Žirajska Obavještajna Služba

četvrtak, 31.01.2008.

zarđale gradele..izilo se šta se izilo

A štaš mi govor't ka me neka treskav'ca vaća, neman čistih gaća, a i kasni plaća, ko pamti i vraća, a ko se maća laća rasparanih gaća jadna mu je đačka tašna !!!!
Iiiihiihhiiii ! nutnutnutnutnutnutnut
Aaaaaaajme njemu i njemu !
U tunelu usred mraka sija zvijezda petokraka, traži majka sina svoga a sin pije i zjaje po lokalin i birtijan.
Vaća me južin po hipotalamusu, dođe mi razumiš ti mene da ricnen sve oko sebe tupon pošadon kordunske prizvodnje.
Jel i vamin dikod ono kada van je mozak na debelom godišnjem odmoru !?? :-))))
Samo ću van jednu stvar reći. Puka je otok popola ka feta baškota, sve je pošlo u kurac i neka je, tako i triba, priznali vi to ili ne. Neeeeeeema više ni ovo ni ono. Odlepršale su kokoše, zarđale gradele, popušili su se kurci, izili se praseći vratovi, pofrigali kumpiri, ko se okupa - okupa, ko nije platija dug u Krke i neće, ko je jeba - jeba šta se kaže. Snage generacija od 75-te do 85-te su na izmaku, stoga pođite mirno svojin kućama jer vaše more sad je ponistra. Gledajte i mućite, ali ne zaboravite šapjati jedan drugom na uho u sumrak, neprimjetno s anđeoskim izrazom lica.
Znam da fabula ove priče izgleda konzekutivno afirmatična da u krajnoj konzekvenci daje dojam da govori o mobilnom pitanju moje psihodijalektike. Međutim, ako dobro promotrite sveukupnu situaciju vidjeti ćete da ste upravo kročili u zonu sumraka. Doduše malo prekasno, ali tako ste htjeli.Ovo istraživanje se zasniva na ciljanom odabiru jednog ispitanika - Tekemene-a, i ne izražava stajalište svih agenata ŽOS-a, ali može biti indikativno.

Jebali vi sliku svoju, a ja svoju !

Your sincerely,

Tekemene (Tekemene 31.01.2008. 13:07)

- 13:26 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Dobro jutro tugo!


Neznamo sto se to desava s nasim agentima diljem zemlje i svijeta. Nitko nas ne informira, nema traceva, nema vijesti..
Zadnje sto smo culi je da se Kena vratija i da je na Zirju, te da zejedno s Vasom pomaze Luci na septickoj jami. (To Luce, napokon!!).
Cak se ni vridni Mikula nije javio vec tjedan dana. Ajmo, ajke i balalajke...
p.s. Tekemene...pa jel normalno da se ni ti nisi javio vec neko vrijeme!?
A joj.
Evo imamo nekoliko pitanja: - Jel moguce da se za put u Norvesku spremaju jos neki visokopozicionirani clanovi ZOS-a? Necoemo ih imenovat, ali nesto se naculo, i nas sada zanima jel to istina?
Mikula, ti ces sigurno znati nesto vise o ovome, pa nam se javi sto prije!
Eto dragi moji,
puno pozdrava
belj belj belj belj belj belj belj belj
- 07:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 23.01.2008.

blast from the past

Žos obavještajac Tajni agent odazvao se našem pozivu te je na adresu uredničkog Stožera pristiglo sljedeće:


Zirje 15.08.1990.g.
Evo jedna sličica sa dahom prošlosti. Pokušajte odgonetnuti tko su
"mlade dame" a i koji se to naočit momak krije iza njih !!!!


Photobucket
- 18:30 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 22.01.2008.

PERNATA LJUBAV

Naš vrijedan i marljiv kontraobavještajac, jedan od najspremnijih i najblagoglagoljivijih izvještajaca sa terena, poslao nam je sljedeću obavijest uz vizualne dokaze novih ljubavnih događaja na našem otoku. Kako žos služba ne tolerira diskriminaciju između rasa, pasmina,vrsta a semantički gledano niti carstava živih organizama, u njenim obavještajno/kontraobavještajnim redovima ponekad ćemo naići i na ovakve individue! A i ne zaboravimo da je ipak vrijeme karnevala pa je možda neki žosovac iskoristio priliku da se preruši u ono što doista i jest!

a evo i poruke Tajnog agenta:

I ovaj Žirajski par če ubrzo dobit jednog malog pernatog obavještajca, ovi su iz zrakoplovne jedinice obavještajaca !

Photobucket
- 11:46 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.01.2008.

