MINISTRICE PROMIJENITE ČLANOVE RADNE SKUPINE

12.01.2018.

Ovakvim izjavama kakaovu je izgovorila ministrica najosjetljivijeg resora dobiješ "ospice" jer gura nas stotinu godina unazad. Po njoj bolje reći po Markički jer ta žena ministrici soli pamet nasilni muškarac mora živjeti u obitelji i mlatiti suprugu pred pogledima uplašene djece jer on je glava obitelji i ogledni primjer sinovima kako se sa ženama postupa kada odluče uzeti njegovo prezime.
Markićka se utaborila u radnu skupinu ministarstva i "drma kako joj drago" s obzirom da je primijetila kako ministrica "slijepo" sluša sve njezine naputke.

Nadam se da će javnost nakon jučerašnje njene izjave reagirati i tražiti njezinu smjenu kako i smjenu njene radne skupine jer nismo 100 godina unatrag ovo je ipak 21 stojeće a žene su se odavna izborile za svoja prava te se ne moramo držati crkvenih regulativa ako nas netko fizički ili psihički mlati do besvijesti da ga mi ljubimo i grlimo zbog djece i obiteljskog okruženja nego ga maknuti što dalje jer po zakonu imamo pravo živjeti bez "bića nad glavom".

Zlostavljač nije dio obitelji on je za postupanje policije i svih organa prema njemu pa neka mlati sam sebe koliko mu drago.

dodatak moj komentar kod jedne blogerice



gospođu ministricu bi vlada trebala smijeniti odmah jer takvo što izgovoriti kada se zakonima i raznim udrugama za zaštitu zlostavljanih žena pokušava smanjiti nasilje nad ženama ona ovakvom izjavom odobrava da se nastavi maltretiranje bilo fizičkog ili psihičkog oblika i ovo je njezino ponašanje je za svaku osudu.
Socijalni radnici u svom poslu ne smiju biti pristrani bilo kojoj strani ali dobro znaju da je maltretiranje bilo koje vrste kažnjivo a to bi ministrica trebala znati a ne se ponašati kao da je srednji vijek i ovakvom izjavom podržavati Markićku koja joj je uzor i zlostavljača smatra normalnom osobom.

<< Arhiva >>