zanimljivosti jedne studentice

ponedjeljak, 25.02.2008.

nastavak

jučer nisan uopće spavala, nego gledala oscara. jebiga u 6ipo onako sa poluotvorenim očima gledam na sat i pričinja mi se da je 7 i 55. zbilja triban odspavat, a tako mi se ne da. evo sad pripremam ručak i još uvik ne virujen da je počeja 2. semestar. ajme poludit ću. evo počelo mi se opet pričinjat da mi se neke točkice vrte po ekranu. zbilja je vrime da odspavam, al tek kad skuvan ručak jer će biti koma.

25.02.2008. u 11:57 • 6 KomentaraPrint#

80. dodijela filmske nagrade Oscar

ljudi večeras je 80. dodjela oscara.cilu večer se pripremam za to. gledan oscara otkad znan za sebe, tako da sam pod dojmom.
po običaju tjedan dana unaprid smišljan što i kako ću učiniti za to. razradila sam plan: u subotu leći u 6 ujutro, spavati do 3, probuditi se i onda još malo spavati do ponoći. tako da sad sam u išćekivanju. oscar je tek u 2 ipo pa jedva čekan da počne. u čast filmskoj dodjeli oscar da prokomentiram još filmova:

1. jet li:
the one
romeo must die

2. chow yun fat
bulletproof monk
anna and the king

3. brandon lee
the crow
showdown in little tokyo
dragon: the bruce lee story

ovo je malo akcije.
danas sam gledala supermana - staru verziju sa christopherom reevesom. mislin, gledala san ga 100 puta, al uvik je iznova dobar.

4. johnny depp - jebeno dobar glumac i extra zgodan. on je najšexy glumac od svih i zbilja može dobro utjeloviti svaku ulogu. primjerice primjetite razlike između filma što muči gilberta grapea i filma pirati s kariba; iskreno mislin da je u piratima bija polupijan da bi moga onako glumiti. ono je stvarno nemoguće da neko0 onako dobro glumi.

5. wentworth miller - danas sam skidala njegove slike sa interneta. prije san gledala onu seriju prison break. bilo mi je fora. šteta što je peder jer zbilja ima potencijala da postane novi johnny depp. kad sam prvi put čula da je peder, nisan mogla virovati, al još uvik se tješim da nije.

6. supernatural - zakon serija. obožavan takve serije i filmove. lov na duhove, vampire i druge mistične stvorove. to mi je tako fora. a ne moran ni spominjati dobre glumce: jared padalecki i jensen ackles. ako se sjećate, jensen ackles je glumio u seriji dark angel. ajme zakon

7. kriminalističke serije: CSI (sve iz Miamija, Las Vegasa...) i Bones. ajme zakon. naravno volin i takve serije.
zapravo kad malo bolje promislin ne postoji stvar koju ja ne volin. ne mogu virovat. zbilja sam opsjednuta telkom.

evo jedan primjer: kao mala stalno san trčala vanka- cili dan, čak sam i 2 put od kuće pobigla i to sa 2 god. (kako mi se čini ni onda mi se dom nije sviđao). i onda je počela škola, a meni zabranili ići vanka i počela sam gledat telku. mater mi kaže: 24 sata dnevno uz televiziju. kaže mi da sam čak i vjesti gledala. eto tolika je moja ljubav prema telki. i od onda se ništa nije prominilo. samo sam izbacila političare i sabor iz života. svaki put kad bi to gledala bolila bi me glava pa nisan tila riskirat. a uostalom sve oni to seru. mislin samo govore demokracija (kao narod vlada), a uopće nije tako. nek mi neko napiše ime jednog političara koji se brine o malom čoviku. svi oni gledaju samo svoju guzicu. i naravno tila bi da ne uđemo u EU jer će biti grozno. pogledajte što je bilo sa norveškom; oni žive od izvoza ribe, a EU odma nametnula pravilo o određenoj količini ribe. to je sramota.
i naravno moran spomenut ANTU GOTOVINU. svi znamo koji ga je idiot strpao u ruke carle del ponte, pa ako i dalje nastavimo davat ratne generale, jadni mi i naša država. kad nam je gotovina svima spašava guzice i državu onda su mu se uvlačili u šupak, a sad ga optužuju da je zločinac. to je grozno. poserem se na sve političare.

baš mi je drago da sam ovo izbacila. uvik govorin što mislin, tako da evo ga: crno na bilo: POLITIČARI SU GOVNA.

25.02.2008. u 00:34 • 1 KomentaraPrint#

subota, 23.02.2008.

malo smijeha vol. 2

Pismo iz uredništva Playgirl-a

Poštovani gospodine,

Želimo Vam zahvaliti na Vašem pismu i poslanoj Polaroid fotografiji koje smo nedavno primili.
međutim, žao nam je što nismo u mogućnosti koristiti Vašu fotografiju za ''Playgirl muškarca mjeseca''.
Pri ispitivanju u UNŽ (Udruženje nezasitnih žena) vaše tijelo je na ljestvici od 1 do 10 ocijenjeno ocjenom -2 (minus dva).
Ispitivanje je provedeno među udovicama starosti 50-75 godina kojima je uskraćena svaka seksualna aktivnost kroz najmanje zadnjih pet godina.
Kako bi potvrdili prethodnu ocijenu, dostavili smo Vašu fotografiju HUD-u (Hrvatske uspaljene domaćice) starosti 25-35 godina.
Međutim, nismo uspjeli postići da se dovoljno dugo suzdrže od smijeha kako bi Vas mogli ocijeniti.
Uvjeravamo Vas da ćemo Vas obavijestiti ukoliko se ukusi hrvatskih žena toliko promijene da dođe do potrebe za muškarcima koji izgledaju poput Vas. Molimo Vas da nas u međuvremenu ne nazivate, mi ćemo pozvati Vas.

S poštovanjem,
PLAYGIRL INC.

P.S. Žao nam je što Vas moramo informirati i o tome, ali ako bi Vašu sliku stavili na duplericu, spajalica koja povezuje listove našeg magazina bi u potpunosti pokrila ono što nazivate ''ljubavna alatka dvadestprvog stoljeća''.

23.02.2008. u 21:36 • 1 KomentaraPrint#

SUBOTA ZA PAMĆENJE VOL. 2

danas smo jakov i ja ponovo išli kod antonia. morali smo ispraviti seminar i malo smo se zafrkavali. donila sam mu simse 1 (jebiga moran nabavit 2), a njegovoj materi dirty dancing 1 i 2. pokušavali smo instalirati simse, al ja sam zaboravila kod pa sam 100 godina tražila na disku jel negdi piše (bezuspješno), zatim na internetu - al ništa. onda se moja sisterica spojila na msn pa smo upalili onu opciju video call i malo ju sprdali dok je tražila taj kod u mom crvenom notesiću (u posljednje vrime skoro sve mi je crvene boje - moran to prominit). i konačno smo dobili kod i instalirali to. u međuvremenu smo ju još malo zafrkavali, a jakov je sluša mp3 ( i to preglasno ako se mene pita). i tako dok je on sluša ja i antonio smo ga nagovarali da nam pokušava čitati sa usana. govorili smo gluposti tako da on nije skužija ništa, to je bila totalna ludnica. nije bilo čipkastih čarapa, al nema veze.
i tako upalimo mi te simse i stavimo dvi ženske u kuću, kao namjeravali smo napraviti lezbače i pedere da se malo smijemo. to je bija živi show.
onda smo slikali psa i mačku. šira je cilo vrime mjaukala (zbog veljače) na što smo ustanovili da joj fali sexa, mislim parenja. al ajde nema veze nadam se da će preživiti.
puštali smo pisme na mom mobu i pivali i derali se i tako dalje. onda sam upalila jednu pismu posvećenu svom bivšem koji me bez prestanka traži da budemo ponovo, a pisma se zove: bio si mi drag, i još jedna (samo početni stih): tika-taka. jebiga, znan da su cajke al živo mi se jebe.
oko 6 ipo jakov je poša na bus, a ja san ostala do 9 uri. u 8 smo jeli neku paštu (ne znan kako se zove, al bilo je super) sa tunjevinom, maslinama, kapulom i još nečim. antonio kad ovo budeš čita pohvali kuhara da je bilo zakon.
kasnije smo još malo pričali i glupirali. antonijev brat je igra simse, a ja sam čitala guinessovu knjigu rekorda 2006 i zgražala se kod nekih stvari.
sad mi se puni baterija na digitalcu, pa kad se napuni stavit ću neke slike na blog i spremiti ih na cd (of course).
do tipkanja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
šira

23.02.2008. u 21:22 • 0 KomentaraPrint#

petak, 22.02.2008.

malo smijeha

Zašto je Coca-Cola bolja od muškarca?

1. svaka coca-cola je uvijek pod dobrim pritiskom
2. kako god da je promućkaš napravi se pjena
3. coca-cola prija i ujutro i navečer i poslije jela
4. možeš je miješati sa drugim pićem, a da zbog toga ne nastradaš.
5. okus coca-cole je isti i u različitim pakiranjima
6. kako god da je piješ ona se ne umori
7. coca-cola se ne može pokvariti
8. coca-colu možeš konzumirati čim ju kupiš i ona neće pomisliti da si laka ženska
9. coca-cola će strpljivo čekati da ju popiješ kada ti to budeš htjela.
10. samo od tebe ovisi hoćeš li je popiti sama ili ju podijeliti s nekim
11. sa coca-colom ti ne može biti dosadno
12. coca-cola ne može biti nervozna, umorna ili neraspoložena
13. od coca-cole ne možeš ostati u drugom stanju
14. ako je na prvom programu utakmica ili dnevnik, ti možeš mirno gledati film na drugom zajedno sa svojom coca-colom
15. coca-cola ti neće zamjeriti ako kupiš neku skupu haljinu
16. kad ideš u goste možeš ponijeti svoju coca-colu, a i ne moraš
17. nitko ti ne broji koliko si coca-cola popila u životu
18. coca-coli je svejedno da li ti je prvo piće i uvijek je najbolja
19. bez coca-cole se može
20. coca-cola se ne buni kad je držiš na ledu
21. ako otvoriš coca-colu i ne popiješ je, ona se ne žali na bolove
22. svaku coca-colu možeš piti 5 minuta ili jedan sat. koliko ima takvih muškaraca?
23. kad popiješ jednu coca-colu ostale ne idu na spavanje
24. coca-cola nikad nema naporan dan i nikad nije umorna

22.02.2008. u 12:43 • 0 KomentaraPrint#

bla...bla...bla...

