30.03.2007. / petak

Evo me

Rano sam se probudila i prebacila svoje zapakirane stvari kod Petre, ona mi je preporučala da ipak odem do roditelja vlakom kako nebi bilo sumnjivo, poslušala sam je. Vlak kreće u 9 ujutro, poslije doručka kojeg ja nisam pojela jer sam se čuvala za slatkiše koje ću kupiti u vlaku wink. Nakon doručka, kočijama s upregnutim testralima smo došli na peron na kojemu je čekao vlak (U Hogsmadeu), sjela sam u prazan vagon samo s Flekom koju sam ponijela (htjela je jesti slatkiše rolleyes).
"Mogu ja sjesti s vama, gospodićna profesor?"- Spike me upitao.
"Možete, mladi gospodine Dark."- odvratila sam na isti naćin.
Dosađivali smo se dok nisu došla kolica s hranom njami. Uzela sam puno od svega yes (imala sam puno galeona) i to sve svalila na prazna sjedala.
"Neka gozba počne."- rekla sam imitirajući McGonagalicu.
"Žabe"- prosiktala je Fleka.
"Navali!"- rekla sam joj.
Bili smo prepuni slatkiša (Spike, Fleka i ja), pa smo zaspali i probudili se tek na peronu 9 i 3 četvrtine. Tamo sam se oprostila od prijatelja i uzela Fleku ( koja se već sama uvukla u svoj kavez), aparatirala sam se ravno u dnevnu sobu svojih roditelja (obožavam što sam punoljetna).
"Michelle, prepala si me!!!!!"- vrisnula je moja majka.
"Sorry"- ispričala sam joj se.
Zagrlila me, i tužno priopčila da mi je tata umro.
"Kako, od čega?!"- upitala sam.
"Nitko nezna, razbolio se od neke boleštine protiv koje vidari nisu ništa mogli"- rekla je.
Tužno sam se spustila u naslonjač. Mama me tužno zagrlila.
"Mama, vratit ću se u Hogwarths, dobila sam posao obrane od mračnih sila, tamo je Petra, Kod nje ću živjeti."- rekla sam.
Mama je samo kimnula glavom, razumjela je kako se osječam (hvala Bogu) i nije ništa pitala, čestitala mi je na poslu i još jednom me zagrlila na rastanku. Uzela sam Fleku koja je začudo šutjela i aparatirala se na kraj šume (ona glupa čarolija mi neda da se aparatiram direktno u Petrinu kuću. Pozvala sam Luniela, koji je došao za minutu. Tužno sam ga pogledala i pogladila ga po vratu, on me samo pogledao kao da razumije. Uzela sam Fleku i popela se na Luniela, te odjahala do Petrine kuće.
"Što se desilo?"- pitala me zabrinuto (Petra) dok je vidjela moj tužan pogled.
Pokazala sam joj rukom da želim ući u kuću, Luniel je došao za mnon. U Petrinoj kući je već bilo mjesto pripremnjeno za mene i moje ljubimce (skupa sa sijenom za Luniela ako koj put uđe unutra što je sad bio slučaj), sjela sam na svoj novi krevet.
"Tata mi je mrtav."- rekla sam i tek sad počela plakati, Petra me zakgrlila bez riječi. Luniel je stao do mene i stavio svoju glavu na moja koljena, Fleka je ispuzala iz kaveza i sklupčala do Lunielove glave. Bila sam im strašno zahvalna što su uz mene u ovakvom trenutku.

P.S. Post je malo dugačak, ali ga ipak pročitajte. Zahvaljujem ovom prilikom svima koji me čitaju i komentriaju.

