Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zheljac

Marketing

zheljac dating service online!

ou jea! skuzil sam kaj ochu biti dok odrastem. imal budem vlastit dating service. posto mi to vec tak dobro ide, i mnogi koriste ovaj blog za privatne poruke odredjenim ljudima, mislim da bi moglo biti i odredjene financijske koristi od toga. pa sam odluchil napraviti sajt hotdejt.kom. i tak. uskoro.
i chital sam danas malo blogove, i nekaj mi je smeshno. ljudi koji vele da su se hteli ubiti ali nisu imali hrabrosti. pa ak si se oches ubiti, onda imas hrabrosti. ak nemash hrabrosti, onda se ochito neches ubiti. ili se varam? najjache mi je ono, zel sam si zhiletu v ruku al nisam imal hrabrosti ichi do kraja.
a u kurac!
i samo za vlatku, danas nebum pisal kak sam se napil v shkoli jer me ona navek jebe da su mi svi postovi o tome kak pijem ili kak sam si nekaj spil, makar si danas nisam bash, al ipak u ovom postu ne spominjemo alkohol.
i ovu subotu se ide konachno v hrast. konachno velim jer vech dugo nisam v subotu bil. bil sam jucher, dok smo trebali iti v dvoranu glet nekakvo sranje od opere, al nam se nije dalo. i ja spec, si ochu naruchiti chaj od shipka s rumom. i naruchim si chaj od shupka s rimom. i veli meni konobar, cuj trenutno ti nemamo caj od shupka, al bumo za tebe nekaj zmislili.
no, ovu subotu je koncert, sviraju, kao prvo Beyond Recognition. tu, domachi bend. jedno vreme nisu svirali, al svaki put dok jesu je bil kaos, bar kaj se mene tiche. zakon su mi. i nema to veze s tim kaj sam si dobar s nekima od njih, al fakat zhagaju. makar se neki bune na odredjenog chlana tog benda, al nechemo o tome. meni ne smeta. ochekujem methachu, valjda si nebum naochale potral kak proshli put. onda svira Entreat. na njima sam bil vec, i bil je ludi koncert. ne znam dal je njihov vokal ili od nekog drugog benda koji je tu vecher sviral, bil tak pijan da nije mogel nastupati pa je umjesto njega pjeval bubnjar. ili se varam. hm. iz slovenije su. onda su jos jedni slovenci.
pa dobro bu, sigurno! jedva chekam.
iii, sneg je napadal. danas je v skoli bil prawi warzone, bar kaj se tiche ove smjene prije nas, ovi moji nisu bash za akciju! beeeee! cheer up!

hand

ova slika mi se bas svidja. je, i to je inache moja ruka. iii skuzhi kak se ozhiljak vidi. bed
ajd zdravo

edit: rasekel sam si usnicu... i'm bleeding. iiik!

Post je objavljen 24.11.2005. u 20:25 sati.