uzalud tražim pogodan citat...

srijeda, 30.11.2005.

o happy day!

jucer sam nosil empe3ja na popravak... i danas mi vele da ga je nemoguce popraviti... :(

just shoot me!

i jos nest!
- 21:14 - Mrmljaj (13) - Print - drek

ponedjeljak, 28.11.2005.

beeeeeeeeeee

---zbrisal sam post---
---bil je fuj fuj----

---------------------------

Profesor: upotrijebi rijec utopija.
Mirjana: utopio... se !!!


behehehe!
odma sam bolje volje dok se toga sjetim!


Edit: i danas sam malo slikal po razredu, pa evo....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 21:03 - Mrmljaj (9) - Print - drek

nedjelja, 27.11.2005.

koncert report

bilo jebeno. dobra metacha. prevec alkohola. rano zavrsil u krevetu.

la la la!
- 13:14 - Mrmljaj (6) - Print - drek

četvrtak, 24.11.2005.

zheljac dating service online!

ou jea! skuzil sam kaj ochu biti dok odrastem. imal budem vlastit dating service. posto mi to vec tak dobro ide, i mnogi koriste ovaj blog za privatne poruke odredjenim ljudima, mislim da bi moglo biti i odredjene financijske koristi od toga. pa sam odluchil napraviti sajt hotdejt.kom. i tak. uskoro.
i chital sam danas malo blogove, i nekaj mi je smeshno. ljudi koji vele da su se hteli ubiti ali nisu imali hrabrosti. pa ak si se oches ubiti, onda imas hrabrosti. ak nemash hrabrosti, onda se ochito neches ubiti. ili se varam? najjache mi je ono, zel sam si zhiletu v ruku al nisam imal hrabrosti ichi do kraja.
a u kurac!
i samo za vlatku, danas nebum pisal kak sam se napil v shkoli jer me ona navek jebe da su mi svi postovi o tome kak pijem ili kak sam si nekaj spil, makar si danas nisam bash, al ipak u ovom postu ne spominjemo alkohol.
i ovu subotu se ide konachno v hrast. konachno velim jer vech dugo nisam v subotu bil. bil sam jucher, dok smo trebali iti v dvoranu glet nekakvo sranje od opere, al nam se nije dalo. i ja spec, si ochu naruchiti chaj od shipka s rumom. i naruchim si chaj od shupka s rimom. i veli meni konobar, cuj trenutno ti nemamo caj od shupka, al bumo za tebe nekaj zmislili.
no, ovu subotu je koncert, sviraju, kao prvo Beyond Recognition. tu, domachi bend. jedno vreme nisu svirali, al svaki put dok jesu je bil kaos, bar kaj se mene tiche. zakon su mi. i nema to veze s tim kaj sam si dobar s nekima od njih, al fakat zhagaju. makar se neki bune na odredjenog chlana tog benda, al nechemo o tome. meni ne smeta. ochekujem methachu, valjda si nebum naochale potral kak proshli put. onda svira Entreat. na njima sam bil vec, i bil je ludi koncert. ne znam dal je njihov vokal ili od nekog drugog benda koji je tu vecher sviral, bil tak pijan da nije mogel nastupati pa je umjesto njega pjeval bubnjar. ili se varam. hm. iz slovenije su. onda su jos jedni slovenci.
pa dobro bu, sigurno! jedva chekam.
iii, sneg je napadal. danas je v skoli bil prawi warzone, bar kaj se tiche ove smjene prije nas, ovi moji nisu bash za akciju! beeeee! cheer up!

hand

ova slika mi se bas svidja. je, i to je inache moja ruka. iii skuzhi kak se ozhiljak vidi. bed
ajd zdravo

edit: rasekel sam si usnicu... i'm bleeding. iiik!
- 20:25 - Mrmljaj (9) - Print - drek

ponedjeljak, 21.11.2005.

tribute to gojko sisa


jedva cekam zimu i snijeg i bozic i caj s rumom iii...

be

i danas sam prvi put nakon dugo vremena videl bozicnu reklamu za koka kolu. i to me usrecilo. kaj god da si mislim o korporaciji ili pijaci, bas mi se svidjaju njihove bozicne reklame :))) koji sam ja sopon!

