zajebanamala

20.04.2008., nedjelja


Vrijeme je za novi post.
Odlucila sam o svom zanimanju. Upisujem pravo i onda otvaram svoju ordinaciju.
Nadam se da cu jednog dana biti dobra odvjetnica. Uvijek sam mislila da kad jednog dana budem na takvom polozaju da cu nesto moci i promijeniti. Sad me je toga strah. Jer znam da necu moci. Svjesna sam toga da pravo i pravda u nasoj drzavi nemaju veze jedno s drugim, ali cu ipak probati istjerati nekakvu pravdu, na svojim slucajevima. Nadam se da necu postati pohlepna u tom svijetu i da cu birati samo one slucajeve u cije stranke vjerujem.
Nadam se...
Prebacujem se na temu svog vozackog. Prosli tjedan sam imala prvu voznju po gradu, vozila sam po kvartovima i onda se dovezla do stana. Nije mi se auto ni jednom ugasio, al dobro, to mi se ni inace ne dogadja. Vozila sam malo preko ogranicenja, malo sam preticala...al sve u svemu mislim da cu bit dobar vozacbelj
Sad je instruktor uzeo bolovanje tjedan dana pa se moram malo strpiti sa sljedecom voznjom.
Proci se i to..
U cetvrtak dragi i ja putujemo u Cesku. Tamo cemo posjetit Brno i Prag, a u Poljskoj FM-ovo sjediste. Idemo na 4 dana sa ekipom iz FM-a se malo zabaviti. O FM-u cu pisati u jednom sljedecem postu.
Nadam se da cu se u Ceskoj lijepo zabaviti, do sada sam cula samo lijepe rijeci o toj zemlji.
Slike i dojmove cu objaviti kad se vratimo.
Ako mi tko moze preporuciti neko lijepo mjesto u Pragu ili Brnu da posjetim, samo recite, voljela bi sto vise toga vidjeti.
Pusa od mene kiss

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.