Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Svecka i Rvacka ciste zenski VeCe

Jucer citavo popodne kolega Sved i ja pokusavasmo odstopavati zenski VeCe na radnom mjestu. Proces je potrajao neko vrijeme. Pri tome smo se super provodili, bio je bal, bilo je psovanja sto na sveckom, sto na rvackom - prava Internacionala u malom. Takodjer moradosmo pazit da ne uplasimo sredovjecne zene sa Taft frizurama koje su pokusavale uc u VeCe, da ne ciknu od shoka poradi kolege Svedove prisutnosti.

Covjek bi mislio, vidi nevaznog i super dosadnog posla. Ali to ne bijase slucaj, nikako. Prvih par minuta samo piljismo u doticnu skoljku i pokusavasmo doc k sebi. Mislim da nam odstopavanje sanitarija nije pisalo na opisu posla kad smo se zaposljavali. No, da ne budemo cicije, odlucismo se za pothvat godine, ako ne i stoljeca, te odstopat sto se odstopat dadne. Pri tome debatiravasmo na dugacko i na siroko koja metoda je bolja: samo stap, stap sa onim gumenim na kraju sto stvara vakuum pa se odvakumira onda; ili vileda na stapu. Oh, intelektualni bijahu ti trenuci. Skoro mi se pocese slivat suze radosnice po zajapurenom mi liscu (ne dativ muske lisice-zivotinje, ah, veselje ne-imanja dijakritickog znakovlja).

Drz'-ne daj, povuci-potegni. Ali uspjeh nas zaobilazise u sirokom luku. A to nas cinise iznimno otuznima. Te na kraju moradosmo sporcki priznat poraz. Pokunjeni i demoralizirani izadjosmo iz toaleta. Ovaj neuspjeh dugo cemo pamtit.

Ajde neka mi sad netko pisne da je moro odstopavat sanitarne cvorove na poslu - ha!

I sad izazivam svakog tko kaze da je ovo jedna od najbesmislenijih tema ikad! Koga briga kako se odstopava VeCe skoljka?! Pa mislim da se svatko kad-tad mora susrest sa ovim zescim problemom! Tanka je crta od covjeka do majmuna. A lijepo poceh nekad davno, pisah o nepravdama i ostalom, bijah pravi Jello Biafra. Cak se slikah u sred Harlema sa originalnom ruskim subarama (kupljenim na buvljoj pijaci negdje u Moskvi od strane drugarice Jovanke, drugo-Titove druzice) na glavi i drugom Titom pokraj mene (di je sad, mamu mu poljubim??). A sad vise onako nekako vucem na Djelu Jusica (bljak, nema ga u rvackoj Wikipediji). Ne mos' imat i ovce i krave i koze i zamorce. Tjah, zivot!



Negdje u Harlemu blizu Columbia University. Misteriozno-revolucionarni drug Tito i moi. Moram priznati, subare su fino mirisale.


Post je objavljen 28.09.2006. u 12:18 sati.