Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zanimljivostijednestudentice

Marketing

80. dodijela filmske nagrade Oscar

ljudi večeras je 80. dodjela oscara.cilu večer se pripremam za to. gledan oscara otkad znan za sebe, tako da sam pod dojmom.
po običaju tjedan dana unaprid smišljan što i kako ću učiniti za to. razradila sam plan: u subotu leći u 6 ujutro, spavati do 3, probuditi se i onda još malo spavati do ponoći. tako da sad sam u išćekivanju. oscar je tek u 2 ipo pa jedva čekan da počne. u čast filmskoj dodjeli oscar da prokomentiram još filmova:

1. jet li:
the one
romeo must die

2. chow yun fat
bulletproof monk
anna and the king

3. brandon lee
the crow
showdown in little tokyo
dragon: the bruce lee story

ovo je malo akcije.
danas sam gledala supermana - staru verziju sa christopherom reevesom. mislin, gledala san ga 100 puta, al uvik je iznova dobar.

4. johnny depp - jebeno dobar glumac i extra zgodan. on je najšexy glumac od svih i zbilja može dobro utjeloviti svaku ulogu. primjerice primjetite razlike između filma što muči gilberta grapea i filma pirati s kariba; iskreno mislin da je u piratima bija polupijan da bi moga onako glumiti. ono je stvarno nemoguće da neko0 onako dobro glumi.

5. wentworth miller - danas sam skidala njegove slike sa interneta. prije san gledala onu seriju prison break. bilo mi je fora. šteta što je peder jer zbilja ima potencijala da postane novi johnny depp. kad sam prvi put čula da je peder, nisan mogla virovati, al još uvik se tješim da nije.

6. supernatural - zakon serija. obožavan takve serije i filmove. lov na duhove, vampire i druge mistične stvorove. to mi je tako fora. a ne moran ni spominjati dobre glumce: jared padalecki i jensen ackles. ako se sjećate, jensen ackles je glumio u seriji dark angel. ajme zakon

7. kriminalističke serije: CSI (sve iz Miamija, Las Vegasa...) i Bones. ajme zakon. naravno volin i takve serije.
zapravo kad malo bolje promislin ne postoji stvar koju ja ne volin. ne mogu virovat. zbilja sam opsjednuta telkom.

evo jedan primjer: kao mala stalno san trčala vanka- cili dan, čak sam i 2 put od kuće pobigla i to sa 2 god. (kako mi se čini ni onda mi se dom nije sviđao). i onda je počela škola, a meni zabranili ići vanka i počela sam gledat telku. mater mi kaže: 24 sata dnevno uz televiziju. kaže mi da sam čak i vjesti gledala. eto tolika je moja ljubav prema telki. i od onda se ništa nije prominilo. samo sam izbacila političare i sabor iz života. svaki put kad bi to gledala bolila bi me glava pa nisan tila riskirat. a uostalom sve oni to seru. mislin samo govore demokracija (kao narod vlada), a uopće nije tako. nek mi neko napiše ime jednog političara koji se brine o malom čoviku. svi oni gledaju samo svoju guzicu. i naravno tila bi da ne uđemo u EU jer će biti grozno. pogledajte što je bilo sa norveškom; oni žive od izvoza ribe, a EU odma nametnula pravilo o određenoj količini ribe. to je sramota.
i naravno moran spomenut ANTU GOTOVINU. svi znamo koji ga je idiot strpao u ruke carle del ponte, pa ako i dalje nastavimo davat ratne generale, jadni mi i naša država. kad nam je gotovina svima spašava guzice i državu onda su mu se uvlačili u šupak, a sad ga optužuju da je zločinac. to je grozno. poserem se na sve političare.

baš mi je drago da sam ovo izbacila. uvik govorin što mislin, tako da evo ga: crno na bilo: POLITIČARI SU GOVNA.

Post je objavljen 25.02.2008. u 00:34 sati.