HRT (ČISTA KRAĐA)

05.01.2018.

Tv pristojbu od 80 kuna ste dužni po zakonu plaćati redovito jer sve što projicira sliku je podložno plaćanju pristojbe hrt-u znači tv pristojbu plaćate na mobitel, laptop ili kompjuter jer ti uređaji projiciraju sliku. Da bar htv ima kvalitetan program bilo bi super imati i tv prijamnik koji vam je prije nekoliko godina inkasator prijavio a nije ni ušao u stan nego on prijavu popisao, a vi to na sudu niste grafološki dokazali jer ste sirotinja te vas je s toga hrt putem Hanžekovića ovršio i zaradio na vama sedam tisuća kuna.
Odete u katakombu hrt-a i tamo razgovarate s neljubaznom osobom koja na konto te napuhane pristojbe prima plaću gadite se sami sebi što pokušavate skrenuti njezinu pažnju na sebe.
Ne smijete imati ni laptop, kompjuter, mobitel je sve što projicira sliku podliježe plaćanju hrt-ove pristojbe od 80 kuna kako bi gospoda koja nemaju ni osnove kulture primala plaću od nekoliko tisuća kuna i uživala na ljetovanju i zimovanju a vi doma razmišljali o kili brašna da si napravite zdravu prežganu juhicu jer dok platite njima i Hanžekoviću možda vam ostane za tri kile brašna svaki mjesec do otplate duga od sedam tisuća kuna.

<< Arhiva >>