danas sam u 9 išla odgovarati engleski i prooošla sammmmmm. fala bogu i odma nakon toga pisala 2 kolokvija kod jelušićke. mislin da ću jedan proći a drugi neću. ma živo mi se jebe.
sinoć sam se posvađala sa dragom mi mamicom. joooooj, ponadala sam se da neko vrime neće samnom pričat, al fala bogu da mi je uništila taj san. stalno mi govori da se ponašan ko dite od 2 godine, al stvar je u tome što ona ne da da ja odrastem u njenim očima. za nju sam još malo dite, mamina maza il tako nešto. al najbolje kad ona uvati svoj konzervativni govor tipa muško-ženska prijateljstva ne postoje i tako. prema toj njenoj izjavi ispadan najveća kurva jer iman skoro sve muško prijatelje. al ajd, nema veze. fala bogu da se na blogu mogu ispuvat.
al zanimljivo je to da je cilo vrime vrištala po kući i čekala kad ću se ja uključit u svađu i početi vrištati po ciloj kući, al nisan joj dala taj gušt, jer se ona time hrani, a prema svim onim psihološkim knjigama koje sam pročitala: pametniji popušta, pa sam se samo isključila i mislila na neke druge stvari.
ako imate istih problema s tim vrištanjem potrebno je samo u sebi pjevati pjesmu koja vas opušta ili mislite na nešto drugo sve dok u potpunosti ne budete sposobni da ne čujete deranje. ja koliko sam se ispraksirala već godinama, mogu se isključit kad god oću - sve je stvar psihe.
ali ako možete razgovarati sa starcima ko ljudi, uvijek sam za neki kompromis. jer nekad triba znati popustiti i dogovoriti se

22.02.2008. u 12:33 • 0 KomentaraPrint#

PET KRATKIH POGLAVLJA

Ulomak iz ''Rupe na mojemu pločniku'' Portie Nelson

Prolazim ulicom.
Na pločniku je duboka rupa.
Padam u nju.
Izgubljena sam...bespomoćna.
Za to nisam kriva.
Traženje izlaza traje čitavu vječnost.

Prolazim istom ulicom.
Na pločniku je duboka rupa.
Držim se kao da je ne vidim.
Ponovno upadam.
Ne mogu vjerovati da sam se našla na istome mjestu.
Ali, nisam kriva.
Ponovo dugo tražim izlaz.

Prolazim istom ulicom.
Na pločniku je duboka rupa.
Vidim je.
Ipak upadam u nju. Riječ je o navici.
Oči su mi otvorene.
Znam gdje sam.
Kriva sam sama. Odmah izlazim.

Prolazim istom ulicom
Na pločniku je duboka rupa.
Obilazim je.

Prolazim jednom drugom ulicom.

22.02.2008. u 12:27 • 2 KomentaraPrint#

srijeda, 20.02.2008.

...

jučer sam cili dan bila na faxu. od 8 ujutro do 8ipo navečer. u 8 smo pisali pehara, mislin informacijsku tehnologiju. mi se ono pripremili za pisanje ispita na kompjuteru, a on da ispit na papiru. a baš smo bili spremni za prepisivanje. ne mogu reći metodu prepisivanja, al znam da bi bila ful uspješna jer niko ne bi posumnja, pa čak ni profesor, al jebiga što se može. nakon toga pošla sam kod maye - rodice i razmjenjivale se slike, videe i glazbu sa mobitela. to je potrajalo uru vrimena, ako ne i više jer kad imaš memorijsku od 1 GB stane priko 200 i nešto takvih stvari. tako da iman samo 200 pisama u mobu, a slike da i ne spominjem, ni videe. onda smo u podne pisali filozofiju. da nam je ista pitanja, fala bogu jer smo imali ispit (netko je drpija - ne smin reć ko) i to smo napisali, al nismo svi 100% točno odgovorili jer neke stvari nismo znali, al uglavnom pološila sam filozofiju sa 3. (to ni nije bilo neko iznenađenje). eh, zaboravila sam reć da sam za ocjenu u indexu čekala od 3 - 6. izludila sam, a nakon toga durda je pošla sa dečkom u grad, a ja i druga durda kod nje na krempite. ne moran ni spominjat da je bilo priče, savjeta o sexu, tračanja bivših,... gledanju slika, bla, bla, bla...

danas san u 9 išla na usmeni iz engleskog. jebiga nisan to prošla pa moran u petak ponovo. al nema veze što se može. možda da sam imala teme možda bi i sad imala ocjenu u indexu. kaže meni ona ka jesan li se nešto posebno spremala za ispit jer sam gramatiku dobro napisala, a esej nisan. a ja se nisan uopće spremala. da me jakov nije zva taj dan da pišemo ispit, bila bi skroz zaboravila, tako da prošla sam bez učenja. chudno, al drago mi je. a sad moran spremat teme ove. a što ću mu ja kad ne mogu te eseje. ajoooooooooj....

20.02.2008. u 11:22 • 4 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 18.02.2008.

ROĐENDAN VIKENDAŠICE

sinoć sam bila na rođendanu kod ''vikendašice''. naravno, došla sam u 6 kako je rekla a ona se sređuje. fala bogu da je gore bila očajnica pa smo komentirale kako je njoj na faxu i tako dok se ''vikendašica'' nije odlučila pojaviti pred nama. ''vikendašica'' trenutno radi u jednom dječjem dućanu u gradu koji je pred zatvaranjem: rekla san joj da otkad je ona došla da poslovanje teče sve lošije, što je ona samo potvrdila. ''očajnica'' studira radiologiju u rijeci i ide joj dobro (za razliku od mene). i tako ja tamo došla, u kući njen stari; ne moš zapaliti, ni pričati normalno nego sve one uobičajene stvari.
a onda je on poša i ''očajnica'' i ja počele odma sve komentirat i tračat. pa nismo se vidile 100 godina. mislin ona je frendica od ''vikendašice'' iz srednje škole, al ako je njena frendica onda je i moja. logistično.
i onda je ''vikendašica'' konačno izišla iz kupatila, malo smo pričale, njen čača je poša pa smo zapalile, puštale muziku (apsolutno sve)... onda smo odlučile poć u pantere (kafić) al prije pantere smo se odlučile napiti, al prije nego smo se napile ispeglale smo se jer sumnjam da bi se mogle peglat u pijanom stanju.
i tako mi ispeglane u sobi vadimo kolu, juice, votku i jeger. ''vikendašica'' je pila jeger kolu, a ''očajnica'' i ja votku juice i kasnije smo probale votku sa kolom i to smo piče nazvale koktel ''očajnica''. one su popile po 2 čaše, a ja 3 čaše, a nakon pola prve čaše, ''vikendašica'' je već počela pivati i plesati. nakon 3 čaše ja uvatila pivati ko luđakinja. tamo u sobi pušimo, pivamo (jako melodično) i teturamo. ono je bio pravi show. i onda smo pošle na kavu u pantere. mi tamo sile; naručile kavu i samo što nismo zaspale. u 21 i 45 smo već bile u kući i u sobi još pričale, a ''vikendašicu'' je zva dečko pa je uru vrimena pričala na telefon, a ja i ''očajnica'' smo komentirale i tračale sve živo. onda nam se priključila mater od ''vikendašice'' i s njom smo komentirale sve živo i usput saznale nove tračeve. lako njoj kad je ona medicinska sestra, a u bolnici sestre sve prve znaju ko što ima, ko je trudan, ko ide na pobačaj da dalje ne govorim.
i tako smo sinoć čakulali negdi do 11 navečer mislin. al ostali smo bez cigareta pa nismo mogle paliti.

a danas sam se digla u 10 uri i to opet završila bez cigareta. ajme majko mila poludit ću. pokušala sam rješit ono iz filozofije pitanja za ispit al bezuspješno. zoven sve žive jel znaju, niko nema blage. i konačno san se čula s anthonyjem i razmjenili smo pitanja, nadodali što nismo znali i tako.
jakov je poša na fax vidit jel piše što za engleski i ekologiju, a ja se samo mogu moliti da sam prošla. jebiga život je težak

18.02.2008. u 11:51 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 17.02.2008.

SUBOTA ZA PAMĆENJE

jučer smo jakov i ja išli kod antonia (kao navodno pisanje seminara i te gluposti). ono je bija živi show. pokušali smo instalirati simse (nismo uspili), puštali smo pismu unfaithful milijun puta (jakov je poludio. on voli stare žestoke bendove). ja ono pišen seminar i pivan pismu unfaithful sa antoniom, a jakov umire (iako sam prilično sigurna da mu nije smetala glazba nego naši ''melodični'' glasovi). malo smo se zafrkavali sa psom (rebeka) i mačkom (šira) i tako. smijali smo se i sprdali ljude priko msn - a (pisali smo kletve smišne). naručili smo 2 jumbo pizze. falilo nam je 10 kuna, pa je jakov odnija 2 eura i pita oće li uzeti 2 eura ili da izvodi striptiz. to je bilo najkomičnije.
ali prije toga, vodila se rasprava o čipkastim čarapama, a sve je započelo zapravo sa temom ''kolega''. naime dotični ''kolega'' je vrlo perverzna osoba koja s nama pohađa fax, a izjavio je da ne voli lizat (pogodite što). onda su jakov i antonio počeli neku raspravu o tome i ja sam spomenula da svi oni koji ne vole lizat da bi prvo tribali preko čipkaste čarape koja je naravno višenamjenska (za njen užitak i da se muškarac ne brine o nepotrebnih okusima ili šta ja već znan o čemu se oni brinu). i mi smo tako o tome raspravljali i onda je neki tip zva jakova, a jakov ga je to pita o čipkastim čarapama i mi smo se počeli smijati. ajme grozno, mi smo stvarno perverzno društvo, al ne toliko koliko ''kolega''. mi bi ka ono navodno tribali biti ozbiljni, ali valjda i mi imamo pravo na takve gluposti (barem malo), a uz to ako ideš na fax ne mora nužno značit da si odrastao, pa......
pošli smo oko 10 navečer doma i ja sam onda dobila temperaturu i pošla spavat.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
dokaz da se mačke i miševi vole.....


17.02.2008. u 16:51 • 4 KomentaraPrint#

petak, 15.02.2008.

.....knjige........

evo da i jedan post posvetim knjigama. mislin, bilo bi krajnje vrijeme da počnem o knjigama, pa let's go

svaka knjiga je zanimljiva na svoj način i svako voli određene knjige, pa evo nekoliko mojih preporuka:
1. za one koji vole psihologiju
''uvod u psihologiju'' borisa petza
''dječja psihologija'' rossa vaste i suradnika
''geštalt psihologija'' wolfganga koehlera
''indigo djeca'' leea carrolla
''kognitivna psihologija'' roberta j. sternberga
''motivacija'' roberta c. becka
''povijest psihologije'' davida hothersalla
''psihologija abnormalnog doživljavanja i ponašanja'' geralda c. davisona
''sedam navika uspješnih tinejdžera'' seana coveya
''emocionalna inteligencija'' daniela golemana
''uvod u psihoanalizu'' sigmunda freuda

2. za one koji vole dječju literaturu
a) knjige od r. l. stinea
b) marilyn kaye
c) stefan wolf
d)enid blyton
e) peter freund
f) joanne k. rowling
g) john ronald reuel tolkien
h) meg cabot
i)marliese arold itd....

3. za one koji vole ljubiće i romantične stvari
a) gregory godek (romantični na 1001 način)
b) barbara cartland
c)rachel pine (blizanci iz tribece)
d) robyn sisman (vikend u parizu)
e) helen fielding (bridget jones prvi i drugi dio)
f) ne znan više... ne pada mi napamet, al kad se sitin napisat ću

4. za one perverzne (vjerujte ima i takvih - poznajen nekoliko njih)
a) sex light - steve almond i suradnici
b) justine ili nedaće kreposti - Markiz de Sade
c) filozofija u budoaru - Markiz de Sade (knjige od de sadea nek čitaju samo oni preperverzni jer za one slabog želuca to ne preporučam)

ovo je za sada sve. kad se sjetim još knjga javim vam, ali ove o psihologiji svakako vrijedi pročitati (pogotovo uvod u psihologiju, emocionalna inteligencija i psihologiju abnormalnog doživljavanja i ponašanja)

do tipkanja

15.02.2008. u 12:00 • 3 KomentaraPrint#

četvrtak, 14.02.2008.

.....valentinovo.....

evo ljudi danas je valentinovo. svi zaljubljenim parovima nek je sritno (muškima nek se posreći...:) ). danas mi je dan bija onako polukatastrofalan.
1. niko me nije gnjavija
2. pisali smo ispit iz ekologije (izborni predmet)
3. pošla na kavu

sve u svemu bilo je dobro, al jebiga sama na valentinovo. jednostavno bad luck irena. ne znan, al svi mi stalno govore doći će onaj pravi, bla bla takve gluposti. još mi samo fali neki navodni princ na bijelom konju, ili u modernije vrime: frajer u bijelom autu. dosta mi je tih ispraznih romantičnih bajki i nepopravljivih romantičara. mislin, neman ja ništa protiv romantičara ,al te neke sladunjave gluposti mi se ne sviđaju. ne znan, možda to iz mene govori neka mala depresivka što je utučena zbob samoće na dan zaljubljenih, al briga me. mogu samo pozitivno gledat na život i dogodine se nadat boljemu.

otkrila sam odakle onaj idiot iz moje ulice zna mog bivšeg. spomenuti ****** mu je sam rekao, tako da vjerojatno zna cijela ulica al nema veze. ali nemoguće da postoji neko nesretniji od mene u ljubavi; uvik naletin na krive. ili oće samo sex, ili su poremećeni manijaci ili jednostavno slatkorječivi idioti koji misle da sam naivna pa ću na prvu slatku rič skinit gaćice. ovi zadnji su posebni. kažem vam curke ne virujte muškoj slatkorječivosti - to oni rade samo da vam se uvuku u gaćice. nije ovo baš pravo iskustvo, ali shvatila sam kad mi je bivši govorija: puno te volin, bla, bla, bla

14.02.2008. u 20:12 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 13.02.2008.

..........filmovi...........

oni koji me poznaju, znaju da obožavan filmove i to u ogromnom mjeri, tako da ovaj post je posvećen filmovima i svim filmofilima svijeta.
1. filmovi nisu što su nekad bili
ako ste primjetili u ovim novijim filmovima jedan tip u filmu pobije 100 njih (koliko je to realno uopće). šanse da se takvo što uspije su jako male, vjerojatnije nepostojeće - primjerice film ''komandos'' sa schwarzeneggerom
meni je puno realniji film ''rage of honor'' ili ''revenge of the ninja'' sa sho kosugijem. on barem ubija jednog po jednog (very smart), a da i ne spominjem šurikene, dimne bombe, katane, nun-čake, itd. (ovo je fusnota za sho kosugija - još da zna kuvat i čistit bija bi savršen)
2. vin diesel
njegovi filmovi su fenomenalni, a pogotovo ''pitch black'' i ''pitch black 2''. znan da to nije nimalo realno, al to se niti ne očekuje od SF filmova
3. horrori - definitivno zakon
najgori horor (iliti komedija po meni) - američka vezija kruga, a najbolji - strava u ulici brijestova (svi dijelovi; znan da je to horror za djecu, al ne mogu si pomoći)
4. dance filmovi
isto su mi zakon, nisu loši uglavnom - uglavnom tipa flashdance, dirty dancing, honey...
5. ljubići - što reći katastrofa
nema ništa gore nego kad stave neki ljubić na telku. znan da je i ''dirty dancing'' ljubić, ali jebiga dobro plešu. nije mi jasno zašto u plesnom filmu moraju ubacit i ljubavnu priču???? to ću si pitanje vječno postavljat

slijedeći put ide ponovo top 5 komentari (po meni, ne očekujem da dijelite moje mišljenje) za filmove, stoga do slijedećeg tipkanja o filmovima.

13.02.2008. u 16:46 • 3 KomentaraPrint#

jooooooooj, evo mene opet

1. ništa od moje klauzure, vidimo se u 9. mjesecu (mislin fax)
2. al sve je ostalo ok

bila san kod ive (naj frendice još iz osnovne). skuvale smo kavu, zapalile cigaret, tračale i lakirale nokte (sve istovremeno). joj, nismo se vidile 100 godina tako da bilo je materijala za tračanje. pričale smo o svemu i svačemu, a onda je rekla da se malo porječkala sa dečkom (neka mala svađica uglavnom). joooooj, iva dan prije valentinova. mislin mogla je bar pričekat da prođe valentinovo, pa onda prigovarat za svaku sitnicu. al nema veze.
posudila sam joj one svoje crne čizmice od brušene kože i puder, jer večeras ide van. ne želin sad tu pričat o čemu smo sve čavrljale jer svijet je malen i neželjene osobe mogu ovo vidit i povezat 2 i 2.

a sad malo važnija tema: valentinovo
trenutno neman dečka, al to nije bitno baš, nego ono najgore su cijene za valentinovo. baš sam gledala u merkatoru; neki mali medo drži srce (ful slatko) a cijena mu 100 kn. jebate, pa to nema nigdi. to mi je skroz glupo; bilo koji blagdan (uskrs, božić, valentinovo) cijene skoče ko lude. možda bi mogli za promjenu jedanput snizit cijene, al to nećemo doživit.
i još nešto; pojam djed božićnjak nije uveden da proširi duh božića, nego da se dućani obogate na nama idiotima koju krvavo zarađenu plaću potrošimo dok kažeš sex. zbilja grozno. neman više što za reć