santa
- 22:27 - Mrmljaj (24) - Print - drek

srijeda, 16.11.2005.

the worst day ever, mislim kaj se starci tiche, meni je bilo oke.
danas su ludi bili, stara vise nego stari, valjda jer nije chike imala. tak huda nije bila od onog dana dok je skuzila da sam tetoviran. kao, ona sama se dela i niko joj nist ne pomaze... tra la la. i tak.
danas smo pisali geografiju. ja se nisam nist ucil... i dok sam dobil ta 3 papira slijepe karte za ispuniti i jos pitanja iz teorije, samo sam se potpisal, pofarbal celu kartu hrvatske i napisal 'medjimurje do meksika' , jer je izmedju ostalog trebalo i medjimurje oznaciti. kulja bu pala. al bar nebum dobil 2 kulje i 2 neopravdana kak oni koji su frentali, makar sam razmisljal o tome. predal sam ispit i izasel van, tekmu glet. poslje je bil veliki odmor pa sam pustil nofx za didi. nek joj bude. makar ne znam ko je... i onda na jednu polkilnatu do ducana. pod vjerunaukom nas je profesor pustil van, sam kaj nemo smetali onima koji slusaju. i to celih 10, 15 min prije kraja sata, pa smo se odpelali do ruze romantik na litru i vodu. vanch je vozil, drac je placal. bog im platil. morete si misliti kak je to zgledalo, dojde 4 lika v krchmu, 3 imaju skolske papuce, dobro ja sam imal patike. poslje toga jos na pivo, pa jos jedno poslje fizike, pa sam na povjesti skoro potral prozora pred profesoricom. i tak. bilo je zanjimljivo.

ma pusi kurac!
- 23:56 - Mrmljaj (16) - Print - drek

subota, 12.11.2005.

kupil sam si novoga asian dub foundationa. jeeee!
sad sam sretan.

adf
- 10:37 - Mrmljaj (12) - Print - drek

četvrtak, 10.11.2005.

they don't like us and they dont't like you, the body count fans...

ou jea! sutra me nema u skoli. o jea! kent tach dis! tnnnn! i sjetil sam se necega... gledam malo (tj. citam dok mi se da) razne blogove, i svi imaju onak kul abecedu njihovih naj stvari. a ja nemam. beee. ja nisam cool. :(( i tak sam ja odlucil napisati svoju. i tak je i bilo:

a- a u kurac, ne znam kaj da napisem
ajm nou gud et dis
ameri glupi koji dok cuju za bend analena vele: ha ha, ANAL(ena).
b- bojanka (zanimacija u hladne zimske dane)
biohazard :)
bolje da sam tiho
bachi
Better Must Come
c- cuca (stara puca-masna cuca!)
chill out
d- david duchovny
djechak koji se stalno smije (kak su me jemput prozvali)
e- eutanazija kokoshi
exilio (exile)
f- filmovi (jea, gledal sam jucer american pie 4, original teenage comedy, sopon)
fejst!
fotich ( i like to take pictures)
g- gladijator/gladiradijator (hi hi)
h- horizontala (favourite position)- ne mislim na seks, zivotinjo jedna!
i- igla ( za pikanje, za rokanje, za tetoviranje, za heklanje, za strikanje, za vudu, uuu ima ih)
iglu
j- jajca
k- ona majca s logijom k za koju su me zajebavali da znaci kondukter
kvazi (lepo mi zvuci)
krevet (za spavanje, mmmmmmm)
l- lamb, lamb of god, leg of lamb, varijacije na temu....
m- mjuzaaaa... (u kaj bi tu mogel nabrajati..... uuuuuuu)
n- n(say my name bitch!)
o- oko, okan, ochna masazha
p- papir (toaletni prvenstveno, al moze i onaj za zamatanje)
pasti prvu pomoc na vozackom jer ne znas objasniti kak mores znati da je covek mrtav (ne ja)
3p
r- rogovi (vele da mi se u odredjenim zivotnim situacijama pokazu hornovi i skoci zhilica na chelu)
s- sopon
sosed /a
shumi jabolko (maj fejvorit)
skulls (misfits) (aj lajk!)
srpski filmovi (rane, munje, bumerang, kad odrastem bichu kengur..)
(*)(*)
t- thievery corporation (prvenstveno), tricky, nisam htel ubacivati mjuzu u ovu abecednu listu, al to nije nekaj kaj redovno slusam a fejst mi je dobro, tj. dobro dojde.
u- urkel, pilsner
v- voltareni, bog ih blagoslovil, inace bi poludel s starom koja si je nedavno potrla ruku (voltaren za nju, ne mene, da budemo jasniji)
visina (me ubija)
z- zoltan (najjace ime!)
----------------------------------------------------------------------------------
- 21:20 - Mrmljaj (5) - Print - drek

srijeda, 09.11.2005.

