KICKBOXING

srijeda, 22.07.2009.

Joj, kompliciran neki naslov


Kako se čovijek ne može uvijek naći na svakom mjestu i kako se organizator i nije baš potrudio dojaviti što je bilo (a inače je to običavao), a da moji čitatelji i posjetitelji bloga nebi ostali uskraćeni za informacije iz svijeta kickboxinga, evo tehnologijom copy-paste s najboljeg i nainformiranijeg web portala za borilačke sportove u Hrvata PROFIGHSTORE, prenosim izvještaj s večernje

MMA / kickboxing priredbe

"Mix Fight Explosion 2 - The Knockout"






Dakle:

U subotu je u mjestu Vrsi kraj Zadra pred 1500 odlično raspoloženih gledatelja održano drugo izdanje borilačke priredbe Mix Fight Explosion.

Razvoj borbi:

K1 -56kg
Manuela Žulj (Posušje) vs Anamarija Maras (UHBDDR Imotski) - 3:0

Profi low kick -60kg
Antonela Begonja (Croatia Zd) vs Lila Vineze (Mađarska) - 3:0 KO
Antonela odradila svoj najbolje meč dosada i pobjeđuje upornu Mađaricu u 3 rundu nokautom.

Low kick -60kg
Robert Olić (Croatia Zd) vs Adam Dioš (Mađarska) - 3:0
Domaći borac dovodi atmosferu do ludila. Neprekidno napada čvrstoga Dioša koji ne posustaje. Čak se vrača u borbu nakon što ga Olić dva puta obara kroševima. Na kraju desetke baklji se pale i Olić pobjeđuje 3:0!

Full Contact -81kg
Ivica Pernek (Croatia Zd) vs Ante Zujić (UHBDDR Imotski) - 3:0 RSC
Pernek je pokazao vrhunsku boksačku tehniku. Mladi Zujić uporno pokušava pogoditi Perneka, ali pametne eskivaže rezultiraju udaracima u prazno. Pernek u trećoj rundi nemilosrdno pogađa Zujića i sudac prekida meč.

Profi K1 -81kg
Nino Gulan (Croatia Zd) vs Atilla Gaspar (Mađarska) - 3:0
Nino Gulan se vratio u K1 na najbolji mogući način, pobjedom. Kombinacijom pametnog rada i efikasnih udaraca Nino uspjeva pobijediti iskusnog mađarskog borca rezultatom 3:0.

MMA superteška
Ante Tomljenović (Split) vs Čaba Kalmar (Mađarska)
U ovom sudaru divova nismo imali puno vidjeti. Nakon kratke izmjene udaraca Čaba uspijeva rušiti Tomljenovića. Usljed padaTomljenović ozlijedi rame nakon čega slijedi serija udaraca od kojih se domaći borac ne može braniti i predaje meč.

K1 profi +91kg
Tihamer Brunner (Mađarska) vs Ivan Bijelić (King Poreč) - 1:2
Odličan meč između iskusnog Brunnera i mlade nade Ivana Bijelića. Borba je doista izjednačena, ali Bijelić kao domaćin dobiva pobjedu 1:2

MMA -96kg
Neno Alilović (Shark Gym Ka.) vs Viktor Holme (Mađarska)
Neno u vrhunskom izdanju! Borba počinje ispitivanjem protivnika nakon čega se uskoro Neno nalazi u nezgodnoj poziciji. Holme je u ful mount position a Neno uspijeva vratiti borbu u standup. Nakon nekoliko izmjena Neno baca Mađara u parter i serijom soccer kickova u glavu Mađara tjera suca da spasi zdravlje mađarskog borca.

MMA -96kg meč večeri
Hrvoje Kišiček (Komodoteam Zagreb) vs Matias Barić (Milenium St)
Vrhunski MMA meč. Borba konstantno prelazi iz partera u standup i obratno uz kanonadu udaraca s obje strane. Barić je ipak nešto dominatniji u parteru pa nakon dvije runde zasluženo pobjeđuje 3:0.



Eto, to bi bilo to. Pokušao sam na formumima naći koji komentar, ali ništa, pa sam ovaj izvještaj prenio nekritički i bez rezervno. Ako ima koji forumaš kakav komentar, javite se, kliknite na PIŠI MI @ i pišite. Slobodno.


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #