
Sljedeći dan su se odigrale polufinalne i finalne utakmice a prvo mjesto je osvojila ekipa NK Dinama, koja je nama bila jako simpatična. Ovim putem veliki pozdrav za male Dinamovce sa kojima smo se lijepo družili. Nakon finalne utakmice odradile smo ceremonijal dodjele medalja.
Sve pohvale organizatorima jer je bilo jako dobro, i hvala im na ručku :))))) Evo par slikica

26.12.2009. u 20:13 • 8 KomentaraPrint#

četvrtak, 24.12.2009.

******** ČESTIT BOŽIĆ ********

Svim našim članicama, njihovim obiteljima, našim prijateljima i poslovnim suradnicima ČESTIT BOŽIĆ želi

uprava Kiseljačkih mažoretkinjaImage and video hosting by TinyPic

24.12.2009. u 09:16 • 6 KomentaraPrint#

srijeda, 23.12.2009.

******* OTVARANJE WOG-a ***********

Evo konačno je sve završeno... prva godišnjica rada nove uprave je iza nas sa odličnim rezultatima... Sve je zaokruženom sinoćnjim koncertom, no u ovom mjesecu smo imali jako puno nastupa, pa krenimo redom.
Kao što sam i najavila seniorski tim je 10.12. putovao u Vogošću na otvorenje tržno-poslovnog centra WOG,a koja je istovremeno i poslavnica HAYAT televizije, koji su nas pozvali da uveličamo taj događaj.
Bilo nam je prelijepo, prije ceremenoije otvaranja smo otplesali malu točku ispred tržnog centra, zatim smo držali špalir na ulazu, a nakon toga otplesali svoje dvije točke pred gledateljima. Organizatori su bili zadovoljni, a i mi smo se sa osmijehom vratili u Kiseljak. Atmosfera je kao i uvijek bila "vatrena", puna zezancije i smijeha, a kako su cure dobro odradile nastup, trenerica ih je odlučila častiti šampanjcem- i to dječijim :)))) Sve je ispalo kao dobra zezancija, a kako je to sve izgledalo pogledajte u slikicama:

slide će biti kasnije

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

23.12.2009. u 10:32 • 2 KomentaraPrint#

subota, 12.12.2009.

****** BOŽIČNI KONCERT 22.12. ********

Evo potvrdili smo datum održavanja našeg Božičnog koncerta a to je 22.12.2009. u Dvorani srednje škole Kiseljak sa početkom u 19 h. Nakon koncerta slijedi mala zakuska za sve naše drage roditelje i goste, malo da se prisjetimo kako je to bilo prije godinu dana. Za ovaj koncert pripremamo mnogo iznenađenja kako za gledatelje tako i za naše cure, stoga biti će jako zanimljivo... SVI STE POZVANI!!!
Gosti na koncertu će biti:
- školski zbor "Krijesnice"
- crkveni zbor Kiseljak
- mažoret klub "Uskopljanke", Uskoplje
*******************
Obećala sam kratki rezime protekle godine. Krenimo redom: u protekloj godini imali smo ukupno 30 nastupa, što bi bilo oko 2,5 nastupa u mjesecu, što je jako pozitivan rezultat obzirom da nova uprava djeluje tek godinu dana. Krenuli smo sa jako malim brojem članica, ali ih sada imamo oko 55 u četiri dobna razreda: DJEČIJI SASTAV (po prvi put), kadeti, juniori i seniori.