30.03.2007. ...15:47 Komentari (56) Isprintaj #

24.03.2007. / subota

Ej, ljudi

U zadnjem postu sam zaboravila napisat svoje rezultate testova, pa evo:

Prolaz:prihvatljivo (p)
iznad očekivanja (i)
odlično (o)

Pad:loše (l)
grozno (g)
trol (t)

Obrana od mračnih sila- O
Čarobni napici- O
Preobrazba- O
Astronomija- I
Travarstvo- I
Skrb o magičnim stvorenjima- O
Povijest magije- G

Jeeee, samo sam pala Povijest (nisam ni mislila da ću proć), s ovakvim ocjenama mogu raditi gdje mi se prohtije naughty. Odlučila sam pitat za posao obrane od mračnih sila, tih profesora nikad dosta, a pošto je ovogodišnji profesor netragom nestao ja sam jedini kandidat, pa će mi morati dati posao wink.

Popodne oko četiri sam otišla do McGonagalićinog ureda na razgovor za posao.
McGonagalica: "Vi ste, gospođice Snape, još mladi, ali budući da nitko ne želi posao predavača Obrane od mračnih sila dopustiti ću vam da predajete (kao što sam i mislila)."- rekla je
Ja: "Hvala gospođo ravnatelj."- zahvalila sam se i otišla sva sretna iz ureda.

"I?????"- pitao je Spike ćim sam ušla u društvenu (večeras je oproštajna večera).
"Dobila sam posao."- odgovorila sam mu.
"TOOOOO!!!!! To znaći da ćeš mi ti sljedeće godine predavati obranu"- veselo je dodao. Samo sam se nasmiješila i zavalila u jedan od naslonjača blizu kamina, dočarala sam si vruču čokoladu (kao i uvjek) i uživala.

U osam navečer sam otišla u veliku dvoranu koja je već bila prepuna učenika, večeras ću po zadnji put sjediti za dobrim starim Slytherinskim stolom. McGonagalica je ustala, svi su zašutjeli (kao i obično).
McGonagalica: "Još jedna godina je prošla, bla bla bla, navalite na jelo!!!!"- to joj je prva pametna oproštajka otkad idem u Hogwarths.
Stolovi su se napunili jelima, kojil za sat vremena više nije bilo (sve smo pojeli). Sutra ujutro idem doma po stvari, kad bolje razmislim, teleportirat ću si ih i ostat kod Petre, nisam je cijelu vječnost vidjela.

P.S. Novi lik je cgirl, glasovanje je gotovo, želim zahvaliti svima koji su se trudili ostavljati komentare, to je sve od mene zasada, BOKIĆ!!!!

24.03.2007. ...12:30 Komentari (37) Isprintaj #

19.03.2007. / ponedjeljak

Slobodna sam

Kao što svi već znate polagala sam ispite za OČI i danas ću dobiti rezultate... valjda sam dobro prošla. Sutra je oproštajna večera za kraj godine, jedva čekam njami . Pošto mi je opet bilo dosadno biti vani sama ostala sam u društvenoj prostoriji, pričala s Miom Revolesroh i razmišljala koji bi posao radila. Mia je na šestoj godini pa se još netreba brinuti.
"Mia, ideš samnom do zabranjene (šume)?"- pitala sam je, nije mi se dalo ići sama.
"Molim?"- pitala je i pogledala me začuđeno, ovako- eek.
"Ideš li samnom do začarane?"- opet sam je pitala.
"Može ako nećemo ići predaleko."- odgovorila je.
Izašle smo iz dvorca i krenule prema zabranjenoj.
"Ne idemo unutra."- rekla sam kad sam vidjela Mijin prestrašen izraz lica.
Sjele smo pod jedno drvo u sjeni, bilo je jako vruće. Pričale smo pričale.
"Isuse!"- vrisnula je Mia i najednom skočila na noge.
"Što je bilo?"- pitala sam je. Ona je samo pokazala prstom na nešto iza mojih leđa. Pogledala sam, to je Luniel došao do nas.
"Ah, Luniel."- hladno sam rekla i pogladila Luniela po vratu.
"Tvoj je?"- začuđeno je zapitala Mia.
"Da"- odgovorila sam.
"Smijem li ga podragati?"- pitala je. Upitno sam pogledala Luniela koji je samo potvrdlo kimnuo glavom.
"Smiješ"- rekla sam Miji koja je polako prišla Lunielu i pogladila ga po njušci. Uputila sam Lunielu "budi pristojan" pogled, bojala sam se da je ne ozljedi jer bi onda imala okapanja s Gospodarom tame jer je i Mia bila smrtonoša. No Luniel kao da je uživao u Mijinom društvu.
"Znaš li jahati?"- pitala sam je.
"Znam, Zašto?"- odgovorila je.
"Mislim da će ti dopustiti da ga jašeš."- odgovorila sam, a Mia se sva sretna popela na Lunielona leđa.
"Vrati se s njim ovdje za pola sata"- rekla sam joj, nisam još dugo kanila biti vani.
"Ok"- rekla je i potjerala Luniela u galop po livadi ispred šume.