13.02.2008. u 16:34 • 0 KomentaraPrint#

danas sam luda........

kao što se može vidit iz priloženog, cili život mi se vrti oko faxa. danas sam se probudila u 7 (da ne poviruješ), a legla san u 2 ure. učila san za glupu klauzuru. sve je to koma i grozno, a onda mi je prof. priopćio sretnu vijest; falilo mi je 0,5% da prođen predmet. sad moran ponovo pisat kolokvij. zbilja neman sriće. a slijedeći tjedan mi je katastrofa. svaki dan ispiti, ponavljanje kolokvija i ta chuda. ne mogu virovat. možda bi tribala stvarno zagrijat stolicu, al ono baš stvarno.
ne znan više, al dosta o tom idiotskom faxu. stanje na ljubavnom putu je neutralno, može se reći slično kao moje novčano stanje na karticama, al što se može. možda jednog dana bude bolje. jebiga.
danas na faxu san raspravljala sa lidijom o muško-ženskim prijateljstvima. ona kaže da ne postoji, osim ako je muško gay, ili ženska lezba. s druge strane ja mislin da postoji i tu je nastala prepirka. jooooooooj, ona i njena iskustva. mislin, sve je moguće što se tiče te teme, al ja znan ljudove koji su samo prijatelji, tako da mislin da postoje muško-ženska prijateljstva.
možda ni ne bi tribala objavit ovaj post, al jebiga tipka mi se pa pišen gluposti. a bilo bi mi pametnije da dovršim taj glupi seminar, a ne da visin na blogu all the time.
iden vidit kako napreduje moj ručak, pa do tipkanja.

13.02.2008. u 11:42 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 12.02.2008.

TRAGEDIJA HRVATSKOG INTELEKTUALCA

Život hrvatskog intelektualca nije jednostavan. Nerijetko se susreću sa osnovnim problemima kao što su pronalazak posla, te osiguravanje sredstava za život. Ti mladi ljudi puni entuzijazma, koji se sve više gase kako postaju svjesni da u njihovoj voljenoj zemlji nitko ne treba njihova znanja i vještine. Rijetki sretnici koji uspiju savladati tu prepreku bivaju razočarani podcijenjenošću i potplaćenošću svoga rada. Današnji mladi ljudi moraju se dosta namučiti da bi uspjeli u životu i ne smiju se predati. Ponekad se događa da ne uspiju pa posrnu i odaju se raznim porocima kao što su droga i alkohol. Takvi ljudi završe u bijedi i siromaštvu, a tek nakon smrti postaju cijenjeni ako učine nešto za dobrobit pučanstva.
Takav primjer je pisac Ante Kovačič koji je napisao poluautobiografsko djelo ''U registraturi''. Protagonist romana je Ivica Kičmanović koji je zapravo prema djelu Ante kovačić, te opisuje svoj život. Lik Ivice Kičmanovića govori o tada vrlo važnom društvenom problemu: o ljudima koi su između sela i grada, a ne pripadaju nigdje. Ivica Kičmanović je iz sela otišao u grad jer je želio postići nešto u životu, ali kad je vidio razlike između sela i grada, bio je jako razočaran. Tragedija Ivice Kičmanovića je ta što je ostao bez obitelji, tj. razbojnica Laura je ubila njegovu obitelj i zaručnicu, a njega ranila. On se tada odaje alkoholu, poludi i spali registraturu.
Ono što je za Ivicu Kičmanovića bio odlazak iz sela u razvijeni grad pun mogućnosti, to je za naše intelektualce odlazak iz svoje domovine u daleki svijet. Oni smatraju da će odlaskom u neku drugu zemlju postići više i da će im se otvoriti vrata uspjeha. To često biva teže nego što su zamislili, ali bez obzira na to naša je zemlja tada već izgubila mlade potencijale i nade koji su joj potrebni kao suhoj zemlji kiša. Dok se ne počne ulagati u te mlade mozgove i odavati im zahvalnost i priznanje za njihov rad ovaj začarani krug stvaranja a zatim gubljenja intelektualaca koji svijet itekako zna cijeniti se neće razbiti, a naša zemlja će i dalje ponizno spuštati glavu pred razvijenim divovima koji se razvijaju zahvaljujući svojoj mudrosti i tuđem znanju.

12.02.2008. u 19:57 • 2 KomentaraPrint#

bla, bla, bla

neki dan san tipkala sa frendom na msn-u i kaže da definitivno moran dijelit s vama svoje priče i pjesme. stoga pošto me jako malo ljudova tu zna, mogla bi s vremena na vrijeme napisat neku pričicu, pa evo jedna iz srednje škole na temu TRAGEDIJA HRVATSKOG INTELEKTUALCA.