Kako će se Kena vratit

Po onome što se u posljednje vrijeme piše na našem blogu, ispada da je Kena u Ljubljani i da ima nekim manjih poteškoća pri povratku u naše krajeve. Jeli istina to što neki ŽOS-ovci govore, da je ostao bez novaca, pa da se nezna vratiti, ili je pak shvatio da ima dara u promoviranju ŽOS kulture, pa je ozbiljno shvatio svoj "poziv" i tako odlučio putovati diljem svijeta i širiti ovu zajednicu?!
Kako nam se dotični mr. Kennedy ne javlja, a ni ispostava Ljubljana, neznamo što se to s njim događa. Upotrijebite ŽOS moći i saznajte, što li se to dogodilo našem Keni kad neće da se vrača kući?
Nadamo se samo da našeg Kenu neće zatočiti kao ratnog zatvorenika kako bi utjecali na primjenu ZERP-a. (Ipak je on sa Žirja, nedaleko od same zone ZERP-a.)
Ali, tko zna možda će upravo Kena, sa svojim diplomatskim i politički korektnim stajalištem te pregovaračkim umjećima riješiti i spriječiti međunarodni incident vezan upravo uz ZeRp. :-)
- 18:43 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.01.2008.

Jeli istina da je Kena napravio zube?

Tekemene je u svom zadnjem komentaru spomenuo da je Kena napravio zube. Nas ovdje zanima dali je to istina, i postoji li ikako mogucnost (da ti Tekemene ili netko drugi preko tebe) slika našeg Kenicu sa zubičima i nekako nam proslijedi te sličice?!
- 08:26 - Komentari (8) - Isprintaj - #

utorak, 15.01.2008.

Dosta glupiranja

Da jednom zauvijek rijesimo problem oko urednica ovog bloga.
Od sada na dalje ova tema vise nece biti tema razgovora i gluposti. Stvari stoje ovako. Ovaj blog su osmislile i realizirale Urednica 1 i Urednica 2. Ovaj blog je njihova ideja, one su ga napravile i one ga održavaju , tako da vas svih molimo da ne vrijeđate niti dovodite u pitanje njihovu vijerodostojnost niti njihove namjere, jer one su samo pozitivne i ništa drugo. Ako iti jedna od njih odustane od ovoga, Bloga nece vise biti!
Ostavka jedne od urednica je bila cista zajebancija, i sve ostalo oko te teme je bila nista drugo nego dobra stara sala. Nitko nije nista zajeba niti ista krivo napravio, tako da ovo lincevanje urednica nema smisla.( Pogotovo s obzirom na kako stvari stoje, ovaj blog je do sada uvijek bio zanimljivo mjesto za provesti nekoliko minuta, i za održavati kontakte sa zajednicom.)
Nekoliko dana nakon nove godine, umjesto urednice 2 (koja je bila u bolnici) na njeno mjesto je stupila zamjena (ja), ali evo ona je preuzela svoje ovlasti i nastavlja održavati blog.
Također moram još jednom spomenuti nestali komentar ispostave Ljubljana. (iako ovo oko tog komentara ispada stvarno glupo, jer se radi o cistoj gluposti, ali evo da jos jednom ponovim): Nebi nam padalo na pamet da brišemo komentare namjerno radi neke cenzure (to bi bilo kontradiktorno osnovnim ZOS pravilima). Drugo: u komentaru nije pisalo nista sto se nebi trebalo znati, niti je ikoga vrijeđao. Kako bi se komentar mogao copy-paste kao tekst posta (odnosno teme) potrebno je obratiti pozornost na tehnicke detalje o kojima ja nisam puno znala, i komentar nije postavljen kao post nego se izbrisao. Jeb'ga. Nista strasno!
Eto.
Umorili ste me.
I da.
Od sada stvarno vrijedi pravilo da se svi moraju identificirati. Inace ce vasi komenatri biti izbrisani.
- 10:30 - Komentari (8) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.01.2008.

Zirje u Deželi

Mikula Jajac, koji je na povratku sa skijanja zastao u Ljubljani te je građane iste uputio na ŽOSBlog, centralno mjesto okupljanja žosovaca, žosovocawannabe i inih njihovih sljedbenika, od Urednice 1 (koja, usput budi spomenuto, nikada nije dala otkaz) zatražio je da objavi ovu sliku uz Mičijev komentar.

Međutim, kao što je viljivo iz prethodnih postova, Mićijev je komentar u međuvremenu nestao.
Gdje i kako, nitko nezna, a ponajmanje Urednica 1 koja je i sama bila na skijanju ali gdje i kako i zasto ostaje tajna.

Recentna olitiga nedavna istraživanja postavila su pitanje o samoj upitnosti postojanja istog. Komentara Mićijevog, naravno.

Nadalje, postavilo se i pitanje o upitnosti vjerodostojnosti same fotogragije. Ništa na istoj ne ukazuje da je nastala baš u Ljubljani. Tome u prilog idu i atipične roletne naprozoru i zastarjela božićna dekoracija.

No najveća je od svih misterija slijedeća: Što Kena radi i na OVOJ fotografiji??
Proglašavamo ga najslikanijim žosovcem.


Photobucket
- 16:59 - Komentari (11) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.01.2008.

Nove trudnice

Sigurno ste svi do sada čuli i načuli, tko iz prve a tko iz druge ruke da je zajednicu ŽOS-a (što užu što širu) uhvatila epidemija. Ive i Mirela su zarazili poveči broj naših članova, pa se sada broj prinova iz dana u dan povečava. Nečemo rušiti privatnost mladih mama, dajemo im samima mogućnost da se objave, ili neobjave. No unatoč tome zaista smo presretni da je POČELO razmnožavanje.
Činilo se da do toga neče nikad doči, ali nakon Mirelinog i Ivinog pira ovulacija je uhvatila maha, i svi su se složili "radimo djecu..a šta drugo preostaje?!".
Ovo je zaista posebno vrijeme za sve nas buduće tete, očeve, ujne, strine, majke, bake i sl.
Uglavnom, ponosni smo na sve njih. Ovom prilikom naravno pozdravljamo i mlade roditelje Dabov koji su probili led i koji su na svijet donijeli prekrasnu malu bebicu Mari. Važno je da jednog dana mlada "princezica" neće biti sama, nego će haračiti Otokom kao i roditelji...(biti će ih lakše držati pod kontrolom... :-) no budu li poput roditelja sigurno će zadati pokoju glavobolju!)
Uglavnom, do kraja ljeta dolaze nam 4 nove bebe. Ostali...ako ne planirate i vi poči istim smjerom, pazite se...ova epidemija izgleda poprilično zarazno!!
Bilo bi stvarno lijepo kad bi nam na blog počele pristizati prve fotografije prinova... (npr.ultrazvučnih foto. ili pak da nam netko uploada sličicu malene Mari... dajte si truda!!)
cerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerek
- 14:28 - Komentari (10) - Isprintaj - #

srijeda, 09.01.2008.

OTVARA SE PETICIJA ZUBI ili NE-ZUBI

OD GALEBA:
Iman neke informacije da je naš kena svratia kod zubara netom šta je doša iz daleke nam zemlje i da će sav novac uložit za popravak zubi al ispalo je da je to dovoljno samo za jednu čeljust pa sad ko zna živi bili pa vidili (GALEB 08.01.2008. 12:50)
ODGOVOR:
Kena je otisa kod zubara? a je? ma daj? zivi bili pa vidili. ŽOS uredništvo se iskreno nada da je to istina, i da će taj mladić napokon dobiti osmjeh kakav zaslužuje!
KENA: mi smo svi uz tebe!! to (ŽOS 08.01.2008. 14:06)
TAJNI AGENT UZVRAČA:
NE NE i NE !!! Nadam se da je to šala u svezi Kenne i zubi, ako ih napravi to jednostavno više neče biti to, meni je ovako zakon već dugi niz godina od ranog djetinstva i prve čokolade.
Gospodo inzistiram na peticiji "NE ZUBIMA" (Tajni agent 08.01.2008. 16:29)

Dakle, prijatelji i neprijatelji ŽOS-a. Glasajte.
- 12:28 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 04.01.2008.

NORVEŠKA DUPLERICA!!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
- 00:04 - Komentari (8) - Isprintaj - #

SRETNA NOVA GODINA

nesto nesto i ova
s panceton u kruvu
putujen ka juguuu...u!

Nagradno pitanje za ZOSovce...ovo su rijeci koje grupe!!??


Nego vratimo se temi...dakle Urednica 1 u svoje i u ime urednice 2 zeli svim ZOSovcima sretnu i uspjesnu novu godinu, da budu marljivo istrazivali i prosljedjivali, i bili dobri agenti!

Ili kako se je nas dragi clan Tajni Agent prvi ove godine oglasio na nasemu blogu rijecima:

ZOS-ovcima I NJIHOVIM SLJEDBENICIMA ŽELIM SRITNU NOVU 2008.g. DA BUDE ŠTA VESELIJA I PREPUNA ZGODA I NEZGODA KAO I OBAVJEŠTAJNIH INFORMACIJA !!!
VESELI I NENORMALNI BILI !!!
!"#$%$ÝampersandDD/&/(()=?*?=)(/&%$#"!



ZIVILI!!!
- 00:01 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.