Za pola sata kako sam joj rekla, sišla je s Luniela koj se propeo za rastanak i elegantnim kasom se vratio u šumu. Rekla bi da je Mia bila oduševljena tim kratkim jahanjem. Već je bilo pola jedanaest kad smo se vratile u naše spavaonice (njezina spavaonica je bila preko puta moje).

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

P.S. LJUDI UBACUJEM JOŠ JEDAN STALNI LIK U PRIČU!!!!! SRETNIK ĆE BITI CURA / DEČKO TKO OSTAVI NAJVIŠE KOMENTARA!!!!!!!!!

I jedna anketa za kraj


Dali da se zaposlim kao
predavač obrane od mračnih slia
predavač preobrazbe
predavač čarobnih napitaka
predavač skrbi o magičnim stvorenjima
Free polls from Pollhost.com


19.03.2007. ...10:33 Komentari (1087) Isprintaj #

13.03.2007. / utorak

Ispiti

Probudila sam se u šest ujutro, morala sam štrebat headbang (mrzim to) travarstvo, preobrazbu, skrb i astronomiju. Ustvari pošto je ispit iz astronomije pisali tek u ponoć to ću kasnije štrebat... skrb ni nemoram ućit, preobrazbu isto yes (ipak sam animagus pa sve znam)... pa mi je ostalo travarstvo. Mrzim biljke mad (imam alergije na sve moguće i nemoguće biljke). Ogulite ljušturu i stavite je u lončić... nek ode vrit kak položim položit ću, ni za koji normalan posao netrebam travarstvo burninmad . Vani je bilo sunčano... otišla sam do jezera i sjela pod jedno stablo. Pogledala sam prema zabranjenoj šumi... idem posijetiti Luniela, nisam ga cijelu vječnost vidjela. I tako se sakrih iza drva, pretvorim u vuka i potrčim prema zabranjenoj (meni nikaj nije zabranjeno, zujo). Počela sam zavijat (čim me Luniel čuje dotrčat će, tako sam ga i prije zvala). Neko vrijeme je bila tišina, a onda sam začula tutanj kopita u galopu. Preobrazila sam se natrag u čovjeka taman kad je Luniel stigao do mene. Pogledao me pogledom koji bi značio: "Gdje si tako dugo?!". "Imala sam obaveza"- rekla sam i pogladila ga po vratu. Zajašila sam ga i potjerala u kas pa galop, vjetar mi je mrsio kosu, osjećala sam se kao da idem na preponsko jahanje jer sam s Lunielom morala preskakat mnogo panjeva, srušenih drva i slično. Nakon dva sata jahanja okrenula sam Luniela nazad prema dvorcu. "Moram na ispite."- rekla sam mu i potapšala ga na rastanku. Prvo preobrazba. Morali smo pretvoriti stol u konja, naravno, ja sam preobrazila stol u crnog konja. Drugo skrb. Morali smo u dva sata naći jednog jednoroga u šumi, nisu rekli koje boje, pa sam ja pozvala Luniela koji se malo ražestio kad ga je Hagrid pokušao pogladiti. "Pravi crni jednorog, bravo gospođice Snape!"- razdragano je rekao i udaljio se jer ga je Luniel rogom skoro ubo u dupe eek. Treće travarstvo. Morali smo presadit odraslu mandragoru. Mali odmor od pa... četiri sata. Sad sam štrebala astronomiju. U pola noći sam otišla na astronomsku kulu i pomoću teleskopa upisala putanje nekih zvijezda. Sad kad su napokon testovi gotovi moći ću mirno spavati, sutra je nedjelja pa namjeravam spavati do dvanaest sati.