12.02.2008. u 19:53 • 0 KomentaraPrint#

uf

danas sam se probudila u 10 ipo (definitivno prerano). razlog je što san se tribala sa frendom nać na maloj pošti da razmjenimo neke skripte. u 11:35 sam bila na svojoj stanici i čekala bus. nazvala sam frenda da ga pitan za klauzuru, kad ono on meni govori: ej di si ti - u podne nam je ispit iz engleskog. a ja šprint uvatila do faxa koliko su me god noge nosile. taman stigla na vrime, a ono razmjenjivanje odgodila za 2 ure.
ono je bilo sve samo ne ispit. jebiga, 11 stranica onog usranog teksa uključujući i glupi esej o kapital panišmentu (mislin smrtnoj kazni) do 250 riči. ajoooojj. ne znan što će ono bit al nadam se pozitivnom, iako sumnjam (šmrc).

i tako dođen ja u 2 na malu poštu, razmjenimo ona chuda od literature i večeras moran učit za glupu klauzuru. za one koji ne znaju što je to evo pojašnjenja: dobiješ popis literature (negdi oko 11 skripti) i onda dođeš na sat i dobiješ neku temu i pišeš esej o tome od 3 000 znakova (uglavnom 2 stranice A4 papira). ajme ovo je sve grozno. hm, moran počet učit, a tako mi se ne daaaa. jooooooj.

a danas novi šok (mislin u posljednje vrime sve sami šokovi): neki idiot iz moje ulice kaže mi: irena, pozdravi mi ******. ja ono stala osupnuta odakle on njega zna, jer ako zna on onda zna cila ulica, jebiga loša sreća.
a taj ****** je moj bivši koji ima dovoljno radnji iza sebe na čiju bi se temu moglo napisat seminarski rad zbog čega dolazi do kriminala među ljudima. tako da sad moran otkrit odakle on to zna.
jebiga, zbilja je loše krenulo. a da stvar bude još gora ****** preklinja me da ponovo budemo skupa, a on je mene ostavija. jednostavno sam ga odjebala i nastavila sa životom, jer ja mogu nać boljeg od njega (kako kaže moja frendica).
ne znan uglavnom, nisan više pametna.
(samo znan da kad bi za klauzuru napisala ovoliko koliko na blogu, dobila bi 10, al jebiga što se može). iden vidit kako napreduje moje kuvanje večere.
do tipkanja.

12.02.2008. u 18:37 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.02.2008.

....

jučer sam se probudila oko podne, pogledala kraj serije i odma na komp. ne, ne, nisan učila (nemoj te se zavaravat), nego san se glupirala; slušala glazbu, visila na msn-u, malo igrica... i prođe dan, a mene čekaju ispiti, ono čujen ih kako me zovu: irena uzmi me, nauči i napiši me. oko 4 popodne zva me frend - antonio da mu pomognem pisat seminarski rad i ja ugasi svoj komp, spremin se i oden kod antonia. mi smo se cilo vrime tamo zafrkavali do 10 navečer; malo na msn, pa smo išli na google earth tražiti naše kuće i tako. on je tatalno zakon. malo smo i ogovarali, al to nema veze. sve je to za ljude.

dogovorili smo se opet u subotu nastaviti seminar, al mislin da ćemo izvodit sve samo ne pisat seminar. jooooooooj nismo normalni.

a danas san se probudila u 10:45 (to je za mene inače rano). digla se, ušla u dnevni, a sestra i frendica joj vise na msn- u. tko zna s kime se stalno dopisuju, al uvik upoznaju neke ljudove na icq chatu. nisu normalne a imaju 14 godina (dobro, još malo 15). ne znan kad su došle tu al nisu se micale do podne ipo.
a ja uvik iman neke izgovore tipa moran učit; samo da ju maknem s kompa. i tako ja rano ujutro s raščupanom kosom ko da me stresla struja tražin cigarete, kad ono šok; sve sam spušila. na muku san se nekako obukla i pošla u dućan po cigarete i sa guštom zapalila, a onda pošla na msn dopisivala se sa antonio i frendovima iz australije i iz brazila. sad moran javit antonio da san napravila blog pa neka komentira, čita i smije se.

11.02.2008. u 15:07 • 6 KomentaraPrint#

pa za početak nešto o meni....

Studentica iz zadra, koja nema pametnijeg posla od švrljanja za kompom, pa barem pišem ovo chudo pošto mi je socijalni život trenutno zakinut zbog faxa.
Sezona je ispita i umjesto da učim ja se zafrkavam tu na blogu, al nema veze: SVE JE TO ZA LJUDOVE.
volin sve živo i neživo: sve vrste filmova osim ''švedskih akcijskih'' (ako znate na što mislim - filmovi za odrasle), sve vrste muzike slušan osim metala...
i tako. Pušim cigarete; znan loša navika al što se može. Volin gledat crtiće (ko mala beba; hhh) i tako. I ono najvažnije: studiram knjižničarstvo.
Evo još nekih stvari o meni; obožavan životinje (sve osim žohara i mačaka - mačke su prave kuje), vegetarijanka sam.... joj ne znan što još. ovo je dosta za početak. ako nekog nešto zanima nek pita (hm)

11.02.2008. u 14:51 • 0 KomentaraPrint#

UVOD

Evo konačno da i ja napravin blog. Frendovi mi stalno govore: ''ajme moraš, pa ćemo komentirat i čitat postove...'' bla, bla, bla.
Ne znan zbog čega san i pristala uopće, al aj nema veze. Vidit ćemo šta će biti i koliko ću ga dugo pisat i održavat, jer kad nešto počnem nikako da održavam do kraja, a blog na netu mi nije nešto.... pa na nagovor frendova...ajoj.

11.02.2008. u 14:47 • 0 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (21)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

na ovome chudu pisat ću o svemu i svačemu, o mom životu, filmovima, glazbi......joj pa uglavnom o svemu




zašto smo se sreli kad za nas nije postojalo sutra?

