nemam ime. samo čičak

petak, 30.09.2005.

evo, samo da se javim prije nego mi nestane interneta...da, da. no, nisu mi ga starci srezali ni tak šta. teško mi je to priznati, al ja sam kriva. napravila sam zajeb na kompu i sad ispaštam...no, kako se kaže... I'LL BE BACK!!!
...il tak nešt slično. eto, ja se nadam da ću preživit. ma, sigurna sam da hoću ;)))))))))
...eto, tak to ide...čujemo se...(nadam se) uskoro ;))))))

30.09.2005. u 22:09 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 28.09.2005.

kretanjem do nečega...

evo, prošla je danas ona akcija kretanjem do zdravlja ili jačajmo se...kako god, ionak stalno mijenjaju naziv. ja osobno mislim da bi se trebala zvat kretanjem do upale mišića.
i tak, probudila sam se danas u 6 i vidim pada kiša. i gledam ja i ne znam dal se ide igdje. i šaljem ja poruke po razredu, a ni oni ne znaju (mogla bi mi škola kupit novi bon). i ipak ja ošla, makar prehlađena. i stigla ja s ostatkom polovice razreda do poligona, kad evo kiše, evo blata. al svejedno mi krenuli...
i blata svuda...i po meni i po mojim frendovima...i po tlu koje se micalo dok sam hodala.
nekak se mi dovuki do naška i tamo gledali kak neki momci trče za loptom. i neko je pobijedio. ja ne znam tko, a ni ne zanima me.
ošli mi doma. i tak si ja mislim da ne bi trebali više tak šta organizirat. je zabavno se zajebavat s razredom...al ljudi, po blatu??? pa zar baš...
ostatak popodneva sam odmarala i čak pročitala lektiru, koja je jaaako dosadna. rekla bi vem koja je knjiga, al se ne mogu sjetit.
tak... e, da...bed me malo prošao, al onak ne sasvim...bit će bolje...

28.09.2005. u 20:48 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 26.09.2005.

...u bedu sam...sve je crno, beznačajno...u ovom trenutku želim biti sama. a sve je danas tako dobro krenilo...a onda, sve se srušilo...kao kula od karata. kao i uvijek...

sjetila sam se riječi pjesme jednog benda:

...što je laž, samo iskrivljena istina...

imaju pravo...

evo i par mojih riječi, što sam napisala jedno davno...

...na kraju igre ne ostaje ništa,
samo prazan papir po kojem prolila se tinta.
i past će kap kiše na tvoje lice,
a tebe neće biti...
neće te biti više...

Image Hosted by ImageShack.us

26.09.2005. u 20:28 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 25.09.2005.

...paradajz oživio!!!!

evo, kao što i sam naslov kaže...ljudi, pa paradajz ja napokon oživio!!! (za one koji ne znaju što je to...paradajz je disko u našicama...skoro pa institucija;))))))))))))))))))))
sinoć je u gradu bilo legendarno. napokon su došle i frendice iz malinovca i beničanaca!!! prvo smo sjedili vani u aq-u, al smo se tamo smrzle, tak da smo se lagano premjestile gore u roko.
nakon toga, ošle mi do paradajza da vidimo jel ima koga...kad ono...pola 12, a paradajz skoro pa pun!!! dakle, napokon, nakon dugog ljetnog sna paradajz je ponovno oživio. mjuza je bila super, tak da sam se naponon nakon dugo, dugo vremena pošteno naplesala. ispucala sam iz sebe svu negativnu energiju...zapravo općenito svu energiju, jer sam nakon toga bila umorna ko pas!!! no vrijedilo je...;))))

i tako vikend pomalo prolazi...sutra opet u školu. nešt se priča da opet idemo na ono jačanje i da bi to trebalo biti sad ovaj tjedan. al još se ne zna koji dan...nešt su pričali za utorak, pa sam čula da bi moglo i u petak...al kiša pravi zajeb. a štaš...takav ti je jesenski život. mene sam zanima kamo ćemo ove godine. jer lani smo dva sata hodali do lapovca, a mogli smo doć do tamo za pola sata. a moj razred nije uopće ni napravio onu instalaciju...mi smo se ganjali okolo sa onom tablicom na kojoj je pisalo koji smo razred...ah, jesmo specoši...he he he.

