četvrtak, 29.03.2007.

Čizma glavu čuva, a tenisica i više!

Danas ćete od mene čuti "puno lipih "stvari " ...a i vidit. Dešavanja ovih dana prelaze granice uobičajenog života jedne blogerice. Bile smo pozvane ovdje

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

... a što smo tamo radile pročitajte u Jutarnjem listu

"The klik" se u glavi desio negdje tridesetog dana dijete, otkada sam prestala biti opterećena brojkom na vagi i posvetila se aktivnije vježbanju i šetnjama sa mojom Malenom. A kile su počele nestajati samo tako. Brojim -6 i ne mogu vam reći da nisam zadovoljna ,ok... i sedma je minusica načeta ali njome ću se hvaliti kada vaga prestane skakutati s tim toliko bitnim ili nebitnim gramima.

Ono o čemu više razmišljam je kako sam zapravo ovih predivnih proljetnih dana puno sretnija, a nisu mojoj sreći presudni niti grami niti kilogrami, već činjenica da pozitivno utječem na svoju obitelj . Dakle povrće,voće ,kvalitetna riba ,vrlo su česti obroci na našem stolu.U kući nema "grickalica"jer mi jedemo - ne ispunjavamo emocionalne rupe i ne ubijamo vrijeme hranom. Jedemo zajedno za stolom, serviranim.Nema više jedenja s nogu kada tko stigne .Svaki ručak je "nedjeljni" serviran na bakinom porculanu ,podlošcima koji odgovaraju boji ubrusa, TV nikako ne smije biti upaljen.

Pomislili ste da vam govorim o banalnostima , ali ne! Ja pričam o estetici i kulturi jedenja jer zapravo svi mi tome i težimo.

Gdje smo bile ovih dana i što smo radile , govorit će vam i slika i riječ. Naš je Klub prešao prag blogosfere već odavno a radi sebe samih i naravno naših dragih članova i članica izašle smo pred oko javnosti iako nam to na početku osnivanja kluba nije padalo na pamet.

Razlog koji je mene osobno naveo na takav čin je sllijedeća činjenica :poprilično sam obična i još uvijek okrugla , a izlaskom u javnost želim vam poručiti da je ovo tek početak "nas malih običnih" , jer imamo mi velike ideje i nadamo se ostvariti ih. Radite na sebi emocionalno ,fizički uspjeh je neizostavan svakako .

Kako smo u više navrata raspravljali koliko nam "odlaze"kile a koliko centimetri svojim primjerom pokazat ću vam i slikom.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Slika kažu govori više od riječi a u mom slučaju centimetri više nego kilogrami.
I ne bih ja bila ja da vam ne kažem i sebe malo ne utješim... ali na fotkama smo svi još okruglastiji, a kada se fotografira kronično nefotogenična osoba slike su upravo ovakve kao moje. A kladim ste da ste mislili da sam prije skoro pa Barbie.:)

No krenimo na posao:

Kako odabrati adekvatnu odjeću i obuću za treninge?

Čizma glavu čuva, a tenisica i više! Dakle, prije svega šetali vi ,trčali ,skakutali po steperu... važno je odabrati kvalitetnu obuću i odjeću. Nažalost , kao i kod mnogo drugih stvari u životu, kvalitetne tenisice na tržištu poprilično i koštaju. No budimo realni ,trebaju li vam baš one nove cipelice i čizmice ,one druge ili pete u ormaru ili ste u mogućnosti odvojiti i određenu svotu novaca za kvalitetnu tenisicu? Nategnite malo kućni ionako prenategnuti budžet,peglajte... ali ovaj puta karticu i vjerujem da ćete pronaći način.

Odabir obuće kod svake aerobne aktivnosti bitan je iz više razloga, kvalitetna ciljano izrađena tenisica štitit će vaše stopalo , zglobove i koljena, a "podebljanja" i "zračni jastuci "upravo su ti koji će spriječiti eventualne ozljede ligamenta ,istegnuća ili iščašenja zglobova... jer svaki je kontakt s tlom udarac kojeg treba amortizirat upravo dobrom obućom.Pažnju svakako treba obratiti i na slijedeće :tenisice uvijek moraju biti dobro fiksirane uz nogu .Dakle dobro zavezane, čvrsto, ali ne prejako - radi cirkulacije krvi.

Image Hosted by ImageShack.us-tenisice za fitness
Image Hosted by ImageShack.us-tenisice za trčanje

Čarape moraju biti svako izrađene od pamuka .Dobro upijajućeg materijala, jer će u protivnom tenisice postati leglom gljivica i neugodnog mirisa! Odabir grudnjaka također je važan, jer dobar grudnjak spriječit će moguće bolove pri kretanju, očuvati vaše grudi od nemile nam sile teže.

Preporučam naravno sportske grudnjake, koje možete nabaviti u svakoj trgovini donjim rubljem.


Image Hosted by ImageShack.us


Odabir odjeće stvar je ukusa, no neka vas vodi jedna misao: morate se moći kretati nesputano.Osobno preferiram pamučne majice i trenirke radi dobrog osjećaja "disanja kože"i lakog održavanja.

