Ženski nogometni klub Split

< lipanj, 2018  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Lipanj 2018 (3)
Svibanj 2018 (5)
Travanj 2018 (4)
Ožujak 2018 (3)
Veljača 2018 (2)
Studeni 2017 (2)
Listopad 2017 (4)
Rujan 2017 (12)

Službeni blog ženskog nogometnog kluba Split


Linkovi
Službena Facebook stranica

11.04.2018., srijeda

U sridu s Marijanom Vranješ: 'Trebalo je puno truda i volje da stignemo tu gdje smo danas, a ako ovako nastavimo doći će i Liga prvaka'


Marijana Vranješ u klubu je od samog osnutka i prošla je sve kategorije. Od tih početaka klub je dosta napredovao, a upravo Marijana je najbolji svjedok rasta. Neko vrijeme je zbog poslovnih i fakultetskih obaveza izbivala s terena, a onda se vratila na najbolji mogući način, hat-trickom protiv Rijeke. Za našu rubriku "u sridu" ispričala nam je kako je sve krenulo i otkrila razne zanimljivosti.

"Prije devet godina naša je predsjednica Vinka Fabijanac s nekoliko roditelja došla na ideju o osnivanju novog kluba u Splitu. To im je i uspjelo. Trebalo je tada puno truda i volje da bi se došlo do ovoga danas. Svi mi smo bili još djeca i nismo ni o čemu razmišljali nego samo o nogometu i treninzima. Oni su nam omogućili da uživamo u onome što volimo", kaže Marijana čiji je otac Krsto također jedan od osnivača.

Danas se podigla razina rada u klubu, a promijenilo se i dosta igračica, no Marijana ističe kako je klub uvijek, pa tako i sada, uz svoje igračice.

"Dosta se toga promijenilo, a to je i normalno. Dosta je cura došlo i otišlo, ali usprkos svemu klub je uvijek bio tu za svaku od nas, a mi smo davali sve od sebe i na terenu i van njega. Cilj je sada prvenstveno stvoriti neku stabilnosti i omogućiti svim uzrastima da treniraju, te dovesti školu nogometa na višu razinu. Ako nastavimo ovako raditi i truditi se doći će i ono što svaka cura sanja, a to je Liga prvaka."




Marijana je odlična studentica, a uz fakultet i nogomet, nađe i vremena za rad.


"Studiram Kineziološki fakultet u Splitu. Ostala mi je još jedna godina. U slobodno vrijeme radim kad god mogu. Cilj mi je prvo završiti fakultet, a onda ću vidjeti što će donijeti vrijeme. Sigurna sam jedino da ostajem u sportu."

Zbog obaveza je neko vrijeme bila van terena, no kad je uskočila natrag u kopačke postigla je prekrasni hat-trick u visokoj pobjedi nad Rijekom.

"Ma mogao je to biti bilo tko. Ovaj puta sam ja, drugi puta će netko drugi. Najvažnije je da pobjeđujemo. Golovi i strijelci su manje važni."

Atmofera u klubu je odlična, a ekipa je jako povezana.

"Atmosfera je odlična, trudimo se, treniramo, dajemo sve od sebe i nadam se da će se to odraziti i na rezultat. Najbolje kod ovog kluba je što smo svi složni i poštujemo se. Cure se trude, rade i imaju volje. Najsložniji smo kad je najpotrebnije. Sve to prati i dobar rad uprave. Mislim da tamo možemo ostvariti svoje ciljeve. Voljela bih da se ovakav rad nastavi i da svi budemo kao jedno, a onda će s vremenom doći sve što zaslužujemo."



Između Real Madrida i Barcelone bira Barcu, no nije komentirala bolan poraz od Rome u Ligi prvaka. Zato nam je otkrila što najviše voli jesti.

"Hahaha, Nemam najdraže jelo, sve volim."

Za kraj je pozvala navijače na kup utakmicu s Osijekom.

"Bodrite nas i vjerujte u nas, a mi ćemo dati sve od sebe da to povjerenje opravdamo. Dođite u što većem broju na utakmicu kupa s Osijekom 18. travnja. Gledat ćete borbenu utakmicu i nećete požaliti, a nadam se da ćemo i svi skupa na kraju slaviti", zaključuje Marijana.

Oznake: U sridu, Marijana Vranješ, nogomet, sezona 2017/2018, ŽNK Split


- 20:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.