The Last Broadcast

četvrtak, 28.09.2006.

Svecka i Rvacka ciste zenski VeCe


Jucer citavo popodne kolega Sved i ja pokusavasmo odstopavati zenski VeCe na radnom mjestu. Proces je potrajao neko vrijeme. Pri tome smo se super provodili, bio je bal, bilo je psovanja sto na sveckom, sto na rvackom - prava Internacionala u malom. Takodjer moradosmo pazit da ne uplasimo sredovjecne zene sa Taft frizurama koje su pokusavale uc u VeCe, da ne ciknu od shoka poradi kolege Svedove prisutnosti.

Covjek bi mislio, vidi nevaznog i super dosadnog posla. Ali to ne bijase slucaj, nikako. Prvih par minuta samo piljismo u doticnu skoljku i pokusavasmo doc k sebi. Mislim da nam odstopavanje sanitarija nije pisalo na opisu posla kad smo se zaposljavali. No, da ne budemo cicije, odlucismo se za pothvat godine, ako ne i stoljeca, te odstopat sto se odstopat dadne. Pri tome debatiravasmo na dugacko i na siroko koja metoda je bolja: samo stap, stap sa onim gumenim na kraju sto stvara vakuum pa se odvakumira onda; ili vileda na stapu. Oh, intelektualni bijahu ti trenuci. Skoro mi se pocese slivat suze radosnice po zajapurenom mi liscu (ne dativ muske lisice-zivotinje, ah, veselje ne-imanja dijakritickog znakovlja).

Drz'-ne daj, povuci-potegni. Ali uspjeh nas zaobilazise u sirokom luku. A to nas cinise iznimno otuznima. Te na kraju moradosmo sporcki priznat poraz. Pokunjeni i demoralizirani izadjosmo iz toaleta. Ovaj neuspjeh dugo cemo pamtit.

Ajde neka mi sad netko pisne da je moro odstopavat sanitarne cvorove na poslu - ha!

I sad izazivam svakog tko kaze da je ovo jedna od najbesmislenijih tema ikad! Koga briga kako se odstopava VeCe skoljka?! Pa mislim da se svatko kad-tad mora susrest sa ovim zescim problemom! Tanka je crta od covjeka do majmuna. A lijepo poceh nekad davno, pisah o nepravdama i ostalom, bijah pravi Jello Biafra. Cak se slikah u sred Harlema sa originalnom ruskim subarama (kupljenim na buvljoj pijaci negdje u Moskvi od strane drugarice Jovanke, drugo-Titove druzice) na glavi i drugom Titom pokraj mene (di je sad, mamu mu poljubim??). A sad vise onako nekako vucem na Djelu Jusica (bljak, nema ga u rvackoj Wikipediji). Ne mos' imat i ovce i krave i koze i zamorce. Tjah, zivot!



Negdje u Harlemu blizu Columbia University. Misteriozno-revolucionarni drug Tito i moi. Moram priznati, subare su fino mirisale.

- 12:18 - Komentari (44) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there