The Last Broadcast

nedjelja, 03.07.2005.

Kako Xiola Bogu krade dane...


A jeste me izdavili za ovu izlozbu pa sad, ko neki nedjeljnji intermezzo izmedju kraja direktnog prijenosa mise u crkvi i pocetka poljoprivredno-stocarske emisijie, evo vam par slika. Iskustoirati je izvedenica ove spodobe u nedostatku rvackog vokabulara (curate na engleskom je glagol, isto kao sto je curator imenica). No, da, jest, to znaci da sam cijelu izlozbu izorganizirala i postavila (postavila uz pomoc Teda, a Ted je zena, usprkos takvom muskom imenu). Zato i jesam paradirala po Finsbury Parku non-stop jedno 2 mjeseca, dok sam pokupila sva potrebna uokvirena djela, odnijela krevet (koji se sad nalazi u sredini prostora) kod mesara-kobasicara da bude smrznut na minus dva'espet (da ubije bube koje jedu drvo), pa nosi da se isprintaju informacijski panoi, drz-ne daj nosi sve natrag preko podzemne jerbo muzej nema para za taxi. Eto sto radim (iako je to samo jedan dio mog posla) i kako Bogu kradem dane za jedno 5 kikirikija mjesecno.



Krevet koji je smrzavao kobasicar. U plahtama je zamotan CD player iz kojeg se cuje plac djeteta.


Da se ne iskinjim prevodeci ili prepisujuci ovdje procitajte o cemu se, zapravo, radi. Zvuk koji se kontinuirano cuje je zvuk djeteta koje place, tako da je osjecaj vrlo nelagodan. Ali to je i smisao Tedove poruke pojedincu.



Uvecana fotografija zakeljena na platno. S tim sam se gombala po podzemnoj. I sa time u rukama me je vjetar skoro otpuhao s plocnika. Sve su ovo zanimljivosti bez kojih ne biste mogli zivjeti.




Mutno se nesto vidi jer je slikano fantastcino modernim mobom kojeg imam (citaj: cigla).




Krevet iz drugog kuta. Ponosna sam na kobasicarsku metodu smrzavanja buba (a koja je standardna u restauratorskim krugovima).




Kustosi svih zemalja ujedinite se! Dio mog, ahem, radnog stola, sa raznolikim asortimanom smeca, papira, konzervi voca i ostalog krupnog i sitnog nereda. Umjetnost ne poznaje granice!

- 11:17 - Komentari (27) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there