...pozdrav svima...

25.09.2005. u 18:24 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 22.09.2005.

rastanak

dani prolaze, tak...bez veze. kiša stalno pada, kao i moje raspolženje. ujutro sam bila onak, mal u bedu. sestra mi je ošla u zagreb na faks i vjerojatno je neću vidit najmanje mjesec i pol. nije baš da sam onak jako tužna zbog toga, al mal je prazno. navikla sam da je uvijek tu negdje.

no, kad sam se vratila iz škole našla sam u sandučiću pismo koje mi je izmamilo osmijeh. dobila sam ga od hrvatskog filološkog društva, odjela za fonetiku. eto, oni mene zovu u govorničku školu u malinsku na krku. baš sam razmišljala prošli tjedan o tome i odlučila sam da ne idem, jer je mal teže nać sponzora. a, nije baš jeftino da pljuneš pare iz vlastitog džepa (tj. iz džepa mojih staraca). no, sad kad malo razmislim...možda ipak...

no, da se vratim na bitno...ja zapravo ne radim ništa. sam se razvlačim okolo...i tak
ajd, pozdrav svima

22.09.2005. u 20:37 • 6 KomentaraPrint#

utorak, 20.09.2005.

kako je ferdo postao frida...no ipak ostao ferdo

kao što i piše u naslovu, mali ferdo je postao frida...no, na kraju ostao ferdo. mislim da bi od mene sad bilo pošteno da objasnim taj čudan i kompliciran naslov i to po mogućnosti prije nego se zapetljam u vlastite riječi. dakle...moj mali hrčak ferdo je kupljen kao muško. pa mi je jedna cura, nakon što ga je pregledala rekla da je žensko...bilo mi je žao kad sam to čula, pošto mi se ime ferdo jako svidjelo za njega. šta sam drugo mogla...nazvala sam ga (ju) frida. no, nije mi nešt štimalo kod toga, pa sam ja tražila još jedno mišljenje....i eto, moj ferdo je ipak ferdo!!!

e, jesam ga zakomplicirala gore...i to još dosadno. a šta da radim...
inače, nema ništa, idem u školu, pa spavam, pa u školu, pa spavam...i tak stalno. nikako da uhvatim ritam. bilo bi mi vrijeme da malo zagrijem stolicu, pošto su profesori već počeli vršiti teror...al nikako, pošto sam kronični ljenjivac... sad vas sve lijepo pozdravljam...

20.09.2005. u 21:35 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 18.09.2005.

kišno je...kišno

još jedna kišna nedjelja...pih, ma ni subota nije bila puno bolja, bar što se vačeri tiče. no, da se vratim na početak...ovaj tjedan je bio potpuno nezanimljiv. baš kao i svaki drugi kojeg provedeš u školi. ništa se nije događalo...ama baš ništa.
jučer ujutro sam bila do osijeka. malo sam razgledala po trgovinama i tak. kupila sam si hrčka u pet shopu...vrsta:sirijski. tak da sad imamo novog člana obitelji. zove se ferdo i pomalo je još uvijek agresivan. sinoć dok sam bila u gradu, uspio je proći kroz rešetke i ispo je van iz kaveza, pa ga je moj stari hvatao po dnevnoj. e, ferdo, jesi divljak...he he he
u gradu je bilo ok, sam što je padala kiša i bilo hladno ko u sibiru. trebala sam danas ić nešt na groblje, al ne mogu zbog kiše...tak da ćuprovesti dan u stanu radeći imbecilne pokuse za biologiju. a štaš, takav je život...