Image and video hosting by TinyPic

Nastupali smo u gradovima širom Bosne i Hercegovine u Širokom Brijegu, Čapljini, Kreševu, Sarajevu, Visoko, Banja Luka, Vogošća. Sudjelovali smo u značajnim manifestacijama poput Međunarodnog dana plesa, Kids festivala, Sarajevo film festivala (Orbico porodični dan), Visočko ljeto, Otvaranje Hayatove poslovnice itd. Ime našeg grada čulo se i u Francuskoj u Fouras-u gdje je ostvaren najbolji ovogodišnji rezultat: peto mjesto na Europskom prvenstvu. Organizirali smo nekoliko kulturnih manifestacija u našem gradu, našu prezentaciju, bili smo (nadam se) dobri domaćini na smotri mažoretkinja koja se po prvi put održala u našem gradu, te u realizaciji je i naš Božični koncert kojie će nadam se postati tradicionalni.
Jako sam ponosna na sve rezultate koje smo postigli, svaki početak je težak, pa tko je bio i naš, ali sada iza sebe već imamo nekog iskustva na koje se možemo osloniti.
Želim da nam naredna godina bude još mnogo bolja, da imamo još puno dobrih rezultata i nastupa. Svakako glavni događaj je državno prvenstvo koje se održava kod nas. Ova godina je iza nas... ČEKAJU NAS BOLJA VREMENA!

12.12.2009. u 19:30 • 5 KomentaraPrint#

petak, 04.12.2009.

******** BLIŽI SE BOŽIČNI KONCERT *********

Evo ušli smo u posljednji mjesec našeg rada u 2009 godini, a ujedno se navršila prva godišnjica rada nove Udruge Kiseljačkih mažoretkinja. Jako smo sretni što nam je ova godina bila jako uspješna, puna predivnih druženja, nastupa. Sljedeći post biti će posvećen svim dešavanjima u proteklih godinu dana. Točno 13.12.2008. godine se održala naša prva audicija, eto to će biti neka naša mala godišnjica.
No, pravu godišnjicu ćemo obilježiti na našem Božičnom koncertu kojeg planiramo realizirati pred sami kraj ovog mjeseca. Biti će to pravi mali spektakl jer pripremamo puno iznenađenja. Naši timovi užurbano rade na novim koreografijama sa temom Božića tj. sve se koreografije rade na Božične pjesmice. Na Božičnom koncertu očekujemo i naše goste, no o tome više kada nam potvrde svoje nastupe.
Ovaj posljednji mjesec za nas je prepun nastupa što nas jako veseli. Pa krenimo redom:

* 10.12.2009. godine- Nastup u Vogošći
* 12.12.2009. godine - nastup za košarkaše (još se treba datum utvrditi)
* 19 i 20.12. 2009 godine- nastup za Bubamaru
* 22.12.2009 godine- (nepotvrđeno još) Nastup na turniru u znak sjećanja na tragično preminulog Denisa Mrnjavca (vjerovatno ne plesnog karaktera)
* BOŽIČNI KONCERT - sljedeći tjedan znati ćemo točan datum

Na ove nastupe idu seniorke (možda i juniorke će nastupati za Bubamaru).
***********************
VRLO VAŽNA OBAVIJEST:
U utorak 08.12. u 17 h u Pacifiku ćemo održati slikanje timova i to slikanje službenih fotografija Kiseljačkih mažoretkinja. OBAVEZAN JE DOLAZAK SVIH ČLANICA!!!! NEMA IZOSTANKA.. želim da mi se nacrtaju sve 54 članice :)))
Sa sobom ponjeti:
- odore
- kosu svezati onako kako smo se dogovorili na treningu
- štramplice
- seniorke se našminkati same
- bivše kadetkinje neka ponesu tene svoje koje su nosile kao kadetkinje

Doći ranije kako bi se svi zajedno spremili za slikanje!!!
**********************
Naša Ana nije uspjela položiti za Europskog suca, ali nema veze položit će drugi put :)))
Čestitke Daliju, Vjeki i Mariji na novoj tituli :)
**********************
Ugovore ćete dobiti u utorak i slikanje za članske iskaznice biti će obavljeno u utorak, tako da strpite se do utorka :)))
ČLANARINE: tko nije platio članarinu za 11 mjesec neka donese na trening. Vaša trenerica je dužna izdati vam potvrdu za uplaćenu članarinu da se ne biste pogubili za koji mjesec plaćate. Nova pravila oko članarina ste čuli na treningu,a biti će vam i u ugovoru. Molimo vas da ih ispoštujete.

04.12.2009. u 14:52 • 18 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.

Free web counters
Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.
Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>