P.S. Sad hoću barem 40 komentara burninmad. BOKIĆ!!!

13.03.2007. ...14:57 Komentari (50) Isprintaj #

09.03.2007. / petak

Video- I'm an ugly girl



Pošto mi niste napisali dovoljno komentara umjesto pravog posta koji sam vam spremala dobili ste video, tako će biti svaki put kad mi ne napišete barem 30 komentara, HEHE naughty. Možda je nekima bolji video nego pravi post ali morate mi komentirat ili ću biti ljuta na vas, a kad sam ljuta zatvaram blog!!!!!!!! I SAD HOĆU BAREM 30 KOMENTARA burninmad!!!!!!!!! BOKIĆ!!!!!!!

09.03.2007. ...12:52 Komentari (47) Isprintaj #

07.03.2007. / srijeda

ŠIT!!!!

Ujutro sam se probudila da odem na doručak, bio je petak. ŠTO, PETAK? O ŠIT DANAS POČINJU TESTOVI ZA OČI!!!!! Obukla sam se i otišla u veliku dvoranu gdje su drugi učenici već jeli svoje prepečence, došla je pošta. Do mene je došla lijepa kukuvija s Dnevnim prorokom u kljunu (bila sam pretplačena). Na prvoj stranici:

Smrtonoše opet napadaju

U četvrtak 01.03.2007. izveden je kaos od strane Onoga-čije-se-ime-nesmije-izgovoriti i njegovih pristaša (smrtonoša), iako je kaos uspješno zamaskiran kao uragan šteta je ogromna. Ministar magije gospodin Rufus Scrimgeor nije nam htio dati izjavu, ali su ga naši reporteri čuli kako se dere na članove aurorskog odjela: "Bilo vas je dvostruko više od njih, a koliko vas je prezivjelo?? Vas petero!!! Petero!!! Za što vi služite u ovom vražjem ministarstvu...?!" i po tome smo zakljućili da je pola aurorskog odjela poubijano i da su smrtonoše pobjegle...

Dalje nisam čitala jer sam bila prezaposlena smijući se pakosnim smijehom. Otišla sam do Slytherinskog stola i sjela do Spikea.
"jesi pročitao Dnevni prorok?"- upitala sam ga.
"Jesam."- odgovorio mi je smijući se istim pakosnim smijehom kao i ja.

Kao što već rekoh danas počinju testovi za oči, prvo polažemo teoretski dio čarobnih napitaka (ništa lakše), čarolija (isto lagano), obrane od mračnih sila (ko da to meni treba) i povijest magije (to mi nikad nije išlo). Čarobni napici su prošli kao od šale, čarolije i obrana od mračnih sila isto, samo sam očajno napisala povijest magije. Popodne smo imali praktične dijelove, isto jednako dobro kao teoretski dijelovi. Sutra pišem preobrazbu, skrb, astronomiju i travarstvo. Jedva čekam da sve to prođe da se mogu opustiti i malo otići u začaranu šumu.

P.S. molim vas da ostavljate komentare po kojima mogu zaključiti da ste pročitali post. I jedno pitanje: LJUDI, KAKO SE DOĐE NA LISTU COOL BLOGOVA?????? BOKIĆ!!!!! wave


