17.09.2006. / nedjelja

helou helou

evo mene,opet nakon malo duze vremena.nemam volje nikaj napisat,jednostavno mi se neda.ak ne nadem neku dobru temu za pisanje najvjerojatnije cu izbrisat blog pa se nemojte cudit ak vam ga nece otvorit.stavila bi anketu,al mi se neda pa cu ovak pitat..kaj vas zanima i o cemu biste voljeli citat na ovom blogu? dajte mi neku ideju.....

tnx svima na komentarima i nemojte se ljutit ak nekome zaboravim ostavit komentar...pozzz

- 13:12 - Komentari (7) - Isprintaj - #

07.09.2006. / četvrtak

axl rose....

nije me bilo oko pola mj,i sorite zbog toga,sjebao mi se modem i laptop a nisam imala pristup na net.ali sada sam opet tu....tnx na komentarima




Axl Rose je rodjen kao William Bruce Rose, ali se njegovo ime kasnije mijenjalo u William ili Bill Bailey (njegova majka se preudala) a onda William Rose (kada je imao 17 godina saznao je da je prezime njegovog pravog oca bilo Rose) zatim W. Rose (zato sto je mislio da je William odvratno ime) zatim "Babe" na njegov zahtjev za sto kracim imenom i najzad u W. Axl Rose (Axl je bio njegov,Izzy-jev i Chris Weber-ov bend prije G N' R -a) i tako ga dan danas znamo!



Axl je rodjen 6.2. 1962. u Lafayette Indiana, gdje je i odrastao. Ime njegove majke je Sharon E. Bailey. Ime oca je L.Stephen Bailey. Axl-ova majka je uvijek birala nekog drugog prije Axl-a tako da je to ostavilo na Axl-a osjecaj odbacenosti. Axl-ov pravi otac takodje nije bio uzoran gradjanin. "Sjecam se kako sam zlostavljan od strane ovog covjeka i takodjer sam gledao kako se nesto strasno desava mojoj majci kada je dosla da me spasi.Dobijao sam dosta nasilnih pomisli gledajuci moju majku sa tim covjekom." "Uvjek sam osjecao tu potrebu da se vratim nazad i pomognem majci. Osjecao sam to kao obavezu ali sada ne vise, ona me je oblacila i hranila ali nije bila tu kada mi je bila potrebna."



Axl nije totalno zaboravio svoju obitelj, sto je dokazao slanjem limuzine svojoj obitelji da ih doveze na koncert u Indiapolisu 1992.5. godine. Njegova baka je ocigledno zenska verzija njega jer je tokom cijelog koncerta pjevala zajedno sa publikom. Obiteljsko re-ujedinjenje je uslijedilo poslije koncerta ali je nesto, ocigledno, poslo naopako jer je Axl polomio sav inventar u hotelskoj sobi te noci, sto nije skoro nikada ranije radio. Na kraju krajeva bar je pokusao!



Cim se kako on kaze skotrljao u L.A povijest se pocela pisati. Nije potrosio mnogo vremena ispunjavjuci svoje snove, ali nije mu bilo lako. "Kada sam bio u Indiani bio sam Labeled Punk...Punk Rocker. Kada sam se preselio u L.A punkeri su me zvali hippy i nisu zeljeli da imaju nista zajednicko sa mnom. Hollywood rock scena je bila ratna zona tada. Pokusao sam sa punk bendom i nisam uspio jer su rekli da previse zvucim na Roberta Plant-a". On je ustvari trazio Izzy-a (koji je prvi napustio Indianu) dva dana ali ga nije odmah nasao. Slucajno se sreo sa njim. Uostalom svi clanovi su se selili iz benda u bend sve dok se nisu sastavili u najboljoj kombinaciji. A to je bio Guns N' Roses. Axl je bio clan L.A Gunsa poslije Hollywood Rose a tek onda prelazi u Guns n'Roses. "Napustio sam Hollywood Rose i pridruzio sam se L.A Guns-ima, zbog basiste i bubnjara koji su se zgrozili i mi smo se na neki nacin raspali. U medjuvremenu Izzy je rezervirao nastup za Hollywood Rose, a ustvari ta grupa nije vise postojala. Takoder je Tracii rezervirao nastup za L.A Guns-e, a ni tu nije postojao bend. Pomjesali smo ono sto je ostalo od dva benda i dobili smo Guns N' Roses. Tada nas je Tracii napustio i vratio se u L.A Guns-e, a umjesto njega stigao je Duff. Prava postava bila je napravljena 6.6. 1985 ". Axl Rose je i danas clan Guns N' Roses-a. Jedan je od onih koji su podigli Guns-e na vrh svjetske slave, a za uspjeh Guns-a je jedan od najzasluznijih.

- 21:23 - Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.