KICKBOXING

srijeda, 06.05.2009.

Frane tražena roba

Danas nam je od predsjednika HKBS-a i predstavnika za WAKO Pro u Hrvatskoj prof. Predraga Znaora stigla vijest koju je objavio portal za borilačke sportove Profightstore, a ja evo prenosim, da ne budem zaostao:


Nakon što je u Beču prije 2 tjedna osvojio svjetsku WAKO PRO titulu, splitski „Pit Bull“ Frane Radnić je već dobio dvije ponude za obranu titule.

Prvi meč bi Frane trebao odraditi 13. lipnja u Italiji (Genova) gdje mu je protivnik Bruno Franchi. Ovaj borac iz Riminija je nadolazeća talijanska nada. Specijalist je za tajlandski boks, a nastupa u kategoriji od 72,5 do 75 kg što znači da će za borbu s Radnićem morat svesti težinu na 71,800 kg. Većinu dosadašnjih borbi Franchi je završio nokautom, a pobjeđivao je i poznate talijanske borce kao što je Franco Lazzaro.

Ukoliko u Genovi zadrži titulu, ponovnu obranu bi Radnić mogao imati u rujnu u Rusiji. Tamo ga čeka izazivač Batu Hasikov.

Radnićev stručni stožer (treneri prof. Žaja, prof. Matas i Bađun) je zadovoljan rasporedom borbi jer se to odlično uklapa u tijek priprema za WAKO svjetsko prvenstvo u low kicku krajem listopada u Austriji (Villach).






Ajmo Frane, jabuko sa grane ;-)))

- 21:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #