KICKBOXING

nedjelja, 23.12.2007.

Blagoslovljen Vam Božić,

sretna Vam Nova 2008. godina



Na treba biti nešto silno pametan pa zaključiti da je još jedna godina pri kraju, da nam dolaze oni najljepši praznici. Dolaze nam dani kada slavimo, praštamo, dani kada se volimo, dani kada se ne ljutimo i kada svima želimo ono najljepše, najbolje, najviše. Kada drugima, svojima i tuđima, znanima i manje znanima pružamo prijateljsku ruku.

Život je pun iznenađenja. I onih lijepih i onih neugodnih. Godina koja je prošla bila je puna veselja, uspjeha, ali bilo je i razočaranja. Bilo je i radosti i tuge, bilo je i brige i olakšanja. Svega je bilo, to je naš život, to je ono što nas potiče da prevaziđemo i zaboravimo loše, a ispunjava snagom i tjera naprijed, ka boljemu, višemu, ljepšemu, uspješnijemu.

Svima Vama dragi posjetitelji i čitatelji ovoga moga bloga, bili ili ne bili zaljubljenici u kickboxing, želim svakom od Vas ponaosob, u danima koji slijede puno osobne obiteljske sreće, ljubavi i one ljudske topline od Vama najdražih i najbližih. Želim Vam sretan i blagoslovljen Božić.

Svima Vama dragi posjetitelji i čitatelji ovoga moga bloga u Novoj 2008. godini, od srca i iskreno želim puno uspjeha, sreće, zdravlja i osobnog i svakog drugog zadovoljstva.

Sportašima želim postizavanje najboljih rezultata, a da cijelo vrijeme ostanu neozlijeđeni, nepovrijeđeni, da ostanu čvrsti i uvjereni u svoj uspjeh. Da ostanu motivirani ka višemu i boljemu, bez obzira na sve, želim da nepravde prema njima bude što manje, želim da nepravde ne bude. Želim da budete zadovoljni sobom i svojim ostvarenjima, pa ma kakvi bili.

Trenerima i roditeljima želim da im njihova djeca i učenici budu uspješni. Neka njihovi mladi sportaši budu na pravcu kojeg su postavili i nek' ih razveseljavaju iz dana u dan, svakim novo naučenim korakom, tehnikom, svakom novom borbom, svakom novom pobjedom.

Sportskim dužnosnicima želim puno veselja u uspjesima svojih sportaša. Neka tih uspjeha bude više i viših. Želim im puno mudrosti, snage, pameti, lukavosti i hladne glave za donijeti i sprovesti dobre odluke, a na dobrobit i korist i sportaša i kickboxinga.

I njima i svima ostalima koje nisam posebno spomenuo želim u Novoj 2008. godini što manje neugodnih iznenađenja, što manje razočarenja, što manje tuge, što manje brige, što manje neuspjeha, što manje opterećenja, kao što, pa i još više želim sreće, radosti, veselja, zdravlja, uspjeha i svega lijepoga.

Prijateljski i iskreno Vaš
Lot333


- 22:30 - Komentari (263) - Isprintaj - #