The Last Broadcast

ponedjeljak, 29.11.2004.

Not if you were the last politician on earth


Da ne ispadne da samo Rvacki politicari stvaraju raznorazne skandale varirajucih omjera pobrinuo se David Blunkett, ministar unutrasnjih poslova (jedini slijepi covjek koji sjedi u Parlamentu). Naime, kao prvo, izbio je skandalcic (namjerno ga pisem u deminutivu) oko, surprise, surprise, Kimberley Quinn, Davidove ljubavnice sa kojom je u vezi vec 3 godine. Kimberley je udata. Ima malog sina, sada je opet trudna. No, sada se ispostavilo da bi taj sin mogao biti Blunkettov, a ne od njezinog muza. Ministar trazi DNK vjestacenje da se tocno utvrdi tko je otac. Kimberlyn muz, Stephen, kaze da ce se svim snagama zaloziti da zadrzi dijete koje obozava. David mulja. Glasine kruze da je i ovo nerodjeno dijete isto Davidovo. Navodno je Kimberley zapocela vezu sa ministrom vrlo brzo nakon udaje za Stephena (koji je, btw, imao vazektomiju). OK, so far so boring: mislim, nije to nikakav novi koncept, da vrhovni politicari posvuda siju svoje sjeme (primjecujem li ja ovdje trecerazrednu aliteraciju?). Sada se ispostavilo da je David iskoristio svoj polozaj da Kimberleyinoj dadilji osigura dozvolu boravka u UK zvanu permanent leave to remain. Naravno, to sada grleno negira, ali ipak, konzervativci su uspjeli u namjeri da se sad vodi javna istraga o tome.

Hm, i to tako blizu opcih izbora, ali sumnjam da ce to imati ikakav negativni utjecaj na izbore ili da ce bitni narusiti ugled laburista u ocima prosjecnog covjeka ove zemlje. Jednostavno smo tako vec oguglali na raznorazne skanale, skandaletine, skandalcice da se nitko ne obazire. Recimo, zanimljivo je poput citanja popisa cijena za kruh u razlicitim ducanima. Osim toga, opet se namece pitanje da li covjek zadobije nesto neodoljivo ako je ima moc. Mislim, David Blunkett!! Pa mogla je izabrati Gordon Browna, ministra financija. Ili jos bolje, Jack Strawa, ministra vanjskih poslova. A tek Geoff Hoona, ministra obrane, uf, sve ljepotani nad ljepotanima (iako, moram priznati, Gordon nije bio bas tako los, barem u mladim danima). Prica se da je David sarmer, da zna sa zenama, ovo, ono, da je navodno zgodniji kad ga vidis u zivo nego na slikama. Ma, pricam ti pricu. Uglavnom, meni je u svemu tome najvise zao Stephena, muza, i djeteta, koji su, ni krivi ni duzni, upleteni u sve to.

Beskorisni apdejt: na zalost, nisam upala na londonski maraton, ali sam zato dobila ultra kul jaknu za trcati po kisi. Bas me briga, 2010. mi je zagarantirano mjesto (to kad me odbiju po peti puta).

- 10:45 - Komentari (16) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there