četvrtak, 02.10.2008.

Mercian EBU kongres Dubrovnik

Molim Vas prijavite se tko bi i što htio igrati na turniru u Excelsioru od 9. do 14. listopada. Imam samo prijavu za jedan tim (u kojem igram :). Link na takmičenje i raspored je http://www.ebu.co.uk/competitions/overseas.htm. Trebam poslati predprijave koje nisu obavezne. Dobili smo popust za nastup na Swiss turnirima. Šteta da ne igramo jer će turnir biti puno jači od uobičajenih engleskih grupa na koje smo navikli.

Srijeda 20.15: Pre Congress pairs - Ł5 po igraču, ali besplatno ako se igra i jedan od swiss turnira. Nagrada za prvo mjesto je 70 funti, a nagradu dobija prvih 5% parova u iznosima od 70 do 30 funti.

Četvrtak 14.30: Swiss pairs - Ł40 po igraču (tri sjednice) - Nagrade za prvih osam mjesta: od 50 funti za osmo mjesto do 200 funti za prvo. Druga sjednica počinje navečer u 20.15 a treća u petak u 14.30 h.

Subota 14.30: Open pairs - Ł5 po igraču, Nagrade isto kao i Pre Congress Pairs.

Subota 20.15: Pivot teams - Ł20 po timu (samo 4 igrača). Pivot teams je turnir četveročlanih timova a na pola turnira mjenjate partnere sa kojim igrate. Dakle pola turnira igrate sa jednim članom tima a drugu polovicu sa drugim. Nagrade su 120 funti za prvi tim, 60 funti za drugog i trećeg te 60 funti za pobjednike sekcija.

Nedjelja 20.15: Men's, Ladies', Mixed pairs - Ł5 po igraču. Nagrade isto kao i Pre Congress Pairs.

Ponedjeljak 14.30: Swiss teams - Ł160 po timu (mogu biti 4,5 ili 6 igrača u timu) - Prva četiri tima dobijaju nagrade, prvo mjesto nosi 200 funti.

Platiti možete u kunama ili kreditnom karticom. Treba doći najmanje 15 minuta prije početka turnira u salu u Excelsior i prijaviti se za igru. Na ovom turniru se izvlače početne pozicije pa ako zakasnite na to morat ćete razgovarati sa sucima da vas prime. Inače bordovi su namješani, sa dijagramima nakon turnira i dovedeni u Dubrovnik kamionom! Računajte da ima opreme za dvanaest sjednica sa 40 stolova.

Ako ne želite igrati sve turnire probajte doći na parske turnire: srijeda navečer, subota popodne i nedjelja navečer kad se igra za upadom od 5 funti po igraču. Igra se po English Bridge Union propozicijama.


02.10.2008. u 09:29 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Welcome

This blog presents interesting points from the world of Croatian bridge. Enjoy a cocktail of news, funny tales and interesting boards. Please bring some good board with you to share with us!

English Texts:

How to impress world class player by Srdjan Katusic
TD Corner - Croatia
Interview: Justin Lall
Rui Marques TD presentation part 1
Rui Marques TD presentation part 2
How Nick Nickell won the 2007 Spingold by John Schuler

Bridge Players:

Astronaut Gregory H. Johnson
Nogometaš Paolo Wanchope

Image Hosted by ImageShack.us


Klupske majice - 150 kn



TD Kutak

WBF kodeks
EBU White Book
WBF 2005 General Condition of Contest
Hesitation and UI
UI and screens
Screens
Igra sa pregradama
Pravilnik rada žirija
Ispiti i materijali sa EBU tečajeva

Posjete od 1. travnja 2005 :


Druge igre
Erepublik

Play online chess