I još nešto važno: idete na trening, a ne na modnu pistu. Da, zgodno je biti skladno odjeven, no vrlo će često one najboilje opremljene vježbačice biti "manekenke" , a one koje su tu radi treninga su najčešće one čiju odjeću nećete primjetiti, no tenisice svakako. I da, mala sitnica; maskari,puderu za lice ,sjenilu i tušu ulaz zabranjen, ali o tome svakakako više zna Lorry.

Treningom vas danas neću "patiti", no niste ni pomislili da vas neću uputiti na kretanje.Ovaj puta preporučam obiteljski izlet u prirodu.Proljeće je, imamo sreću živjeti u zemlji predivne prirode i zato:tenisice i gojzerice na noge i krenimo u planine! Jer one se upravo bude. Davno sam propješačila Hrvatsku uzduž i poprijeko.Nezamjenjiv je pogled na Bijele stijene ,Matić poljanom preko dolina i brijegova stići do mora .Popeti se na Klek i poslušati legendu o Vješticama s Kleka, a, na kraju, ne mora vaša destinacija biti udaljena više od 1200 metara nadmorske visine,važno je da krenete i pokrenete se jer napuniti pluća svježim gorskim zrakom, protegnuti noge i potrošiti koju kaloriju i... ono najvažnije... cijeli dan provesti sa obitelji daleko od gradskog stresa i vreve... nezamjenjivo je.

Ustrajte ne posustajte ,zajedno postajemo fit!

Angie


Image Hosted by ImageShack.us

0

Rujan 2008 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (9)
Rujan 2007 (5)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (8)
Travanj 2007 (24)
Ožujak 2007 (32)
Veljača 2007 (31)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off





AJMO SKUPA?

Ovo je blog svih blogerica i blogera koji žele temeljito promijeniti svoj život ili samo kreću, recimo, na dijetu od... recimo...
BAŠ DANAS!

PRIJAVE ispod zadnjeg, najnovijeg posta.

Pišite nam na:

karakterclub@gmail.com
karakterclub1@gmail.com

Vaše priloge šaljite kao attachmente u Word formatu.


NE PROPUSTITE NAŠU ARHIVU:





UN dijeta
- link

Forum o UN dijeti - link

Drugih 90 dana - link

Recepti Karakter kluba - link



88 ČLANICA KARAKTER CLUBA

Wanda
Lorraine
101 dalmatinka
Nessa
Mala Mu
Malena
Žena s Balkana
Angie
Rahatli
Božica trenutne sreće
Podloga
Daisy Dee
Ledena
Demjan
Rubia
Neni iz bajke
Mama Bahama
Pupak svijeta
Zezalica
Tyche
Red Sonja
Zvrk
wizard lady
Klodica
Sabivena
Atlantik
Vesna
The one
Lafica
Kad kokica pukne
Ivette
Princhipessa
morfin@
Jana
Tedica
Archie The NeZaSiTnA
Tonkabest
Lina-ina
Suncokreta2
DabRicA
tenkgirl
sve za zdravlje
meredith_sa
Luki
mala debeljuca
studentica
YT
Duda
Brevis
Sarajka_djevojka
Bugenvilija
hellion
Kornati53
Windfucker-in memoriam
tAjNe JeDnE wJeShTiCe
Sultanija
trudnica na kvadrat( a nije trudna:))
*pupa*
Roxy6
Dream girl
bise
stella
tanjevka
Bezazlena
kao da je važno
Louise1
omekšivač
modri odsjaj
otherside2
piplica
M.aktualije
Simboli
Tender
Doda
bbw44
MiniMaxine
jg007
Distortion
odlucila sam smrsaviti
Ni na nebu, ni na zemlji
Lafica
Angelina
Carolica
maala
bez karaktera
kia85
kravica(:
Isabel
Andja24
Aura
Kaja

9 ČLANOVA KARAKTER CLUBA

Miško
Ribafish
Holyfighter - vuk samotnjak
Izazov
Sadistico Shy
BMI 37
Dragi Moj Junac
Shinzo
Bez!Komentara
... i ne zamjerite im ako su zli u postovima ili komentarima, jer oni su na dijeti smijeh i jebeno su ponosni na sebe zbog toga!


ČLANOVI RADI ČLANSTVA I POTPORE

Lipa Mare
Penellope
Ljelja
Rudarka
Juliere
brod u boci
...Jani29...
Gali
Orange Boy
tratinchica
Kirshna
Silvija4
Likma
CHOCO
Majstorica
Amberka
loveaddict
Florena
Big mamma

PRAVILA:

1. U klub se primaju samo oni članovi koji zaista imaju višak tjelesne mase. Dakle, to se ne odnosi na one koji su npr. visoki 175 cm, imaju 55 kg, a žele smšaviti na 45. To znači da ne primamo one koji su debeli u glavi. Kod nas se cijene cice i guzice!




Webdesign: T-MARK

Header: RUBY









Number of online users in last 3 minutes Number of online users in last 3 minutes






Free Website Counters












































































































































































































eXTReMe Tracker