uzalud tražim pogodan citat...

utorak, 28.06.2005.

tattoo, na dupetu

evo mene, ajm bek! from spejn. kaj da velim, bilo je preeejebeno! jedino me malo jebala organizacija, al nije tak strasno.naime, na putu prema tam, negde kod milana, nam je u busu crkla klima. pa smo se nekih 20 sati pelali po vrucini na +50 stupnjeva. dobro, prezivjeli smo. nocili smo u kanu i naravno se odma prvi dan nalijali. ali... jebeni hotel ima pravilo da ako te primu s pijacom dobis kaznu 80 €. nije nas sprijecilo. ali su nas oko 4 vjutro izbacili iz frendove sobe, pa smo morali spat. drugi dan navecer smo dosli u spanjolsku. i kaj bumo tam? idemo pit! prvo smo se zagrijavali kod frenda v sobi a onda na plazu. i sfalilo nam je pijace pa ja i frend s plaze krenuli najti ducan. al nismo, nego smo nasli nekakvu lokalnu birtiju, to jest tequila bar. i zapili smo se fejst! poslja smo isli na plazu i upoznavali se s ljudima, samo mi je zal kaj se nekih bas ne sjecam. tak smo drac i ja otisli do nekakvog para, lik i zenska, lik je pokusaval nekaj s zenskom al mu nismo dali. malo smo ih prcali, al smo ih onda ostavili na miru. imam negde cak i sliku. drugi dan smo isli u barcu. a meni je tak lose bilo... i vozil nas je 'leteci holandes', i uspeli smo se 2 put zaleteti s autobusmo. i tak. nem vas ve gnjavil s detaljima. ostali dani su bili fejst zakon. zadnju vecer mi je raska cak i pivo platila. tocenoga amstela su imali. fest! i jen frend je dosel na ideju da se tam tetoviramo, i isli smo glet tattoo salon. i dok smo se vratili s pinkom, i spremni, nije delalo. a bas sam bil nabrijan. to nam je trebal biti zadnji dan. i onda smo navecer isli na haciendu s novim autobusom kojeg su nam poslali iz hr. al ni taj nije imal klimu, pa se jedna zenska onesvjetil na 30minutnoj voznji. pa su profesori odlucili da budemo krenuli tek drugi dan navecer, kaj nam nebude tak vruce. tak smo imali celi dan vremena za kaj god smo naumili. evo, tu su vam slike.... beeee.

Tak nam je bilo svaki dan!
tak nam je bilo svaki dan!

maroko
Lik s lijeve strane, ovaj s kapom, to je konobar iz tequila bara,inace je iz Maroka, pozabil sam kak se zove. s njim smo pili, a ove 2 zenske i lik s desne su nekakvi francuzi koji su nam placali runde.

pivo
Pivo je teklo!

malo sam zajebaval ljude
DOsadno mi je bilo dok su se svi napili i zaspali...

Nazi monster
Nazi Raus!

huan
Pozdrav recepcionaru u nasem hotelu, koji nam nije sral dok smo dolazili pijani vjutro na dorucak. Huan. Ludi lik.

drunks
Je. To sam sve sam spil. hehe!

to je to. pozdrav. i mislim da vise nebum pisal blog. neda mi se. i svejedno nitko ne cita moja sranja. ajd zdravo
- 17:54 - Mrmljaj (12) - Print - drek

ponedjeljak, 20.06.2005.

pozdraf!

ovo bi mogel biti moj zadnji post. posto za koju vuru idem na maturalac, a tam se dogadjaju razne stvari poput otmica, ubojstava, smrti od posljedica alkoholiziranja ili fizickog nasilja,utapanja, pada s balkona, itd. tak da nisam siguran da cu se vratiti. i tako, prije nego se suocim sa smrcu, vas sve pozdravljam. bilo mi je lepo druziti se s vama. zato, uzivajte u cakofcu, na suncu, na 30 stupnjeva, bez mogucnosti da se ohladite u moru, dok se ja ubijam na suncu, plivajuci u smrt, uz prisutnost velike kolicine alkohola! he he! ajd bok.

nja nja!
- 19:31 - Mrmljaj (4) - Print - drek

subota, 18.06.2005.

beeee

eh, neda mi se pisati post.. skola je konacno zavrsila, proslavili smo, u pon. idem na maturalac, i upravo sam dosel doma iz grada, i fural sam jednu frendicu doma jer je totalno mortus bila. i veli da su pili dum-dum,dum dum dum dum i da joj je dosta. i idem i ja spat.celi sam fkurcu.

