petak, 29.09.2006.

Par razmišljanja...

Izgled kao filmska zvijezda?
Žena će se zaljubiti u muškarca djelomično i zbog toga što joj se sviđa njegov izgled. Ali za ženu, kada joj se sviđa izgled muškarca znači to da joj se sviđa izgled njegovih očiju kada je gleda. Svaka žena želi biti centar muškarčevog svijeta. Ako se tako osjeća u vašem društvu, poželjet će vas ponovno vidjeti. Kako dakle izgleda ženama privlačan muškarac? Muškaraca koji je potpuno zaokupljen razgovorom s njom i koji ne gleda prekrasne žene za susjednim stolom svaka će žena smatrati neodoljivim.

Trebam li biti bogat?
Muškarci se često žale jer smatraju kako žene privlače samo bogati i moćni muškarci. Istina je da žene instinktivno privlači takav tip muškarca, ali većina žena je dovoljno pametna i sposobna ignorirati taj instinkt. Žene su danas dovoljno sigurne u svoje sposobnosti, te su odavno prestale tražiti muškarca koji će u njihov život donijeti financijsku sigurnosti.
Ako niste ni moćni, ni bogati, ženama još uvijek imate mnogo toga za ponuditi. Moderne žene žele društvo, komunikaciju, osjećajnost, suosjećajnosti, zaljubljenost i potporu. Imate li te karakteristike, svaka žena će biti sretnija s vama nego s nekim bogatim muškarcem.

Moram li biti sretan?
Žene privlače muškarci kod kojih osjete da je njena perspektiva bolja s njim nego bez njega. Dakle, želite li privući idealnu ženu, potrudite se bar izgledati kao da se dobro zabavljate. Misli li žena kako uživate u životu, privući ćete je, jer će pomisliti kako će i njen život postati zanimljiviji.
Kada žene govore o muškarcu s kakvim bi htjele biti, najčešće navode ove kvalitete: dobra osobnost i smisao za humor. Pod tim misle da žele sretnog i zadovoljnog muškarca. Žele muškarca koji voli sebe i svoj život, ne žele muškarca koji mrzi svoj posao, svoj život, svoju bivšu, svoje roditelje, svoj izgled i svijet općenito.
Ako niste zadovoljni sa svojim životom, držite to za sebe i radite na rješenju problema.

Žene privlače muškarci koji znaju uživati u životu. Vaša partnerica ne bi trebala biti vaša psihoterapeutkinja ili odvjetnica... bang

-Josip-

| 17:13 | Komentari (1) | Isprintaj | #