ponedjeljak, 17.11.2008.

Tečaj Bridža u Metkoviću

U petak i subotu održat ćemo prezentaciju bridža u Metkoviću. Ide nas par (u stvari još uvijek ne znam tko sve ide) održati tri predavanja u dva dana sa puno igre i malo teorije kako bi Metkovski gimnazijalci naučili igrati (mini) bridž i koristiti BBO. Tečaj će se održati u biblioteci gimnazije Metković, prvo predavanje počinje u petak u 17.30 h. Tečaj? Ne u pravom smislu, zato nema vremena, cijena - besplatno.

Image Hosted by ImageShack.us


Cilj je potaknuti razvoj bridža među gimnazijalcima u županiji. Nešto poput 'bridžem protiv Warcrafta'. Ministarstvo prosvjete je ispalilo podatak da prosječni hrvatski srednjoškolac dnevno tri sata gleda TV i tri sata koristi računalo. U Dubrovniku nam vrag ne da mira pa bi srednjoškolce odvukli od WoW i 'Uvoda u anatomiju' i prebacili na bridž. Ako usput skupimo i par juniora za juniorsko ili ne daj bože neki klub jedan dan, nitko sretniji od nas.



Tečaj na ekonomskom fakultetu u Dubrovniku je pri kraju, još ovaj tjedan dva predavanja i sljedeći tjedan tečajci dolaze igrati prigodni turnir u klub. Individualac - da se upoznaju sa drugim članovima, a ako nastane novi partnership odlično.
Sa Splitom smo dogovorili turnir početnika u sklopu njihovog božičnog turnira 20.12. NAdam se da će biti mnogo bridžista iz cijele Dalmacije pa i Metkovića. Ako tokom sljedećeg mjeseca naletite na nove igrače na BBO-u koji nemaju puno znanja budite strpljivi s njima. Upozorio sam vas!

17.11.2008. u 14:50 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Welcome

This blog presents interesting points from the world of Croatian bridge. Enjoy a cocktail of news, funny tales and interesting boards. Please bring some good board with you to share with us!

English Texts:

How to impress world class player by Srdjan Katusic
TD Corner - Croatia
Interview: Justin Lall
Rui Marques TD presentation part 1
Rui Marques TD presentation part 2
How Nick Nickell won the 2007 Spingold by John Schuler

Bridge Players:

Astronaut Gregory H. Johnson
Nogometaš Paolo Wanchope

Image Hosted by ImageShack.us


Klupske majice - 150 kn



TD Kutak

WBF kodeks
EBU White Book
WBF 2005 General Condition of Contest
Hesitation and UI
UI and screens
Screens
Igra sa pregradama
Pravilnik rada žirija
Ispiti i materijali sa EBU tečajeva

Posjete od 1. travnja 2005 :


Druge igre
Erepublik

Play online chess