život je kao mjesec; čas pun, a čas prazan.

kad te život razočara, a sreća ode daleko, sjeti se da te u daljini još netko voli.

gdje li je sada? s kim ljeto dijeli, i da li se barem nekada sjeti, da jednog ljeta mi smo se voljeli!

kad jednom shvatiš ti, što sam ti bila ja, plakat će dugo, dugo ta tvoja oka dva.

i noćaš će zvijezde padati, i noćas ću isti san sanjati, i istu želju željeti, ali tebe i tvoje usne nikad neću imati.

ako me ikad ostaviš, molim te ne čini to u proljeće kad se druge ljubavi rađaju, a naša umire.

sreća je tamo gdje si ti

odlazim, želim da te prebolim, nisu nam isti putovi suđeni

želja je ono što vas navodi da se ljubite čak i onda kad više uopće ne želite da ostanete zajedno.

ljubav je ono što vas navodi da ostanete zajedno čak i onda kad više nemate želje da se ljubite.

tisuću puta postavljam pitanje što je život? svi šute, gledaju me i odlaze!

tako te malo ima tamo gdje ja idem...

volim, dakle postojim!





ako se obriješ sjekirom, ujutro ćeš spavat kao zaklan.

posuđujte novac od pesimista; oni ne očekuju da im ga vratite

bolje ispasti budala, nego iz aviona!







Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr



IInfluential
RRadiant
EExcellent
NNaive
AAwesome

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com







Naj grupe.....u budućnosti....
Full Name
Age
Koju vrstu muzike: metal
Koju ćeš grupu slušati: Green Day
Kojeg pjevača: 50 CENT
Koju pjevačicu: Cecu
Koja će ti biti naj pjesma: Candy Shop
Partner će ti slušati: rock
This QuickKwiz by Nicky666 - Taken 772 Times.
New! Get Free Daily Horoscopes from Kwiz.Biz



''SRETNA SMRT''

''UMIREM,
I HOĆU DA TO BUDE TOČNO U PONOĆ,
I ŽELIM,
DA SE SJETIM TEBE, ŠTO GLEDAŠ ZAČUĐENO;
UMIREM,
I TI PRAVIŠ TUŽNO LICE,
NE PLAČI, JER OVO
ĆE BITI
SRETNA SMRT






''JEDNOJ PRIJATELJICI''
KAD SUNCE SPUSTI SVOJE RUKE
NA POLJANE TVOGA TIJELA,
KAD RAĐANJE DUŠE POTRAŽI HLAD,
NE ZABORAVI ME!
KAD SE TVOJE MISLI
VRAĆAJU U SJENU PROŠLOSTI,
TI UBERI CVIJET TVOGA SJEĆANJA
I NE ZABORAVI ME!







''TI SI''
TI SI SAMO MOJA BOL
ŠTO ŽIVI U VEČERNJE SATE
TI SI SAMO BLISTAV SJAJ
U VRTLOGU DUGIH BOJA
KOLIKO JOŠ ZVIJEZDA TREBA
DA PADNE, PA DA SHVATIM
DA VIŠE NISAM TVOJA




''KIŠA''
KIŠU SAM ZAMOLILA
DA TE IZ MOJIH MISLI IZBRIŠE
DA NE OSTANE NI JEDNO SJEĆANJE
OD TE SILNE LJUBAVI PREMA TEBI
DA ZABORAVIM
TVOJU CRNU KOSU
MILI POGLED TVOJ
I TVOJU LJEPOTU
SVE, ŽIVOTNI CILJ MOJ.




....
UMRIJET ĆU JEDNE
TIHE NOĆI
KAD CIJELA PRIRODA SPI
I ZA MNOM NITKO
PLAKATI NEĆE, NITKO
ČAK NI TI







''ČOVJEK U OGLEDALU'' (SIEDAH GARRETT I GLEN BALLARD)
POČINJEM OD TOG ČOVJEKA
UOGLEDALU
OD NJEGA TRAŽIM DA SE
PROMIJENI
I NEMA PORUKE KOJA BI
MOGLA BITI JASNIJA
ŽELIŠ LI POBOLJŠATI SVIJET
POGLEDAJ SEBE,
PA ONDA OSTVARI PROMJENU.







Kako ćeš umrijeti?
Full Name
Age
Kako ćeš umrijeti: poginut ćeš
Tko će ti doć na sprovod: klošari
Tko će te žaliti: naj frend/frendica
Gdje će te pokopati: u konetenjeru
S kojim oružjem će te ubiti: štapom
This QuickKwiz by Nicky666 - Taken 942 Times.
New - Dating Advice written by YOU!










Tvoje Vjenčanje (samo za cure)
Full Name
Age
Za kog ćeš se udati: David Beckham
Gdje će ti biti vjenčanje: na plaži
Koliko će ljudi doći: 200
Koja će vam pjesma svirati za prvi ples: Nada Surf-Always Love
U koje godišnje doba ćeš se udati: ljeto
Gdje ćete ići na medeni mjesec: Dubai
This fun quiz by Nicky666 - Taken 871 Times.
New - Kwiz.Biz Astrology

...

jednog dana kad ne budemo
sjedile u istoj klupi i kad
ne budemo pričale na sav glas,
obećaj mi da ćeš se sjetiti nas...
jednog dana kad budeš
kasnila na prvi sat i kad
nekoj drugoj budeš pričala na sav glas,
obećaj mi da ćeš se sjetiti nas...
jednog dana kad više ne budeš
učenica, i kada ti lice prekriju sjene
obećaj mi da ćeš se sjetiti mene.







Budućnost.....
Full Name
Age
Šta ćeš biti u budućnosti: Pjevač/pjevačica
Koliko ćeš imat djece: 10
Kakva će ti biti djeca: zgodna
Gdje ćeš živjeti: na farmi
Šta ćeš slušati: punk
Kakav će ti biti seksualni život: odličan
This Quiz by Nicky666 - Taken 806 Times.
New! Get Free Horoscopes from Kwiz.Biz