zajebanamala

22.02.2007., četvrtak

Skidajmo kile!!!!


U zadnje vrijeme sve češće teme razgovora su nekakve dijete. Čula sam za jednu UN koja je posebno popularna. Iskreno, ja vam o tim dijetama nemam pojma. Nikad nisam bila ni na kakvoj dijeti jer ako slučajno preskočim koji obrok moji mi odma počnu tupiti kako će me voditi psihologu i dobijem lekciju o anoreksičnosti, a i jednostavno se nikad nisam mogla kontrolirati od onoga što volim. Tako da se nisam ni usudila. A i uvijek sam vjerovala da se bolji učinak dobije vježbanjem. Više od bilo kakve dijete me privlači teretana, plivanje ili trčanje. Uz to što se smršavi, oblikuje se i tijelo, dok kod dugotrajne dijete na kraju dobiješ mlohavo tijelo.
Neki se možda neće složiti s time, nije ni bitno.
Ono što sam zapravo htjela reći je da su mi ipak uspjeli staviti «bubicu» u uho, pa sam odlučila i ja krenuti na dijetu! I to ne bilo kakvu dijetu, ova se zove «Zajebanina dijeta» !
Da, da...dobro ste skužili, a sastoji se samo do toga da sam izbacila slatkiše, čokolade, kolače i ostale slastice...što mi već sad teško pada, al ostavila sam si sladoled! Dodala sam duplo više voća i mliječnih proizvoda.
Na toj dijeti ću biti jedan mjesec, a rezultate ću naravno dijeliti s vama.
Pa da počnem, sada prije dijete imam 168cm visine i 54 kg ujutro, a 55 navečer...nikad nisam kužila koja od te dvije težine je ona koju trebam reći??
Uglavnom, i vaša Zajebana se povodi za trendovima, a kako volim biti «Unique», imam i svoju vlastitu dijetu! Pa držite fige meni, i svima koji su na nekoj vrsti skidanja kila!
Ono što bi na kraju htjela i sama reći svima je da im želim uspjeh u tome, ali naravno, nemojte pretjerati jer nitko ne voli vješalice!




P.S.- veeeliki pozdrav mom frendu koji me već duže vrijeme maltretira da ga spomenem, pa evo! zna on koji je...

12.02.2007., ponedjeljak

nakon nekog vremena...



Nema me više tako često i to mi teško pada, ali još traju pregovori za adsl.
Toliko je toga što bi vam htjela pokazati, reći, objaviti i podijeliti s vama, ali bojim se da sada imam premalo vremena za sve to.
Pa ću napisati samo par stvari.

Počela sam provoditi zadane ciljeve za ovu godinu. Već neko vrijeme idem u teretanu i moram priznati da se osjećam bolje. Nekako snažnije... Uz to što redovito vježbam, upoznala sam i dosta simpatičnih ljudi, i to mi je drago! Eto, mislim da su to 2 in 1 !
Zatim, počeo me opasno privlačiti jedan fakultet, a to je Filozofski. Odlučila sam studirati psihologiju jer je to ono što me zanima i nemogu zamisliti da mi život prođe u uredu za papirima... To je premirno za mene. Recimo da je to još jedan cilj koji sam privela kraju.
A sada onaj najslađi – ljubav. Recimo samo da je kraj mene osoba koja me upotpunjava. Prvo je bilo malo teže nešto započeti jer prošlost još nije bila riješena, a sada kada više nema ničega, mogu se prepustiti. I prepustit ću se, polagano. On je dečko koji mi zna pokloniti nježnost, koji me zna zagrliti i poljubiti na pravi način, a ja sam osoba koja zna uzvratiti.
Pa kako u zadnje vrijeme često spominjem svoje cure, evo da ni ovaj post ne bude iznimka. Puse šaljem mojim najdražnima i posebno Uni kojoj sam obećala da ću spomenuti njeno slavno otvaranje votke lupanjem ključeva od čepić... Alkoholičarke se ne daju ni kada votka kaže ne.


P.S.- Nisam htjela obraćati pažnju na jedan komentar,ali nisam osoba koja šuti. Prilično neupućena osoba je napisala «shvati on se vratiti neće» , ja kažem da ga ni ne želim. «on ima drugu» , to me se ne tiče. Jednom sam napisala da ga više ne želim spominjati, ali čini mi se da moram na ovaj način jer neki podbadaju anonimno. Pa evo. Ne želim govoriti ništa loše za njega jer da je bio loš nebi toliko bila s njim. Svatko ima svoje mišljenje o njemu i ja im ga ne želim mijenjati. Nažalost, ja sam svoje mišljenje o njemu promijenila,ali nisam takva osoba da ću ga ići usađivati drugima i blatiti ga, držim da sam ipak iznad toga. Probali smo biti prijatelji, nije išlo. Razloga je bilo puno. Nije ni bitno više. Ono što želim reći je da se mnoge stvari ne znaju, pa nije fer da se sudi o tome. U komentaru je još pisalo i «što se zasluži to se i dobije» , to je zapravo jedina stvar s kojom se u potpunosti slažem. I iskreno se tome nadam.
A sada ću lijepo zamoliti tu osobu da me ostavi na miru s njime preko interneta i općenito jer me se on više ne tiče, uostalom kao što si rekao/la ima drugu pa eto s kime možeš nastaviti o tome. I još nešto, stvarno je jadno ovako anonimno napadati, ali to samo pokazuje da neki još uvijek nisu nabavili svoj život pa se brinu o tuđem.

Kuuja crew- sa tako primitivnim osobama zatucanog razmišljanja mi se stvarno neda prepucavati. Dugo se nismo čuli, nadam se da će tako i ostati. A vidim da još uvijek patiš što ti se na blogu skuplja prašina od nekomentiranja pa dijeliš pozivnice....Jadnoooo....

I na kraju želim samo još pozdraviti sve drage blogere i ispričati se zbog rijetkih komentara, ali kao što rekoh, nisam više toliko na internetu...
Pa eto jedna pusa od mene!


02.02.2007., petak

NJEMU...


Voljet ću te zauvijek,
znam da hoću...
Čujem sjene i glasove neke kako mi to govore noću...

I kada svega nestane,
kad samo tuga ostane,
sjetit' će se nebo i rijeke neke koliko smo toga prošli...

Pričat' će cvijeće o danima sreće,
pričat' će noći kako je tako suđeno svima,
kako je kraj jednom morao doći...

Šapati naši negdje u daljini
govorit' će prijateljici tišini...

Doći će druga neka djeca,
sjest' će na naša mjesta,
donijet' će ljubav i poljupce neke
baš kao i ti i ja u onim danima sreće...


Osjećaj koji sam imala dok sam ju čitala je neopisiv, i zato ju posvećujem curi od koje sam ju i dobila, svojoj dragoj prijateljici koja je ludo zaljubljena, kao uostalom i svim zaljubljenim parovima, jer ovo je ipak mjesec zaljubljenih!!:kiss:kiss


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.