utorak, 15.05.2007.

Legalizirajmo korupciju...

Eto sasvim slučajno, onako tiho, naletjeh na jedan članak u Jutarnjem Listu... Mislim, stvarno divno!

Eto prijepisa članka:
"Fotoreporter Jutarnjeg lista zabilježio velikodušno opraštanje prekršaja direktoru T-Coma
Prometni policajci oprostili su u jučerašnjim poslijepodnevnim satima teški prometni prekršaj vozaču skupocjenog Mercedesa E klase, nakon što su utvrdili da je riječ o Ivici Mudriniću, direktoru T-Coma.

Za velikodušnost policajaca prema šefu jedne od najutjecajnijih kompanija u Hrvatskoj vjerojatno se nikada ne bi ni doznalo da se cijeli događaj nije dogodio pred objektivom fotoreportera Jutarnjeg lista koji je stajao na drugoj strani ulice.

Naime, Mudrinić je oko 16 sati izlazeći iz svojeg Hoto tornja na Savsku cestu prešao preko pune linije na suprotnu stranu kolnika, te se u prekršaju vozio nekoliko metara. Policajci, koji su u sklopu osiguranja međunarodnog skupa u Westinu stajali samo nekoliko metara dalje, zaustavili su neopreznog vozača.

Nakon što su dobili dokumente na pregled, “plavci” su shvatili da pred sobom imaju, ni manje ni više, već šefa T-Coma. Nekoliko sekundi poslije vratili su vozaču dokumente te ga pustili nekažnjenog. Zanimljivo, unatoč tome što su i Mudrinić i oba policajca vidjeli da ih fotoreporter snima, nisu posustali u svojem nedjelu, već su ga odradili uz obostrani osmijeh."

Nevjerovatno! Pred očima ljudi! No, ja sad ne znam kakva je težina tog prekršaja (mislim oko 300kn i sl.), ali postupak "naše milicije" je baš za prstom pokazati. Eto, da se to desilo nekom Juri, vjerojatno bi mu uzeli za kavu i pustili ga, da se tako nešto desi nekoj "Plavuši" vjerojatno bi dublji uvid u dekolte bio sasvim dovoljan da joj se oprosti, no neki... eto...

| 17:03 | Komentari (1) | Isprintaj | #