"Initiation"

i n i t i a t i o n
follow you home after every show

perforated into tiny fragments
heavy breathing's your new fan club
a john handcock with the safety off
after every show
and how this pedastel fits like glove
such a pity i built no laddter from me
the roots and above
i'll be hacking off
after every show

initiation
there's no restraining order to keep me from you
parting contestants never seem to win

watch you clap your hands by the stage
lend me your ears
just another page
in the book that your friend signed yesterday
when i told you not to bother to holler
your telephone's the one
that helped
me wrap
the cord
around your neck
you know you're beautiful
when you're dead

initiation
there's no restraining order to keep me from you
parting contestants never seem to win
- 01:48 - Mrmljaj (2) - Print - drek

nedjelja, 12.06.2005.

barby..weeee!

jucer sam imal nezgodu. bil sam na pejntbolu... bil je nekakvi skolski turnir. i u pauzama smo pili. i sunce je picilo pa me malo zapralo. i trebal je poceti sljedeci mech, pa smo se oblekli i naoruzali i krenuli na poligon. oruzja su nam bila zakocena, bar sam ja tak mislil. i zajebavam se ja s puskom. i ona opali. i kam sam se strelil? u patiku. prijasnja bezh starka mi je ve rozna. na pol. tak sam kak barbika. i na celom turniru me nisu niti jemput pogodili, osim kaj me lik iz moje ekipe strelil. al dobro, ja sam njega prvi. je, i ovom prilikom bi se isprical curama iz ekipe 'pauer paf kilers' (1.r), mislim jednoj od njih, onu koju sam pogodil direkt 'dole', u prepone.
tak. bilo je veselo. subota je bila fkurcu. sestra imala maturalnu veceru.
danas sam gledal onaj film Hitchhiker's Guide to the Galaxy. ima par smesnih scena, al je opcenito fkurcu. dosadan je. ne znam zakaj je tak veliki hit.
dosta mi je. idem si prat patike...
ajd zdravo
- 22:06 - Mrmljaj (4) - Print - drek

petak, 10.06.2005.

/>< error#552*


fear of the dark
- 20:36 - Mrmljaj (3) - Print - drek

utorak, 07.06.2005.

Jah Rastafari

malo pokam po kompu, pregledavam mjuzu koju imam. brisem stvari koje mi nisu dobre.nemam vec mesta na disku. danas sam trebal 3 preedmeta odgovarati, al nisam niti jedan. budem vec. sutra. valjda bu ok. dobro. jos samo par dana, pa je gotova skola. pa onda na maturalac. viva la spania. dos tekilas porfavor! aha, i razrednica nam je zabranila konzumirati alkohol tam. rekla je da bude tolerisala pivu na dan, a ja cu da si kupim odmah 8, pa cu rec da mi je to za svih 7,8 dana.kolko vec. ma ne jebe me. tekila! al, nekaj me drugo jebe. to kaj me ljudi pitaju dal ja pisem blog. beeee! ne, ne pisem. radje komentirajte dole, pa mozda odgovorim. dobro da sam se sjetil.moram jezabecku skuri nekakvu mjuzu, killswitcha i hatebreeda i asian dub foundation i thievery corporation... i bum jos nest zmislil.
idem kurit. beee...
- 23:08 - Mrmljaj (2) - Print - drek

četvrtak, 02.06.2005.

beeee!

hehe. prokleta je ta skola. danas sam prvi sat odgovaral glazbeni, dobil sam pet, na 'lepe' oci. sretan sam. borim se za prosjek. i onda malo poslje smo imali logiku, i poslala profesorica 2lika i mene da joj nekaj tipkamo na kompu. i tak zavrsi sat. i jos dva. i dojde frend iz razreda do nas da mi isprica nest fejst zanimljivo. i veli on, kao, odgovarati je trebal povijest. a na majci mu veliki zeleni list, hm... ne znam koja je to biljka tocno... i pita njega prof. kaj mu je to na majci: kaktus ili marica? a, ono, zenska ima 60 let, valjda, uglavnom puno. i veli on njoj kaktus,nije! malo ga je cudno gledala, al nije komentirala. i mislim si ja, kaj to ona duva? ili je dok je bila mlada? ne znam... al ocekival bi od profesora neki drugi termin, a ne marica. kajgod. hehe.. jos samo 2 i pol tjedna do kraja nastave, pa onda na maturalac.jupi! rekel mi je stari, ak se ftopim, kaj mu nebum dolazil doma. pa tata, znam plivati! trezan..
i evo za jeza, rezultati ankete za NAJCOOL NE-MAtURANTA:

1.
NAJ cool NEmaturant
Ime: Agneza
Broj glasova: 359
Zasto je naj-cool: Voli raditi s gubavcima

2.
skoro najCool
Ime: Lana
Broj glasova: 224
Zasto je naj-cool: sudjelovala u osnivanju udruge ljubitelja sitnih glodavaca

3.
treca
Ime: Petra
Broj glasova:223
Zasto je naj-cool: ne srami se priznati da je strastveni obozavatelj j.houdeka i j.katalenica

4.
cetvrta
Ime: Jelena
Broj glasova: 198
Zasto je naj-cool: vec 2 godine protestira protiv policijske brutanosti, ne odstranjujuci dlake sa tijela (osim glave).
- 00:48 - Mrmljaj (7) - Print - drek

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>