Žirajska Obavještajna Služba

ponedjeljak, 17.03.2008.

DOBRO DOŠLI PRIJATELJI

Mi želimo biti zloćeste i prve na Blogu započeti temu o vjenčanjima koje se ne prestsju najavljivati. Neku su, kao sto svi znate, preskocili zavjete i krenili u prokreaciju, a drugi (jedan naš Veeliiki član) su nas ovah proteklih dana razveselili vijestima da se žene. Mi smo neopisivo ponosmi na našeg tekemenea, i danima već naviru suze radosnice, a još činjenica da je njgeova odabranica top-žena, čini ovu cijelu pricu jos romanticnijom.
U pocetku smo se mislili dali da pisemo o ovome..ipak je to jedna osobna situacija...no drzeci se pravila ZOS konvencije, i toga da smo svi u obitelji, nismo mogli proci a da obogatimo ovaj kritizirani blog vijescu da u 6. mjesecu nas dugogodisnji drug i njezenja uzima svoju tekemenicu za svoju zenicu.
Zamislite samo koja razlika izmedju proslog ljeta i ovog sto nam uskoro dolazi. mislim da ce nam se svima Zirjani smijuljit....i saptati u tamo "ha ha, zavrsija im je kurbin pir" !
A tek kad se prosetamo svi po srcelima sa trbisinama,djecicom te muzevima i zenama.( A ko nam je moga na rep stati?! )
Ducana vise nema, spitza je i sluzbeno propala..a sta vise da radimo onda nego da se mnozimo i volimo? Ostaje jos samo nekoliko individualaca da se upotpuni krug...ali vjerujemo da necemo dugo cekati i na njih.

Volila bi da se svi vidimo za Uskrs. I da se malo smijemo jedan drugome, pa podrzavamo do kraja ovu inicijativu da se kao prosle godine (uz malo manje rakije) veselo drustvo provede na Otoku... Ive ce vec nekako naci izgubljenu ljubav prema Zirju i barem u mislima biti s nama. Ipak on je sada tata i nije uredo od nas da ga odma lincujemo na srcelima.. Ali, ja osobno bi bas volila da ga malo pecnemo po guzi, onako cisto iz gusta..(s obzirom da je on mene osudio na lincevanje)...pa jebemu misa, ajmo se SVI kolektivno lincevat. Tuci cemo jedni drugo nemilo. Za sve grijehe, ljubav, prijateljstva i bol...onako...jedno kvaliteteno i posteno sibanje!

Proljece je..a u nama nemir!!

Dobro nam dosli natrag!
Izgleda da nam zajednica poceinje opet disat!!

:-)
- 10:11 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.