moje mišljenje

24.05.2018.

Nisam stručnjak u izlaganju ali ću pokušati sama sebi objasniti zašto treba nešto ili nekoga komentirati jer smatram da su komentari dobri kako bi poboljšali sebe u nekim situacijama. Bili komentari dobri ili ne iz njih se da puno naučiti i preko komentara drugih upoznaješ sebe i okolinu s kojom si okružen. Kao i svugdje tako i na blogu ima nas koji prihvaćamo ili ne prihvaćamo komentar ispod našeg teksta koji smo napisali jer smo htjeli svoje misli i osjećaje podijeliti s čitalačkom publikom koja naravno može a i ne mora ispod našeg teksta ostaviti svoje mišljenje.
Ako nešto pišemo i ostavljamo javno tada naravno moramo očekivati i dobar i loš komentar jer i jedno i drugo ima svoje prednosti, ako pak mislimo da smo zbog broja komentara ispod našeg teksta bolji onda smo totalni egoisti i samo brojimo komentare a da ih nismo ni pročitali.
Komentar ispod ispisanog teksta je komunikacija s osobom koja je pročitala tvoj tekst i da bitno je hoćemo li se mi čiji je tekst dobio kritički komentar znati promijeniti ili ćemo se prepirati s komentatorom istog samo zato da bi imali odgovarajući broj komentara na naš napisani tekst.

Oznake: komentar

<< Arhiva >>