The Last Broadcast

petak, 16.09.2005.

Leaving New York


Da, da, naravno. Slusah najvece kliseje i ljige pri uzlijetanju sa Newark Liberty International. (ukljucujuci Alone in Kyoto sto nema veze, a ima). Zapravo, lazem ko pas. Dok avion uzlijece zabranjeno je slusanje iPoda te uporaba raznoraznih inih elektronickih naprava. Ali poradi umjetnickog dojma ajde de da kazem da je to bilo dok sam onako tugaljivo buljila kroz prozor a la Michael Stipe (kompletno sa plavkastim filterom). Na zalost, Vincent Gallo nije onako muski potrcao prema izlazu, issakarao stjuardese i upao u avion arlaukajuci i udarajuci rukama na vrata aviona Xiolaaaaa, ne idiiiiiii!. U jednom trenutku pri izlasku iz hotela ponadah se da zaboravih putovnicu. Kad sam skuzila da sam je ipak ponijela zlokobno sam se zahihotala na ideju namjernog gubljena iste. Da prodam pricu da su mi je ko fol dzeparosi bili popalili. Da, bas, jako su trazene one iz Slovenije. Ono, prestiz biti drzavljaninom dezele je neizmjeran pa je shodno sa time grabez za iste te ogroman. Ilegalno preprodavanje inih je veliki business.



MoMA - Warhol


Newark je stocna shtala. Za ukrcavanje stoke. Vecinom sitnog zuba, a nadje se i pokoja onog polukrupnog. Kao prvo, chekiras se sam. Ali ne daj boze da ti to netko kaze ili da postoje kakvi natpisi da je tako. Nego cekas unezvjereno u redu 243 svjetlosne godine. A krvni pritisak proporionalno raste. Dobro, samoposluzivanje, how hard can it be? Pa, ako imate (ne)srecu da ste drzavljanin drzava sa koje nitko nikada nije cuo - nema problema! Prvo moras skenirat putovnicu pa se ko fol pojave detalji. I na sva pitanja tandrcis OK gumb i sve 5. Osim ako niste ja, u cijem slucaju se onda pojavi ogromni usklicnik na sred monitora i onako krupnijim slovima pise nesto tipa Oh-oh! See travel assistant! Ispostavilo se da ima veze sa drzavama ex-Yu jerbo sam joj neotesano skicala preko ramena. Eto, chekiranje zavrseno. Ali ne uzmu ti prtljagu ko na normalnom europskom aerodromu. A-a. Isto ko i u LAX-u: kloparas sa prtljagom do jos jednog reda gdje je tek onda predajes. Zanimljiva koncepcija. Koncepcija koja mi je krvni tlak dovela do orgazmicke razine. You can take the girl out of the Balkans, but you cannot take the Balkans out of the girl. Inace nisam neki kolerik. Ozbiljno. Malo mi je falilo da se zadrecim iz cista mira na sav glas Bomba! Pa da vidimo onda. Ali onda bi to znacilo kraj srljanja po Jamerici za sva vremena. Pa nisam.

Salila sam se u sebi da fala ti Boze, nemam onih cetiri S na boarding passu (to znaci da ce vas jos dodadno pregledati i friskirati prije ulaska u avion). Kad ono, prije rentgena, sluzbenik i sluzbenica, docim su vidjeli boarding pass, poceli su se posalicno ponasati. Frajer je poceo plesati (doslovce) u ritmu Frank Sinatre i pjevusit nesto tipa Danas je vas sretan dan! Pregled je vas! Danas posebno pregledavamo crvenokose babuskare. Oh, pod kakvom sam to sretnom zvijezdom rodjena, mislim si ja istovremeno. Kiselo-kupusasto sam se smijesila, a u sebi sam mu istovremeno vrat drobila sa svojim ocnjacima. Zenetina me odvela na stranu, friskirala (ijopet a la Diana Ross, samo sto ja nisam puknula zenetinu sakom u bradu ko Diana). Sve je nesto pistalo oko grudnjaka, ne znam zasto, pa sam imala posebnu cast biti pipana po sisama od strane doticne. Mislim da mi se ne bi dobro pisalo da se nadjem u zatvoru.

Za utjehu odo' si kupit dvije 142 gramske kutije Junior Mints (kao zadnji hommage Seinfeldu, odnosno Krameru) jerbo ih odje neima za kupit. Ostatak price znate. Ljiga na slusalicama. Osjecah se poput Scarlett Johansen kad je napusta Bill Murray. Kompletno sa Just Like Honey podlogom. I skuzila sam da Jim Reid NE kaze I'll be your plastic toilet. Dakle, 20-ak godina zivjeh u cistoj zabludi. Poanta: i najjace iluzije ipak jednom padnu.

- 10:47 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there