The Last Broadcast

petak, 11.06.2004.

Don't Look Back Into The Sun


Dakle, totalna pusiona za laburiste. Uopce me ne cudi: obio se Tonyju o glavu Irak, tj bezobrazno i slijepo sljedbenistvo Dablja-a., aha. Tako mu i treba. A sad, koja je alternativa? Konzervativci su jako dobro prosli, bljak, bljak. Cak je i UK Independence Party dobila tamo neke glasove, yikes! Liberaldemokrati su isto prosli solidno, ajd, barem nesto.

Nego, ova cirkusijada sa Reaganom, pa onda Thatcherica onako polozi ruku na lijes. Uf... Ceka nas slicna situacija ovdje kad ona ode, isti cirkus. A ono kako je slomila rudare 1984., i kakve nerede je izazvala sa poll tax kasnih osamdesetih, to nikom nista. Ma dobro, necu se nervirati, bas me briga, da ne bih jos zivce trosila na to.

Zao mi je onog pjevaca iz The Libertines (na slici lijevo). Morali su otkazati nastupe ovo ljeto jer je covjek ozbiljno u banani zbog cracka i heroina. Cak je bio uhapsen prosle jeseni jer je provalio u kucu od gitariste. A to ti je ono, kad te dizu u zvijezde jer si "next best thing": neki to podnesu, neki ne. Ali dobri su, nema sta: "Don't Look Back Into The Sun" i "I Get Along" su fantasticne pjesme. Ajd, Pete, sretno ti bilo.

- 11:25 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there