30

ponedjeljak

kolovoz

2010

DIVIĆ PREDSTAVIO NOVU KNJIGU 26 METARA ISPOD ZEMLJE

Pisac i novinar, Jure Divić predstavio je svoju novu knjigu „Rakija za plućne bolesti“ na nesvakidašnjoj promociji, 26 metara ispod zemlje.
U napuštenom rudniku asfalta Paklina, nedaleko od Vrgorca, Divić se s dvadesetak znatiželjnika spustio u utrobu zemlje i održao predstavljanje svoje nove knjige.
Članovi Moto kluba „Dvi kule“ iz Vrgorca očistili su ulaz u rudnik koji je zatrpan odronima s gradilišta buduće dionice autoceste Dalmatine, te su osvijetlili jednu rudničku cijev u kojoj je Divić održao promociju svoje nove, četvrte po redu, knjige proze. Na temperaturi od 17 stupnjeva, gotovo 20 stupnjeva hladnijoj nego li vani, Divić je čitao svoje nove kratke priče među kojima i dvije kratke priče koje su osvojile nagradu na natječaju za najbolju kratku priču na WH Festu. Po izlasku iz rudarske jame svi su dobili po čašicu rakije, besplatan primjerak knjige i promotivnu majicu „Rakija za plućne bolesti“ koju dodjeljuje Turistička zajednica grada Vrgorca, sponzor i promotor Divićeve nove knjige.
Nakon prvog čitanja underground proze u rudniku, Divić je najavio i slijedeće slične nastupe na kojima će predstavljati svoju novu knjig

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.