seksi



hihi
- 22:36 - Mrmljaj (6) - Print - drek

nedjelja, 06.11.2005.

Saturday Night Live + Madagascar Penguins

cudna neka subota... prvo zoven zaga, veli da mu se neda van jer je zima. onda zovem zokija, on veli kaj dojdem do njega pa bumo se onda culi s ostalima. i dojdem ja do njega, zovemo maksa. javi se on i veli da su v sloveniji. sviraju. hm. znaci, zag nije isel van, gec i skrobar su na faksu, maks, bres i pleh v sloveniji, tak da smo zole i ja sami ostali. prvo smo isli do naja po pijacu. onda do njega. malo smo plejku pokali i spili si. onda do grada. isli smo malo do hrasta al nam se nije dalo placati za upad, sam kaj bum slusal svojega kuma kak pusta mjuzu. onda malo okolo pa doma. mirna subota... nist posebno. al sam zakljucil da sljedecu subotu dok pem van si budem oblekel najlonke, jer, mora da je to najbolji toplinski izolator. ja se zmrzavam s zimskom jaknom i kapom, a nekakva zenska koja ima takvu minicu kaj bi joj se nekaj moglo zmrznuti, ima sam najlonke ispod i nije joj zima. mislim nemam ja nist protiv toga, naravno ali ak me vidite negde s najlonkom prek glave, kaj nebudete mislili da sam nekaj opljackal nego mi je samo zima.
i, gledal sam danas jednoga zakon crtica. madagascar penguins in christmas caper. preporucam.
ajd zdravo.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

je, i ako vec ostavljate komentare, dajte se potpisite.. thnx

i gle sranja!
- 18:36 - Mrmljaj (2) - Print - drek

četvrtak, 03.11.2005.

prokleta pijaca. vec ne pijem. ovo vise nije normalno. pa to nije za ljude. a daj...

ma, zajebavam se...
naslov se odnosi na subotu, i... prokleta pijacha.
eh, nist. prvo sam se nasel s zagom i gechom i krenuli smo v grad. tam su bili max, bres, zoki i skrobar. dogovorimo se zoki,zag i ja da bumo si kupili vodku, posto to vec dugo nismo pili. i tak je i bilo. i onda smo isli do naja, i poslje toga do parka. i tam nas je dosta bilo. i onda je zoki rekel da mora iti do pressa jer se nekaj dogovoril pa sam ga ispratil jer sam se ja uputil do puba. bijah pozvan na rodjendan. i dojdem ja tam, vec vidno alkoholiziran, pocestitam, malo hodam okolo, i cap! dalje se ne zmislim. dalje se zmislim dok su ovi moji dosli do puba pa ih nisu pustili nutra, pa smo onda si skupa krenuli prema gradu. pa onda dugo dugo nista. onda sam se valjda pocel trezniti. poslje toga smo pelali zokija doma. jer je tak pijan bil kaj nije mogel govoriti... i po putu sam srel sestru pa sam s njom otisel do arkusa, tam van. iza. pa je perhoc isel pisat, pa si je kitu pozabil pospremiti u gace, pa je malo mahal s njom okolo. i onda sam poslje isel s sestrom doma. i malo nas oba koordinacija jebala.
i dojdem ja v skolu jucer. i veli meni blagus da sam napravil nekakvo sranje, al da se ne zmisli tocno kaj, samo zna da mi se smijal jako onda. mislim si da znam o cemu se radi, al ipak... bed.
valjda nisam nikakvu glupost napravil. ili?

nisam ja!
- 20:02 - Mrmljaj (8) - Print - drek

srijeda, 02.11.2005.

nema inspiracije....
ck
- 20:55 - Mrmljaj (1) - Print - drek

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>