07.03.2007. ...22:01 Komentari (25) Isprintaj #

01.03.2007. / četvrtak

Zagorčavanje života frikovima iz ministarstva 2. dio

I tako smo krenuli. Počet ćemo razarati London, jee naughty a to će biti moj prvi "javni nastup" pa sam malo nervozna. No hvala bogu nisam najmlađa ovdje pa me ne zovu ej mala i takva s...a iznanadila sam se jer je mladih smrtonoša gotovo jednako mnogo kao i starih. Kao što već rekoh nisam bila najmlađa ovdje bilo je puno mlađih od mene kao što su Amber Scott, Avril Revenge Death Mourx, Mia Revolesroh (malo čudno prezime), Lucia Erona i još puuuuno drugih. Dakle da se vratim prići, podijelili smo se u skupine kako bi razaranjem zahvatili što veču površinu (nisam znala kako da se izrazim) ja sam bila s otprije nabrojanim mladim smrtonošama i Spikeom, Dracom i Petrom. Pošto je Petra bila najstarija bila je vođa, mi smo bili zaduženi za razaranje Grimaulovog (neznam dali sam točno napisala) trga. Svi smo stali u krug jedan drugom okrenuti leđima i počeli bacati čarolije, zrakom su letjeli trakovi svijetla (to me malo pociječalo na disko svijetla) a uokolo su se rušile kuće, svijetiljke..., a Petra i ja smo se počele natijecati u broju uništenih stvari i ubijenih ljudi (najčešće bezijaka). Baš kad sam se počela stvarno zabavljati pogodite što, skupina frikova iz ministarstva (nešto veča od naše razaračke skupine) je upala na "party". Napravila sam kolut po podu i ubila prvog koji mi se našao na nišanu, potom su mi se pridružili (u ubijanju naravno) i ostali članovi naše razaračke skupine i opet smo partyjali nut. Spikeu su malo opekli ruku (opeklina 2. stupnja)
Spike: "j...m vam mater u p...u materinu!!!!"- izderao se i zaklao lika koji ga je opekao.
Već su skoro svi bili mrtvi kad im je došlo pojačanje i mi smo se morali povući. Petra i ja smo pokrivali ostale kako bi se oni mogli aparatirati. Kad se Petra aparatirala ostale smo samo Amber, Mia i ja, frikovi su nas opkolili.
"Brzo, bježi!"- viknula sam Miji koja se odmah aparatirala.
"O ŠIT!!!!"- vrisnula sam, netko me pogodio urokom zaustavljanja. Amber me istog trena primila za nadlakticu i aparatirale smo se. Pojavili smo se na rubu Zabranjene šume. Amber je izvela protu-urok i opet sam se mogla micati.
"Hvala."- rekla sam.
"Nema frke."- odgovorila mi je.
Prije baš nisam vjerovala Amber ali kad te netko spasi od Azkabana moraš mu početi vjerovati.

P.S. U ovom postu ipak nije bilo onoliko akcije koliko ste možda očekivali ali evo post je tu i sve je ok. I Petra je otvorila svoj blog ovaj ovdje pa ga posijetite, to je sve od mene zasad, BOKIĆ!!!! mahwavemahwavemahwave

01.03.2007. ...19:24 Komentari (41) Isprintaj #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Svibanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (14)
Prosinac 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Blog za one koji vole ispravno (nepravda)!!!!!
    Bezjacima koji oće vrijeđati moju priču je ulaz ZABRANJEN!!!!!
    Svima onima čarobnjačkog sloja želim dobrodošlicu

    I NE UBACUJEM VIŠE LIKOVE U PRIČU IMAM IH DOVOLJNO!!!!
    Osim ako možda izmolite svoje mjesto u mojoj priči inače NE!!!


    Dame i gospodo, ja sam ponosna Slytherinka!!!!
    i'm in slytherin!

    be sorted @ nimbo.net

    Evo moj banner!





    Slobodno ga stavljajte na svoje blogove!

