The Last Broadcast

petak, 04.06.2004.

Found out about you


Ode jos jedan mit u nepovrat: sad mozemo fino svi saznati kako je Houdini izvodio svoje najpoznatije trikove, poput onog kad ga se stavi u lisice, zaveze u vrecu i stavi u drvenu kutiju. Outagamie muzej u Appletonu (Wisconsin) je napravio izlozbu o Houdiniju, s time da imaju pisano upozorenje “Nemojte ulaziti ako ne zelite saznati tajne Houdinija” na ulazu. Takodjer su pojacali sigurnost i imaju duplo vise pazitelja po muzeju jer se, navodno, bune ostali madjionicari (David Copperfield) i iluzionisti: kao, tajne se ne smiju odavati. A kaj misli David Copperfield, da ja mislim da je on stvarno sakrio kip slobode? Hm, nisam htjela citati dalje, da kao ne saznam tajnu, ali nakon nekog vremena sam si rekla “To hell with it” i procitala. Ma bilo je i par serija na Sky One, nesto poput “The Secrets of the Magicians Revealed”. Hah, pa naravno, sve je bila samo iluzija. Opet otkrivam toplu vodu. Ali ipak necu odati tajnu: tko hoce, neka ode na link.
Da, vidis, a danas je jos i 15-godisnjica pobune na Tiananmen trgu u Kini. Tko bi rekao da je proslo 15 godina? Jos malo pa cu zapocinjat svaku recenicu sa "Once upon a time when I was young..."

- 19:50 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there