The Last Broadcast

nedjelja, 06.03.2005.

Ample Assets


Vidim da se internacionalno glasovalo jucer navecer za pjesmu Evrovizije. Znam da je sada demode reci Evrovizija, da se sad to sminkerski zove Eurosong ili statijaznam. Izgleda da me uvijek u debelom luku zaobidju svi poslijednji krikovi bilo mode, bilo jezika, bilo bilocega. Uglavnom, sto da kazem osim da nisam gledala? Ovdje su nas plasili sa cinjenicom da je favorit bila Jordan, (uber)sisati 34FF model koji je slavu stekao pojavljivanjem na trecoj stranici The Suna, bancevanju u nocnim klubovima u visokom stupnju trudnoce, te opcenitom muvanju sa z-list jet setom. I sad, umjesto da izblebecem tu nesto o pobjednici Javine, ja se nameracila na Jordanicu. Nit pojma nemam kako ide Javineina pjesma, nit znam tko je ona (a navodno je vec imala par 'hitova'). Mislim da je neki kiselinski ostatak iz onih kvalitetnih emisija poput Pop Idol i slicno. Mislim da cemo ipak bolje proci od Rvacke koju, cujem, zastupa tamo onaj Boris Novkovic. Pih, tko ce se od njih dvoje bolje plasirati: oskudno odjevena spodoba zenskog spola ili musko (bilo oskudno, bilo ne-oskudno odjeven)? Nema veze sto Boris komponira, pjeva, svira, zna promijeniti gumu na autu. Zena je zena.

Dakle, Jordan. Idol danasnje zenske mladezi u UK (ne ukljucujuci mene, naravno jer nisam mladez). Zena-fenomen (ovis s koje strane gledate), sa takvim plasticnim sisama da te jeza obuzme. Navodno joj je sad zao sto si je stavila 'europski' model silikona, a ne americki po uzoru na pametnu Pamelu. Kao, americki kalupi su bolji. Whatever. Zena koja se javno svadja sa Victoriom Beckham (svako malo u tabloidima osvane naslov poput 'Posh slams Jordan's boobs'); zena koja vec ima par dokumentaraca snimljenih o njoj; zena koja je prakticki moja susjeda iz Brightona (eee, jadan li je covjek poput mene koji se 'vata na takve 'veze'); jedina zena na svijetu koja se mogla zaljubiti u onu ljigavu spodobetinu od Peter Andre-a, koja se udaje za njega i koja je sad trudna sa njim; jedina zena na svijetu koja je mogla biti sa jos ljigavijom spodobom zvanu Dane Bowers (neki kvazi-znj pjevac). Multitalentirana Jordan je snimila i singl. Mislim da nije bas dobro prosao, no mozda se varam u mom dubokom ne-trendy neznanju.

Jordan se kandidirala za UK pjesmu Evrovizije i spusila. Naime, ne znam sto se njoj vrzmalo po glavi, ali u 5. mjesecu u Latviji bila bi u skoro 9. mjesecu trudnoce. Sto i nije lose: UK bi onda bila sigurni pobjednik, jos ako bi se dijete bilo rodilo na pozornici (sto me uopce ne bi ni cudilo, znajuci Jordan). Mislim da bi Terry Wogana strefio lagani infarkt. Terry Wogan, za neupucene, tradicionalno komentira Evroviziju na BBC-ju, na tipican britanski nacin, pun sarkazma i ironije. Posto, jelte, Evroviziju nikad nitko ozbiljno nije shvacao na ovom otoku ('The Continentals vs. The British'). I zato, mislim da je to sve bila teorija zavjere od strane cednih moralista da se sprijeci live-rodjenje na pozornici. Jordan se bila prijetila da ce se prikljuciti na webcam i direktno prenositi radjanje njezinog prvog djeteta prije 2 i pol godine. Ali se u zadnji cas predomislila. Dakle, ipak je bila upregnula postojece 3 i pol mozdane stanice. No, ovo sa mozdanim stanicama je trenutno vrlo upitno: naime, pogledajte ovu classy naslovnicu u najnovijem broju OK Magazina. 'Nuff said. Move over Posh'n'Becks!

Svejedno, usprkos tome, Jordan mi je draga. Ne mogu si pomoci. U odnosu na onu odurnu Jodie Marsh koja je stalno pokusava kopirati i koja uopce nema nikakvog trashy stila (kao Jordan). Ovo je klasicna prica o Katie Price kojoj Jordan (maska) omogucuje da postigne nesto od sebe. Kvazi-Dr Freud has spoken.

Poradi ovogclanka americki pisac JT LeRoy me je zaintrigirao. Iako sam skepticna prema svakome koga opisuju kao 'holivudske zvijezde mu se klanjaju'. Odmah malo zasmrdi. No, mozda hype ipak nije toliki. Narucih Sarah.

Jos malo pa gibam s posla na mega-krkacinu s, pogodili ste vec, marisi. Meta: brazilski restoran Rodizio Rico. Namjera: nakrkat se do besvijesti i ocijukat s expat Brazilcima (to marisi, ne ja).

- 18:25 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there