ponedjeljak, 31.01.2011.

ORUŽANA PLJAČKA CREDO BANKE U SLAVONSKOM BRODU

SLAVONSKI BROD - Zasad neutvrđenu svotu novca odnijeli su maskirani pljačkaši jutros oko 9 sati iz poslovnice Credo banke u Zrinskoj ulici u središtu Broda. Razbojništvo se dogodilo sat vremena nakon početka radnog vremena, kada je nekoliko maskiranih muškaraca upalo u prostorije poslovnice. Uz prijetnju oružjem, od djelatnika banke zatražili su da legnu na pod, a od jedne djelatnice da otvori sef.

Kada su ispraznili sef, jedan je pljačkaš, neslužbeno doznajemo, djelatnicu udario nogom u glavu, zbog čega joj je po dolasku policije pružena liječnička pomoć.

S plijenom su pljačkaši pobjegli van, a jesu li se se razdvojeno udaljili pješice ili ih je u blizini sve čekao automobil, u policiji nisu željeli komentirati. Ipak, potvrđuju da zbog potrage za bjeguncima ulicama Broda i prigradskim naseljima patroliraju policijske ophodnje naoružane čak i dugim cijevima.

Stanovnici naselja Lutvnika, gdje se pljačka dogodila, kažu da prije dolaska policije ništa nisu vidjeli ni čuli i ne žele komentirati događaj. Kažu samo da ih je strah jer je od početka prosinca to već četvrta oružana pljačka u tom dijelu grada.

Samo stotinu metara dalje početkom prosinca je opljačkana kladionica Fortune odakle je pljačkaš odnio nekoliko tisuća kuna , polovicom siječnja pljačkaši su odnijeli novac iz obližnje pošte te nakit vrijedan 300 tisuća kuna iz zlatarnice i srebrnarnice na gradskoj tržnici.

Objavljeno u 15:21 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

DOBRO DOSLI U DONJE ANDRIJEVCE
Email an Webmaster








value="location_id=gn:3190586&location_name=Slavonski%20Brod&time_format=24&unit_system=metric&lang=hr&background=#FFFFFF&copyright_bar=false"
/>
style="width:220px;height:150px;display: block;text-indent: -50000px;font-size: 0px;background:#DDF url(http://yowindow.com/img/logo.png) no-repeat scroll 50% 50%;"
>Wetter Widget




YoWindow.com
yr.no










Get your own Chat Box! Go Large!



NOGOMET IGRICA












Website counter