The Last Broadcast

subota, 22.05.2004.

Jane says...


Bilo je samo pitanje vremena kad cu udavit sa ovom temom. Mozda ne bih ni stavila ovo da jucer navecer nisam ponovo cula tu pjesmu, live verziju (Flea na basu). I bila sam sretna kao svinja u blatu, otisla spavat pjevajuci, probudila se pjevajuci. I sanjala kako pijem white Russians (Ava, ti si kriva!). Perry bi bio ponosan (mos' mislit).
Opet se vracam na 'underdog' temu. Ovog puta to je Jane Bainter, protagonistica pjesme. Opet 'underdog'. Cimeri je ne vole, hoce da se odseli iz stana. Decko koji je tuce i kojemu se usprkos tome stalno vraca. Heroin o kojem je ovisna. Dileri i razne druge 'mustre' koje se motaju po stanu i koji dolijevaju ulje na vatru na vec 'uzarenu' atmosferu. Preko dana radi u uglednoj management firmi. Preko noci nastaje preobrazaj, postaje sasvim stota osoba, odlazi u underbelly holivudske supkulture. Dvostruki zivot. Stalno prica kako ce se 'skinut' sa heroina, kako ce otic negdje daleko i zivjet sretan zivot. Ali ne uspijeva, vrti se u zacaranom krugu.
Ha, sad bi tu trebalo bit 'PS' kao umrla je, tragedija i takve neke pretenciozne spike. Ne, sredila se, udala i razvela, radi i sretna je. Little things in life, indeed.
Never underestimate 'underdogs'.

- 11:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  svibanj, 2004 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there