    Koliko vas je posjetilo ovaj blog
    Free Website Counter
    Free Website Counter

Linkovi

  • Amanda Harrison
    Anna Potter



    Image Hosted by ImageShack.us


    Zivot po noci


    JUNACI MOJE PRIČE


    Slytherini (i oni koji su to nekad bili)

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Michelle Snape

    Imam dugu plavu kosu i zelene oči, pofesorica ooms-a i PROUD TO BE njihova predstojnica, najdraži predmeti su mi bili skrb za magična stvorenja i čarobni napitci. Ujko mi je Severus Snape. Smrtonoša sam, parsel-ust i animagus (pretvaram se u vuka), imam ljubimca crnog jednogoga Luniela, zmiju Fleku i sovu Eola, najbolja mi je frendica Petra.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Draco Malfoy

    Ima plavu, zalizanu kosu i sive, vodenaste oči, umro i sad je inferius, najdraži predmet su mu bili čarobni napitci. Smrtonoša, u rodu je s Petrom.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Spike Dark

    Petrin brat, šesta godina, Slytherin.

    Nera Moon

    Slytherinka s 1. godine, uočila sam je na svom prvom satu, nadarena vještica, bit će nešto od nje. Duga smeđa kosa i zelene oči.


    Griffindori (i oni mrtvi)

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Harry Potter

    Ima crnu kosu i zelene oči, vjerujem da ga svi već poznaju, zbog onog munjevitog ožiljka (gospodar tame mu ga je osobno nanio). Ne slažemo se (mi smo kao moj ujko i Harryjev otac). Tragač u metlobojskoj ekipi Griffindora. Ubijen.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Hermiona Granger

    Ima kovrčavu smeđu kosu i smeđe oči, mutnjakuša (premda je vrlo talentirana). Uvijek je s Harryjem i Ronom. Prefektica. Ubijena.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Ronald Weasley

    Ima crvenu kosu, kao svi u njegovoj obitelji, uvijek u otrcanoj odjeći (ima petero starije brače, pa od njh sve naslijeđuje,ima i mlađu sestru Ginny). Živi u "JAZBINI", u tu kuču njegova obitelj jedva stane. Prefekt. Ubijen.


    Za našu priču važne smrtonoše

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Severus Snape (moj ujko)

    Dobar glumac (prevarant, to mu je specijalnost), ova slikica (gore) je mala zezancija na njegov račun, žućkasta put, masna kosa i kukast nos (nemožete ga promašiti). Doselio se u moju obiteljsku kuću i tamo živi skupa s mojom majkom.

    Petra Dark

    U rodu s Dracom (premda se to po izgledu ne bi reklo), moja najbolja prijateljica. Ima crnu kosu i smeđe oči, zbog nje sam i ja postala smrtonoša. Nedavno je postala animagus, pretvara se u rotvailera.

    Lord Voldemort

    Gospodar tame, tako je ružan da bi se zbljuvali kad bih stavila njegovu fotku, mislim da o njemu ne treba pisat jer ga svi već znaju.


    Dečki

    David Grey

    Petrin dečko, pojma nemam, ubiti se jedva vidimo, crna kosa i zelene oči.

    Michael Bone

    MOJE!!!!!!!!!! Sadašnji kućepazitelj, pažljiv, romantičan, sve bi učinio da me zaštiti (ako je to potrebno), registrirani animagus, crno-sivi vuk. Tamno smeđa kosa i VELIKE smeđe oči od kojih se osječam sigurnom od svega.

    Profke (ja ovdje nisam, već sam gore kod Slytherina)

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Gabriella Brown

    Profka preobrazbe i nova predstojnica Griffindora, popularnija od mene (nije fer), svi vole njezine satove. Lijepo pjeva,a i dečki je vole, ijako je već našla dečka uvijek je prate u stopu (ostali dečki, osim naravno, mog), ali ona ih sve lijepo i pristojno otkanta, voli svoj posao i najbolja je u preobrazbi koju predaje...opčenito ja najbolja u onom što radi. Moje je godište.

    Anna Potter

    Profka Napitaka, jako simpa cura, premda je povučenija od ostalih profka (mislim na one mlađe), kad se ona raspriča.....nema joj ravne, popriličan optimist, premda i ona ima mračnih razdoblja. Dobra je u onom što radi i svi su sretni i zadovoljni što je imaju. Animagus je i pretvara se u panteru, voli zafrkavati ljude oko sebe. Također godište ko ja.