18.09.2005. u 13:53 • 2 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 12.09.2005.

evo mene

evo, kako ste mogli i primjetiti zadnjih par dana nisam baš nešt pisala postove. nije zato što nisam bila na netu, nego iz puke lijenosti...a štaš ;)))))
evo, nastava je krenila punom parom (na moju veliku žalost)....a ja već brojim koliko ima do zimskih praznika. jednostavno ne mogu uhvatiti ovaj tempo. stalno spavam pod satom (ništa novo) i totalno sam bezvoljna. najviše me ubija trigonometrija koju radimo iz matematike. bit ću sretna ak na kraju budem imala dva...šta da radim takav je život.
evo, sad smo zadnji sat imali vjeronauk, kojeg sam ja većinom prespavala, al uspila sam uhvatiti nešto s kraja sata, pa da sad to podijelim s vama...naime, radili smo nešt o čovjeku kao osobi (ili nešto srodno tome). zapisala sam par onak, dobrih izreka, pa evo vam...čitajte...

-Čovjek je najčudnije biće na svijetu.

-Čovjek može vrlo dugo živjeti, a da uopće ne živi.

-Prihvaćamo li ljude onakvima kakvi zapravo jesu, činimo ih lošijima.

-Mnogo toga je užasno, ali ništa nije užasnije od čovjeka.

-Opći potop nije uspio: ostao je čovjek.

-Čovjek je trag u pijesku kojeg je izbrisao vjetar.

-Čovjek je beskorisna težnja da postane Bog.


....eto, tako ljudi, pa vi sad mislite. e, da skoro sam zaboravila, profa je nešt rekla da trebamo naći još desetak takvih izreka, pa da ja napokon napravim nešto, zamolila bih vas za pomoć. dakle, ak ste čuli nešt na ovu foru, samo dajte ;)))
...a za sastavak koji trebam napisat ću se vald snaći...
.......uživajte.........

12.09.2005. u 19:45 • 4 KomentaraPrint#

utorak, 06.09.2005.

e, školo...

evo, kao što svi znate jučer je počela škola (sumnjam da je to ikome moglo promaći)... a šta da vam kažem? sve je isto ko i svake godine...gomila smotanih guštera pravi gužvu po učionicama, spavam na satu, ne radim ništa...i tak.
e, opet moram spomenit da nećemo ove godine imat informatiku, jer sam totalno ljuta zbog toga (umjesto informatike imat ćemo hrvatski, dakle ukupno 6 sati tjedno!!!)...jedan od razloga zašto nemamo informatiku je i uvođenje jezične gimn., dakle...fala lijepa!
inače, ništ novo, imam 2 nova predmeta...sociologiju i logiku...dakle ukupno 17 predmeta ove godine...bit će sranja!!!
evo, sad odmaram i psihički se pripremam za još jedno ranojutarnje buđenje! živili...

06.09.2005. u 20:07 • 4 KomentaraPrint#

četvrtak, 01.09.2005.

...upisi...

evo, danas su bili u našoj školici upisi...a šta da kažem? meni se čini ko da upisivanje boli više od posjete zubaru;)))))
baš je bila gnjavaža sve to danas u školi, pogotovo zato što sam se upisivala gotovo sat vremena. najgore je ispunit onaj glupi žuti papir, pa čekat u redu da pljuneš pedeset kunića... a zašto? za glupi wc papir ;)))
evo, kad sam sve to obavila, mogu se pohvalit da sam sad službeno treći razred...pih
ima naravno i nekih novosti. biologiju mi neće više predavat virus, već neka erdešica (ona je vald prije predavala poljošima, pa sad malo prešla na gimnaziju). a najgore od svega je to da više nećemo imati informatiku...netko pametna se sjetio da nam za izbornu stavi matematiku ili biologiju...idioti!

...evo, to je sve o školi ;) samo još jedna napomena...zašto naša smjena ne ide popodne??? i ja bi spavala...

poslije škole bila sam malo u roku, pa šetala, pa pokupila frendicu koja je zakasnila na bus. pa ošle kuć, pa u gradsku, pa do kolodvora...i tak ja došla ne znam kad kući. sad sam umorna ko pas i sve me boli... a najviše to što od ponedjeljka ponovno počinje pakao...

01.09.2005. u 20:18 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

icq: 315289853


online

...toliko vas ima...