The Last Broadcast

četvrtak, 14.07.2005.

Cimer i madrac, drugi dio (ah, da, i Snoop Dogg)


Dodjoh u Marisi prije koncerta (circa 4 popodne), a kad ono, kaze mi ona da je upravo htjela malo prilec. Prilec? Alo, Marisi, pa kad si se to onda jutros digla? Kaze da negdje oko 9 i po'. Pitam je ja da li zna gdje sam ja bila u 9 i po? Na poslu!! A ona jadna morala je prilec. Biti 6 i po' sati budan, nije to lako. Dobro, prilegla sam i ja s njom i pokrila se preko glave. Onda me je uplasila izjavom da cu sad pokupiti sve Brusove feromone na sebe. To me je malo strecnulo pa sam se nadala da me nece onda napastovati ko sto napastuje Brusa. Mislila sam da bi joj bolje bilo da mi nesto skuva, ali lako je s tudjim kurcem koprive mlatit (oliti lako njojzi govorit kako zna kuvat: jos mi nije to dokazala). Kao, probala je napravit rizoto, ali se navodno Cimer motao po kuhinji i poskakivao s noge na nogu. Pa ju je to omelo. Nisam znala da li da se smijem ili placem.

U medjuvremenu sam opet morala slusati pjevanje (tj drecanje) na Marisin osebujan nacin: dok se spremala u kupaoni sve sto sam cula je bilo Taaangeeee, taaaaangeeee, crvene, bijeleeeee, taaaangeeeee(ad infinitum). Kriste Boze! Pokusala sam ignorirati ove ne-ljudske krikove pa sam kulerski samo dignula jednu obrvu i nastavila lakirati nokte.

Marisi je spazila da joj je jedan cavao na pimp cipelama olabavio pa je osla Pravom Muskarcu Ltd. (poznatiji pod nazivom Brus) da joj to sredi. Ni pet, ni sest, ni sedam, ni cetrdesetosam, Brus je opandrljio cipelu u radijator par puta i problem je bio efektno rijesen. Mislila sam da se Brus i Marisi nesto preglasno cmacu nakon ove epizode (naime, ja se odmarah na Marisinom NOVOM madracu). Dizala sam obrve ko nikad. Na kraju sam se pritajila u dnevnoj sobi da ih prekinem u tom neprirodnom cinu. I vidjeh da se cudnovato prevarih: zvuk za koji sam mislila da je produkt nje i Brusa bilo je samo Brusovo mahnito tandrkanje po tastaturi. Pokunjila sam se i nestala nastaviti lakirati nokte. Ovaj puta na nogama.

Snebivala sam se nad mojim izborom majice kroz koju se skoro sve vidilo. Pa sam potezala i natezala, te ispitivala Marisi vidi li mi se ista. Samo je pokazala na sebe. I morala sam zasutit. U odnosu na nju nisam se, zapravo, imala na sto buniti.

Koncert? Pa priznajem da sam isla samo da mi guzica vidi puta (i Cimera, naravno). Dvorana me je podsjetila na neki lokalni ogranak dobrovoljno vatrogasnog drustva (crvene plasticne stolicice). Od crnaca nije skoro bilo ni C, sve sami bijelci, i to jos debelo mladji od nas dvije. Marisi mi je bila zabranila pisnut koliko nam je godina, ako bi nas se netko slucajno usudio upitati. Vidjela sam da zna zena o cemu prica pa sam je poslusala.



Marisine pimp pete.


Snoop je doso, odsvirao jedno sat i 15 minuta i nestao (ukljucujuci i neki soft porn pimp stajl video na pocetku). Ja ne znam da li on zna, ali ja znam da je lijenost jedan od 7 smrtnih grijehova. Mislim, alo, Pseto, za pedeset funti 'ocu da mi okopavas krumpir i izbacis smece iz kante, a ne ovo. Marisi je rekla da je sigurno bio napusen pa mu se nije dalo vise svirat. Nisam bila impresionirana ovim objasnjenjem. Kad je ovaj zamahnuo Tupac Shakur zastavom, vidjela sam da mi bas ne bi bilo pametno rec da tu i tamo odslusam Notorious B.I.G.-a. Pa sam sutila i skrgutala zubima. Posto bas i nisam upoznata sa citavim Snoopovim umjetnickim repertoarom, derala sam se i mahala guzicom i sisama na 2 pjesme. "Signs" smo Marisi i ja sinhronizirano otpjevale. Nije nas pozvao na stage da mu pomognemo, skrtica bezobrazna. Pomno sam pratila Marisine pokrete (drmala se lakocom jegulje u jezeru), da slucajno ne bih nesto krivo napravila. Nisam htjela da budem ne-kul. Bila sam izuzetno ponosna na moj gornji dio trenirke na kojoj su se kocoperila slova LOS ANGELES. No hoodies in the auditorium my arse!

Smracilo mi se pred ocima kad vidjeh bijedu od bisa: pet minuta drekanja London is the best! I gotovo. A publika ko ovce, nista, izlazi vanka. Rekla sam Marisi da moramo ostati jerbo da ce opet izaci, ali ona je vec kovala planove kako utec iz zone 4 natrag u nezavisnu republiku zonu 1. Onda sam joj pila mozak na slamku sa time kako je Rufus Wainwright izisao 2x puta na bis i PJEVAO. Ignorirala me je sa vec standardnim odgovorom Jebo te Rufus! Da barem!



Marisi se sljasti na veliko.


Sad dolazi ono (meni) najvaznije (i odgovor na protupitanje u naslovu): opet su me strpali u Cimerovu sobu. Dakle, opet sam grijala Cimerov madrac. Jos uvijek bez Cimera u njemu. I jos uvijek ga neizmjerno volim usprkos tome sto me izbacio s madraca u pola devet. Zapravo, nadala sam se da ce on banut unutra pa sam (prije nego zaspah) se namjestala u prikladno zavodnicke poze s ukusom, pa da izgledam sto ljepse kad me vidi onako na madracu dok spavam (usprkos cinjenici da je njemu vidit polugolu zenu otprilike uzbudjlivo ko meni kad vidim fotokopirnu masinu). Ispostavilo se da je to pusto fantaziranje. Umjesto Cimera banula je polumrtva Marisi i rekla da se moram dizat. Stas', cmrljila sam u sebi. I jos sam se nadala da me Cimer nece zgromit jer sam mu spustila dasku na veceu. To me i sad jos muci. Nije meni lako u zivotu.

- 10:34 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there