Ognjem i mačem i motornom pilom...

srijeda, 17.09.2008.

Khm 2

Eto, tek da nešto napišem, kako ne bi mislili da su Zlo i Naopako i Čisto Zlo negdje nestali.
Nisu.
Dešavaju im se razne stvari u životu, koje ostavljaju malo vremena za pisanje.

Recimo, desilo im se more. Ono Jadransko. Kako i inače znaju piti zajedno, i kako im se konačno pokazala (planirana) rupa u svakodnevnim naporima, Zlo i Naopako i Čisto Zlo su odlučili posoliti se. Izvana. I iznutra. Morskom vodom. Pa kako Čisto Zlo ima besplatno gdje boraviti, i to nije baš tako skučeno, Zlo i Naopako je odlučio osigurati prijevoz tamo i nazad.

E, sad, trebalo je ići nas četvero, ali okrutni je život odlučio drugačije. Pa njih dvije nisu mogle, što zbog posla što zbog drugih obaveza. Treba bolje planirati slijedeće godine...

Uglavnom, posolismo se. I čak nabacismo neku farbicu na sebe. A bogami, i jelo se solidno. I pilo. Nabacilo se i nešto mrežnog igranja.
A najvažnije od svega, skupilo se dovoljno spavanja. Pa sad opet treba poraditi na razvoju tamnih područja pod očima zvanih podočnjaci.... ;)
Na kraju sve to i nije ispalo financijska katastrofa, a potrajalo je sasma dovoljno.

Oh, da.... mogli smo pisati. Ali nismo. Telka se gotovo uopće nije gledala, a internet iz nekog razloga nije radio. Nije da ga nismo pokušali osposobiti, ali mislim da će ipak naš monopolist morati provjeriti što nije u redu s vezom.

Kako smo dan prije povratka spakirali svu tehniku koju smo dovukli sa sobom, pružila nam se prilika da laganini buljimo u telku. Pa smo otkrili seriju po imenu Torchwood. Kako smo taman uletili na pola epizode, ostali smo zbunjeni. No ono malo što smo vidjeli potaklo je znatiželju u nama.

Uglavnom, torrenti rade, druga sezona se polako skida... :)

A sad nazad na tlaku...

A u slijedećoj epizodi: Povratak Otpisanih Samo Što Nije


Zlo i Naopako sluša: Killing In The Name - Rage Against The Machine [Epic Associated]

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.